Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 29. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 29. maj 2013. godine

SHARE

The 20th Annual Race to Erase MS Gala "Love To Erase MS" in LA

37. rođendan danas proslavlja Mel B, pevačica i nekadašnja članica grupe Spice Girls.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ne ide vam sve baš onako kako ste planirali, ali planovi i služe za to da bi se odugovlačili. Vi napokon morate shvatiti da čim primetite otežavajuće okolnosti, treba sačekati povoljniji momenat. Situacija nije ni iz daleka onakva kao što je projektuje vaša mašta. Strpite se i odmarajte.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iako imate više razloga da budete zadovoljni, nešto vam ne da mira. Hteli biste više, iako znate da je to nemoguće. Savetuje se realna procena situacije i fokusiranje pažnje na osobe koje vam pružaju ljubav. Njih je više nego što mislite. Sve ukazuje na nerešene probleme unutar ličnosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izuzetno funkcionišete u timu, pa se savetuje takva vrsta rada. Pošto vas očekuju uspesi na sve strane, raširite ruke i krenite im u susret. Biće i nevolja, jer ste osoba koja najviše voli da ima problema. Niste svesni svojih ni dobrih ni loših osobina. Blizanci se najbolje snalaze kada nemaju vremena.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Snovi mogu delovati upozoravajuće, ali samo pod uslovom da ih niste stručno elaborirali. Nemate razloga za paniku, samo ukoliko osluškujete sopstvene potrebe, ali i potrebe svog okruženja. Delite plodove uspeha sa partnerom i prijateljima. Izbegavajte napete situacije.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Divno se osećate, srećni ste i zadovoljni; normalno, jer ste zaljubljeni. Blistate na sebi svojstven način. Dragi Lavovi, ne budite bukvaliste, već razmislite šta i u koga? Ljubav se oseća prema ukućanima, kućnim ljubimcima, ali, normalno, i prema nekoj izazovnoj osobi. Nađite se u tome.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste izuzetno nadareni, nadajte se uspesima. Škola je pod kontrolom, a uskoro će biti i voljena osoba. Shvatate neophodnost zadovoljenja potreba na emotivnom planu, pa se na to fokusirate. Čarobni ste, zar ne?

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Šta zapravo hoćete? Da vam novac pada na glavu? To se ne dešava, jer morate da ga zaradite maksimalnim radom i zalaganjima. Problemi unutar ličnosti govore da sa nečim niste raščistili. Nema hleba bez motike, ni rezultata rada koji nisu praćeni zalaganjima. Treba iskoristiti sve potencijale!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Super! Napokon da i vi uvidite neke greške i okrenete se dubljim sadržajima. Očekuje vas dan pun prijatnih iznenađenja, zadovoljstava i užitaka. Još ako savladate svoju ljubomorno- posesivnu prirodu, biće sve u redu. Stoga, uživajte u narednim događajima i ne razmišljajte zbog čega?

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uživate u onom do čega vam je izuzetno stalo, prvenstveno u ličnoj slobodi. Iako se puno naprežete, postižete rezultate. Dragi Strelci, budite oprezni, jer ukoliko nastavite ovim tempom, možete postati žrtva povreda. Samo bi vam još to trebalo! Iskoristite nagli priliv energije na pametniji način.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto vam izuzetno prija samoća, možete je sebi priuštiti. To vas bar ništa ne košta. Iako okolnosti idu u prilog timskom radu, ako vam on ne prija, osluškujte svoje unutarnje biće. Ono će vam dati najbolji odgovor na sve što vas tišti. Ne budite maza više nego što se u trenutnoj situaciji očekuje.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto je pred vama uzbudljiv i dinamičan dan, imaćete mnogo uspeha. Sreća zavisi isključivo od vas, što znači da je možete i ostvariti. Sa Rakovima, Lavovima i Bikovima – sve je više nego povoljno. Ostale treba izbegavati. Savet: sve ljude oko sebe pitajte u kom su znaku rođeni, pa se tako i ponašajte.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Stvari su pod kontrolom. Nastavite tim tempom i videćete da će sve biti kako se samo poželeti može. Sa Strelcima i Blizancima dobro funkcionišete. Prihvatite saradnju i sa Devicama, jer nude konstruktivne predloge. Od ostalih znakova – što dalje. Samo će vas opterećivati.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR