Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 30. oktobar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 30. oktobar 2013. godine

SHARE

SOCCER: WORLD CUP FINAL: ARGENTINA - RFA

Svoj 53. rođendan danas proslavlja najbolji fudbaler svih vremena, Diego Armando Maradona.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ostvarujete neke estetske težnje, pošto ste izrazito kreativno raspoloženi. Fizička okretnost, strastvena priroda i mnogo toga drugog – utiče na to da se osećate kao ptica na grani. Možda su razlozi dublji? Možda je neko zagolicao vašu maštu? Možda ste zaljubljeni? Ili bar razmišljate o svemu ovome.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Uživate u svakom trenutku. Smisao za lepo je jak, pa pokušajte da ga ne kvarite stvarima koje ne ispunjavaju vaše izražene estetske težnje. Distancirajte se od svega i svakog ko pokuša da promeni vaš sistem vrednosti. Odnosi sa partnerom su zadovoljavajući, jer ste se na momenat skrasili.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Kamen vam je pao sa srca, jer ste jedan problem koji vas je dugo opterećivao uspešno prebrodili. Više nema mesta za strahove, ali se postarajte da ubuduće izbegavate slične situacije. Druženje, kreativnost i puno interesantnih događanja – čine ovaj dan u svakom pogledu izuzetnim.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nervoza i nesigurnost su normalna pojava kad se čovek nađe u sličnoj planetarnoj situaciji. Vređate se zbog svake sitnice, hvatate se za svaku reč. Pošto je greška subjektivna, morate savladati sopstvene slabosti; jedna od glavnih je oslabljen ego, koji vas čini bezrazložno iskompleksiranim.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Prijatelji su tu kad su najpotrebniji. Sa njima razmenjujete iskustva, delite im savete. Teško je samo onim pripadnicima znaka koji su dovoljni sami sebi. Oni mogu imati problema u vezi sa odlukom o tome kako da osmisle život. Pošto većina Lavova nije u sličnoj situaciji, nalazi se u fazi radovanja uspehu, makar i tuđem. Sjajno!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Device su u elementu. Na sve strane ih očekuju zadovoljstva. Posebno im pričinjava radost smisao za oblikovanje i uživanje u umetničkim aktivnostima. Talenat dolazi do punog izražaja, pa se možete nadati i javnom priznanju. Kad tome dodate i sreću na emotivnom planu, nije ni čudo što blistate.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sjajano se osećate, jer svi događaji ukazuju na povoljan ishod. Na trenutak zaboravljate gomilu teškoća zdravstvene i finansijske prirode. Ukoliko nastavite sa lučenjem hormona sreće, nadajmo se da nećete zapasti u apatiju. Provodite dan svesni toga koliko je malo čoveku potrebno da bude srećan.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Druženje sa Vodolijom može biti od koristi, jer ste oboje upleteni u slične stvari. Razmenjujete iskustva, olakšavajući jedno drugom savladavanje krize. Puno posla, malo rezultata. Pošto ste vi pripadnik fiksnog znaka, ne odustajete. Svesni ste da idete uzbrdo i da je uspeh neminovan, kad-tad.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešnu timsku saradnju treba održavati i reći zbogom svađama. U prirodi Strelaca je druželjubivost, pa ukoliko ne osluškujete sopstvene potrebe, možete imati problema. Danas svakako nećete, jer shvatate koliko je lepo raditi u timu i deliti zajedničke uspehe. Kombinacija sa Ovnom je pun pogodak.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nalazite se pred ozbiljnim problemima koji zahtevaju odgovorne i zrele postupke. Upravo sada rešavate bitna životna pitanja. Od trenutnog ponašanja zavisi konačni ishod. Potrebna vam je jačina koju imate, ali koju potiskujete, ako želite da opstanete. Promene su neminovne, mada do njih ne dolazite lako.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Izbegavajte svađe i nekontrolisane postupke koji su posledica premora i briga, jer možete iskomplikovati situaciju koja inače nije sjajna. Ukoliko Škorpija iz Vaše blizine pruži ruku pomirenja, prihvatite je. Zajedničkim snagama postići ćete daleko više. Pred vama je poboljšanje standarda.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Strpite se još malo, jer neprijatni planetrarni uticaji kojima ste bili izloženi napokon prestaju. Pošto će morati da prođe duže vreme da se oporavite, smirite se i pokušajte da na miru rekapitulirate događaje. Razmislite o tome šta ste sve mogli da učinite kako biste izbegli svoje zdravstvene probleme, ili neku osobu iz okoline.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR