Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 28. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 28. novembar 2012. godine

SHARE

null

28. rođendan danas proslavlja glumica Mary Elizabeth Winstead

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Generalno se dobro osećate, ali su moguće povrede različite vrste, sukob sa zakonom ukoliko za to postoji razloga, ali i unutrašnja nezadovoljstva. Ovo poslednje je najopasnije, jer se polako taloži i utiče na zdravlje. Psiha je na udaru, pa i sklonosti ka bolestima tog tipa. Vodolija vam naročito prija – okrenite joj se.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Društvena crta karaktera je naglašena, pa nastojte da je ostvarite. Kad nešto sebi zadate, nema sile koja vas može sprečiti. Društvo istomišljenika prija, posebno ako vas vežu umetničke niti. Razmenjujete iskustva. Mnogi Bikovi započinju ljubavnu vezu: Lav je u pitanju.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Napetosti i stresovi u ljubavnom životu mogu dovesti do rastanka. Da li je partner prava osoba? Sumnjate da negde u proceni grešite. Najgore je što nemate hrabrosti da preduzmete konkretan potez, već se svađate i samo produbljujete agoniju. Potrebna vam je snaga da biste prevazišli problem, a trenutno je nemate.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Danas se osećate sjajno. Opuštate se posle mnoštva obaveza koje ste “sjajno odradili”. Na emotivnom planu počinje nešto lepo da se dešava. Planete malo kasne sa ispunjenjem želja, ali u vaš život unose ono što vam je najpotrebnije – ljubav. Ljubav, ah, ljubav!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi shvataju tragičnost jednog odnosa, pa pokušavaju da iz njega izađu na što bezbolniji način. Biće teško, možda i teže nego što ste mogli da pretpostavite, jer iako sve ukazuje na to da je u pitanju loša kombinacija, da niste zadovoljni, nemate smelosti da podvučete crtu. Karma je učinila svoje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Prepreka pred kojom se nalazite zahteva ulaganje energije kako biste je prevazišli. Postavlja se pitanje koliko je imate i koliko želite da savladate kriznu situaciju. Možda je grčevito držanje za problem poštapalica bez koje ne možete? Partner u datoj situaciji nije osoba koja vas podržava, što vas dodatno izluđuje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Dan provodite okruženi ljudima, sjajem i luksuzom. Umetničke sklonosti su jake, estetske težnje još jače, pa vam smetaju sve situacije koje ne ispunjavaju vaše stroge kriterijume. Započinjete novu ljubavnu vezu ili učvršćujete staru. Važno je da se fantastično osećate i još lepše izgledate. Super!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sa partnerom nastaju sukobi i nezadovoljstvo. Pošto ste osetljiviji na njegove kritike nego inače, eto razloga za nervozu. Razmislite da li vam je to potrebno i da li možete nešto da izbegnete? Na izvesno vreme se distancirajte od njega, kako biste sa strane imali uvid u greške izazvane sopstvenim nehatom.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Zahvaljujući krajnje pozitivnom pristupu životu i rešavanju problema, nalazite se u fazi sticanja imetka. Borba za zadobijanje moći i ugleda u onoj oblasti za koju ste zainteresovani trenutno se isplati. Sa Ovnovima i Lavovima provodite sjajne trenutke. Njihov doprinos nije za potcenjivanje.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Emotivniji ste nego što bi zaista trebalo da budete. Nalazite greške tamo gde ih nema. One se prvenstveno odnose na partnera. Poželjno je bavljenje sportom kako biste iz sebe izbacili višak energije. Samim tim će i okolina biti zadovoljnija. Da li adekvatno ispoljavate sopstvene kreativne mogućnosti?

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Postoje moralne norme, zar ne? Iako ste po prirodi altruista, razmislite da li možda negde grešite, pa pokušajte da to ispravite. Pravda je spora, ali dostižna, tako da se mogu javiti posledice, a kasnije i nešto ozbiljnije. Izbegavajte sukobe se Ovnom.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Želja za dominacijom je jaka. Pošto većina pripadnika znaka nije svesna sopstvenih slabosti, upada u probleme. Ukoliko ih nemate, znači da pripadate višem tipu, da u vama preovladava duhovna komponenta ličnosti. Materijalna strana je u tom slučaju zanemarena. Najbolje prolaze one Ribe koje nađu zlatnu sredinu.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR