Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 30. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 30. decembar 2011. godine

SHARE

26. rođendan slavi glumica iz serije “Štreberi” (The Big Bang Theory), Kaley Cuoco.

21.03 – 20.04. OVAN

Sve aktivnosti su usmerene ka uređivanju društvenih kontakata. Iskoristite povoljan momenat, kada vam prija timska saradnja, jer ćete tako daleko više postići. Ostvarujete povoljnu partnersku ideju. Emotivno ste zadovoljni zahvaljujući Blizancu ili Devici. I oni udovoljavaju vašim željama.

21.04 – 20.05. BIK

Niste zadovoljni okruženjem: sve vam smeta, svima nalazite manu. Koliko ste vi idealni i s kojim pravom druge oštro kritikujete? Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Urazumite se i pokušajte da izbegnete neprijatan sled događaja.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto trenutno izuzetno trezveno razmišljate, shvatate da je realnost daleko surovija i da zahteva veće angažovanje. Obećanja su mrtvo slovo na papiru, podršku nemate, mada vam to ne smeta. Već duže vreme ste toga svesni. Jedino vas Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

21.06 – 20.07. RAK

Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para.

21.07 – 21.08. LAV

Na okolinu delujete fascinantno. Umete ponekad, kada vam je do toga stalo, da iskoristite svoje magične efekte kako biste došli do cilja. U ovom slučaju, cilj nije za potcenjivanje. Veliki novac je u pitanju, pa ga valja zaraditi. Preosetljivi ste, ali i to će proći. Jedan Rak vas spasava.

22.08 – 22.09. DEVICA

Razmišljate o ljubavi, svesni partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešite kad je ljubav u pitanju, sačekajte da se strasti stišaju. U međuvremenu se okrenite poslu, jer vas očekuje uspešan i kreativan dan.

23.09 – 22.10. VAGA

Očekujte susret sa bolnicama ili bolesnim osobama; možda ćete se i Vi tako osećati. Razlog je subjektivan. U takvom stanju vam sve smeta, pa ste preoštri prema okolini i partneru. Ukoliko vas on ne poznaje dovoljno, može se uplašiti i pobeći. Nadajmo se da je upoznat sa vašim slabostima.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Situacija se stabilizuje. Postajete svesni sopstvenih slabosti i rešavate da ih korigujete. Imate podršku osoba merkurijanskog tipa. Poželjno je ugledati se na njih, jer možete mnogo toga da naučite; ako ništa drugo, barem da ćutite onda kada to situacija zahteva. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje.

23.11 – 20.12. STRELAC

Konstruktivni kriticizam je na mestu, pa shodno tome slede i dalji događaji. Saradnici shvataju da ste u pravu, pa rešavaju da popuste. Pošto je partner u izvesnoj krizi, pokušajte da mu svojim savetima pomognete. Sada ste mu najpotrebniji. Zahvaljujući preduzetničkom duhu, uspeh je zagarantovan.

21.12 – 19.01. JARAC

Prija vam samoća, jer na miru nešto smerate. Strah i izolacija samo su odbrambeni mehanizmi. Ne verujete dovoljno vlastitim mogućnostima, pa se stoga i povlačite. Strelac vam svojim savetima pomaže.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone. Kombinacija mašte i stvarnosti je ono ka čemu treba težiti i što će vam bar danas pomoći da dobro funkcionišete. Čuvajte se prevara.

19.02 – 20.03. RIBE

Nadahnuti ste paranormalnim fenomenima i ekstrasenzorskim sposobnostima. Jedan od razloga leži u pojačanoj intuiciji. Prizemne Ribe će, zahvaljujući inovacijama, imati dobar uticaj na okolinu, posebno kad su posao i novac u pitanju. Nervoza je prateća pojava neplaniranih događaja.

OSTAVI KOMENTAR