Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 3. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 3. jul 2013. godine

SHARE

Tom Cruise Stops By 'The Daily Show With Jon Stewart'

51. rođendan danas proslavlja slavni glumac, Tom Cruise.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

I dalje jurite kao ludi. Ne mislite da ćete istrošiti energiju i pasti u drugu krajnost. Kad nam je najbolje, kad smo najjači, preti opasnost od pada, a ako smo pali – bili smo padu skloni. To je normalan tok. Dobro i loše se u životu smenjuju; stoga, pripremite se za trenutke klonulosti. Savetuje se ležernija komunikacija ili odlazak na egzotično ostrvo.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Danas možete doneti brzopletu odluku, i to zbog svoje impulsivnosti. Odavno vas muči ljubomora, a stalnim prebacivanjima možete samo destabilitovati vezu. Nemate razloga za brigu, pa vam savetujemo da se urazumite i okrenete, recimo, umetnosti. Predložite partneru odlazak u bioskop ili pozorište.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Funkcionišete rastrzani na više strana. Morate okončati ono što ste započeli jer ćete biti nezadovoljni ukoliko neke stvari ne privedete kraju. Iskoristite organizatorske sposobnosti koje vam danas idu naruku. Sa Ovnovima i Strelcima možete ostvariti idealnu komunikaciju. Fokusirajte se na njih.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pokušavate da okončate davno započete poslove i u tome ćete uspeti, ukoliko budete dali sve od sebe. Pošto u porodici dolazi do značajnih promena, svega onoga što je Rakovima značajno, ne opterećujte se onim što vam ne ide. Krenite u susret prijatnim događajima, za početak, pozitivnim mislima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pomalo ste potišteni. Ne želite da vas okolina vidi kad vam nije ni do čega, pa se povlačite u svoj svet i radite stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Jedan od uzroka loše volje je izvestan zdravstveni problem ili prekid starog prijateljstva. O čemu god da se radi, izlaz je brz i lak.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pred vama je uspešan dan. Ako ste na odmoru, bićete još uspešniji. Okrenućete se voljenim bićima i omiljenim hobijima. Jednom rečju, uživaćete. Trenuci pred vama idealni su za sve čega se latite, pod uslovom da ne preterujete. Strelac vas u mnogim stvarima podržava.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Sa partnerom nikako da se usaglasite. Treba menjati ili njega ili nešto u svom odnosu prema njemu. Pošto je ovo drugo prihvatljivije, umesto što ćete na jednu njegovu reč odgovarati bujicom, pokušajte da prećutite. Tada ste najpametniji. Brbljivost vas poslednjih dana i te koliko košta.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Energična osoba poput vas očigledno se preforsirala. To je jedan od razloga zbog čega ste iscrpljeni. Ne želite da okolina primeti kako se osećate, pa vešto glumite. Kada neko pokuša da vas pipne, imate osećaj da ćete eksplodirati. Toliko toga se nakupilo. Sport je idealno rešenje za prevazilaženje ove kratkotrajne krize.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Realno sagledavate situaciju, spremni da odreagujete na najbolji mogući način. Niste u dilemi, pošto ste sve ljude i stvari stavili na mesto koje zaslužuju. Morate biti oprezni u saobraćaju i ostalim vidovima komunikacije zbog opasnosti od povreda. Izloženi ste uticajima prijatelja više nego obično.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ozbiljni ste prema svemu. Okolina ne može da razume vaš perfekcionizam i nastojanje da odaberete težu varijantu. Ukoliko vam neko dobronamerno ukaže na greške, ljutićete se. Ne dozvoljavate nikom da na bilo koji način utiče na vas, iako to čini u najboljoj nameri. Stoički nosite vlastiti krst.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Lako uspostavljate kontakte i postižete ono što vam je potrebno. To se prvenstveno odnosi na ljubav. Mnogi pripadnici znaka doživljavaju nezaboravne trenutke opijeni nežnim Venerinim napicima. Poželjno je da ne menjate piće, tj. da se zaustavite na jednom – partneru.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Ono što doživljavate ovih dana jeste svojevrsna izolacija, bilo dobrovoljna ili izazvana višim okolnostima. Samoća vam je najbolji drug, pa je iskoristite konstruktivno. Pokušajte da iz nje izađete bolji i plemenitiji. Nikada nismo dovoljno dobri i uspešni koliko bismo to želeli da budemo. Barem vredi pokušati.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR