Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 3. avgust 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 3. avgust 2011. godine

SHARE

48. rođendan danas proslavlja James Hetfield, pevač grupe Metallica.

21.03 – 20.04. OVAN

U trenutku donosite odluku i krećete u akciju. S jedne strane želite da se povučete, ali ne možete, pa ste u konfliktu sa samim sobom. A kad niste? Ništa strašno – samo se narednih dana morate učiti strpljenju i disciplini. Okrenite se sadržajima koji obećavaju brži i sigurniji ishod.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto će vam se mnoga vrata otvoriti, ne propuštajte šanse – samo ćete se pokajati. Nikako ne dozvolite da vas partner izbaci iz ravnoteže, mada on to u poslednje vreme konstantno čini. Ono sa čim se treba pomiriti jesu hladna osećanja, ali, ukoliko je za utehu, prolazna. Samoća prija.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Aktivan i povoljan dan. Funkcionišete, shodno sopstvenoj prirodi, na više planova. Zato, nek vas ne začudi blaga nervna razdražljivost – posledica maksimalnog angažovanja. Ipak ste vi nežna egzotična biljčica koja zahteva specijalan tretman. Kad biste bar uspeli da ga sebi priuštite?

21.06 – 20.07. RAK

Iako ste se maksimalno fokusirali na novac, umesto da ga štedite, kao što to umete, bićete u situaciji da ga nemilice rasipate. Jedan od razloga za to jeste kupovina poklona zbog kojeg nećete žaliti. Iako astrolozi smatraju da ste škrti, vi ste samo izuzetno racionalni kad je novac u pitanju. Ne razbacujete ga na besmislice!

21.07 – 21.08. LAV

Zvezde su vam na globalnom planu naklonjene, Doduše, sujeta je pomalo dovedena u pitanje, pa ćete stoga biti ranjiviji nego inače. Ne zamarajte glavu besmislicama, već se okrenite onom što ima šanse da uspe, a to su nov posao i zarada. Blistaćete na sebi svojstven način.

22.08 – 22.09. DEVICA

Izbegavajte konfliktne situacije i obuzdajte sklonost ka preuveličavanju i dokazivanju. Od toga nećete imati nikakve koristi. Jedan Ovan po svaku cenu želi da vas izbaci iz ravnoteže. Ukoliko vam pođe za rukom da ga obuzdate – svaka čast. Svi su od njega digli ruke, pa i vi budite umešni koliko možete.

23.09 – 22.10. VAGA

Do svega dolazite teško ili vam se bar tako čini. Iako očekujete nečiju pomoć, ili bar neznatnu podršku, ona će izostati baš kad vam je najpotrebnija. Šta da se radi? Uvek kad ostanemo sa problemima, moramo sami da ih rešavamo. Kad se pak nešto proslavlja, svi su tu. Za sada je spas samoća.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Problemi su u drugom planu pred naletom prijatnih događanja. Nažalost, svemu dođe kraj, pa se tako i vi morate vratiti u realnost koja nije nimalo ružičasta. Posebno valja obratiti pažnju na zdravlje. Slaba tačka organizma već je dala signal da nešto škripi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Aktuelni problem možete ublažiti ukoliko ne mislite samo na njega i okrenete se nekim prijatnijim stvarima. Ima toliko toga što okupira vašu pažnju, pa se nemojte predati zbog situacije na koju slabo možete uticati. Put će vam popraviti raspoloženje.

21.12 – 19.01. JARAC

Na vas neko od kolega konstantno vrši pritisak, a vi ne možete da se distanirate. Morate biti odlučiji, ako je potrebno, i grublji. Jedan od načina za prevladavanje ove situacccije jeste pozivanje gostiju ili organizovanje susreta, pošto je na vas došao red. Smeh je nabolja terapija.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Partner je počeo da vas nervira. Hoće nešto što ne možete da mu pružite, pa su svađe neizbežne. Ne znate šta da radite? Da li da prekinete vezu, ili da se svađate? Najbolje bi bilo da se smirite i sačekate povoljniji momenat za donošenje jedne tako ozbiljne odluke.

19.02 – 20.03. RIBE

Na prvi pogled, nevažni događaji mogu imati značaja za dalji tok zbivanja. Ne dozvolite da vam šanse promaknu, jer će ponuda biti i te kako primamljiva. Uspostavljate brojne kontakte ili na izvestan način kontaktirate sa javnošću. Sa Škorpijama nikako da nađete zajednički jezik. Potrudite se!

OSTAVI KOMENTAR