Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 3. april 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 3. april 2013. godine

SHARE

null

28. rođendan danas proslavlja pevačica Leona Lewis.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući odličnoj saradnji i podršci, očekujte zavidan uspeh. Ne možete da se požalite ni na emotivni život, koji je ovih dana prilično buran. Sve u stilu Ovna – što luđe to bolje. Manje se igrajte osećanjima voljene osobe. Ima i drugih načina da zadržite njenu pažnju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Želje su jedno, a okolnosti nešto što se odvija u suprotnom smeru. Šta se to sa vama dešava? Osećate čudnu naklonost prema nekome, ali vam ne odgovara potiskivanje osećanja. Uzdržanost je počela da vas opterećuje do te mere da želite da razrešite ljubavnu enigmu. Ukoliko to uradite, ishod će biti povoljan. Sve shvatajte manje ozbiljno. Savetuje se strpljenje. Dosite ispravnu odluku u najboljem momentu, a to je sistematski lekarski pregled.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uzimate zalet i završavate neke započete poslove. Iskoristite ovaj fantastičan period za pametne odluke i raščišćavanja, posebno emotivna. Možda od okoline očekujete više od stvarnih mogućnosti? Ima toliko pitanja na koja treba odgovoriti, pa je neizvesno koliko će vam to poći za rukom. Tešite se, jači ste nego što izgleda, pa ćete i na goruće probleme naći adekvatan odgovor. Neki Blizanci ovih dana imaju sreće u pronalaženju partnera, bilo ljubavnog bilo poslovnog. Od prvog je moguća šteta, od drugog korist.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Za divno čudo, zapanjićete sve oko sebe diplomatičnošću. Emotivna snaga vam je od velike pomoći. Treba uneti optimizam u svakodnevnicu. Ukoliko želite lud i nezaboravan provod, prihvatite poziv za zabavu. Biće ludo i nezaboravno. Lav pokušava da na mala vrata uđe u vaše srce. To neće uspeti, zbog različitih shvatanja. On toga nije svestan.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pošto ste osetljivi i lako uvredljivi, izlaz tražite u samoći. Ona pomaže da se saberete i razmislite o novonastalim problemima. Zatvorili ste se u četiri zida, u pokušaju da budete zadovoljni. Radićete poslove unutar doma i rešavati porodična pitanja. Sa Jarcem očekujte ozbiljan razgovor. Možda ste malo preterali kad ste ga potcenili. Naoružajte se strpljenjem.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspeh na svim poljima. Škola cveta, partner prede kao mače i umiljava se kao kučence. Šta više poželeti? Uživajte u trenucima sreće i hvatajte zalet za ozbiljnije događaje. Nisu svi dani berićetni kao ovaj, iskoristite ga maksimalno. Ne preterujte sa hranom, posebno slatkišima. Budite oprezni pri donošenju zaključaka o ljudima, jer ćete, uprkos analitičnosti, biti na pogrešnom putu. Ne očekujte od drugih ono na šta ni sami niste spremni.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto ne priznajete poraz, borićete se da u nečemu uspete. Iako se sve odvija sporo, tešite se jer se znaci uspeha već naziru. Iskrsavaju emotivni problemi ili vi bar tako doživljavate odnos sa partnerom. Ne želite da se o nečemu otvoreno izjasnite, pa “tvrdite pazar”. Situacija zahteva strpljenje i upornost. Mogući su zdravstveni problemi vezani za bubrege ili žlezde sa unutrašnjim lučenjem. I to se da srediti.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sreća vam je naklonjena. Očekujte uspeh praćen finansijskim dobitkom širih razmera. Možda je to razlog što se dobro osećate? Doduše, ni emotivni život nije za potcenjivanje. U fazi ste regeneracije. Šta treba učiniti kako biste iz trenutne situacije izvukli maksimum? Biti realniji, praktičniji i strpljiviji. Ovo poslednje će vam teško pasti. Za zdravstvene probleme kriv je pogrešan tretman.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Sa nekim delite uspeh. Prija vam sve što se odnosi na timski rad, pa u tom stilu funkcionišete. Želite da pretresate ljubavne probleme, ali pošto ste “u pravu”, partner će vas iznervirati. Zapitajte se o objektivnosti koju unosite u vezu. Verovatno vas opterećuje želja za dominacijom od strane voljenog bića. Sa nekim stvarima morate se pomiriti bez obzira na to šta o njima mislite. Pošto malo možete da utičete na razvoj događaja, ostaje da u samoći analizirate greške.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Neko je uspeo da vam zagolica maštu. Događaj nije za potcenjivanje, pošto se to ne dešava često. Ishod je neizvestan, a nije ni važan. Primarno je stanje sreće i zadovoljstva. Ukoliko se jave zdravstveni problemi, ne paničite. Radi se o taloženju minerala, problemu sa zubima ili srcem. Ništa alarmantno.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U stalnom ste pokretu. Ili krećete na put, ili vam neko stiže u goste. Prva varijanta je po vas povoljnija, jeftinija i zahteva manje truda. Niko ne sumnja u to da ćete uspeti sebi da udovoljite na najbolji mogući način. Nalazite se negde između mašte i stvarnosti, što je jako dobro za bavljenje umetnošću, a loše za praktičan život. Vodolije umetničke duše imaće puno uspeha i dobiće zaslužena priznanja. Praktične Vodolije krivicu svaljuju na okruženje.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mnogo buke ni oko čega. Novonastali događaji podižu prašinu, ali ćete, kad se ona slegne, konstatovati da ste se uzalud nervirali i zlopatili. Biće vam jedino krivo što ste okruženi neiskrenim ljudima. Zapitajte se da li ste ih sami birali ili vam ih je neko sa strane nametnuo? Stvari se sporo odvijaju, ali ne znate način kako da ih ubrzate? Budite strpljiviji i promišljeniji. Ne dozvolite da ponovite istu grešku.

OSTAVI KOMENTAR