Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 28. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 28. avgust 2013. godine

SHARE

"The Great Gatsby" World Premiere

Svoj 27. rođendan danas proslavlja pevačica Florence Welch!

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Osećate potrebu za senzacijama i skandalima. Samo tako se mogu objasniti neki vaši nerazumni potezi. Ambiciozni ste preko mere i svadljivi. Nije čudo što vas okolina doživljava kao osobu koja često ume da gunđa. Morate iz korena promeniti pristup problemima, bar danas.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

I dalje ste u formi. Dobro se osećate, mada bez vidljivih razloga. Ne nervirate se, jer ništa nije vredno vaših živaca. Dajete prednost užicima u onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo, a za koje doskora niste imali vremena. Samo nastavite tim tempom.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odjednom ste splasnuli. Vidite da je sve bilo stvar trenutnog raspoloženja i da iz krize možete lako izaći. Materijalne teškoće uskoro ćete se rešiti, a one psihičke malo teže. Problem leži u vašoj nesposobnosti da odrastete i da sa punom odgovornošću prihvatite stvarnost.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ne možete da se u tuđem prisustvu emotivno izrazite i olakšate. Pošto je situacija dramatična, bar kad je nervni sistem u pitanju, ne pokušavajte ništa. U samoći obavljajte svoje dužnosti. Već sutra, svi problemi na nivou ličnosti biće rešeni.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Bezobzirno namećete svoje mišljenje okolini. Još ako imate moć ili ste na nekom uticajnom položaju – to će tek biti problematičmo. Ne uviđate da ste slabi, već upravo nazovijačinom kompenzujete nezadovoljstvo.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Relativno loš dan! Malaksalost, mrzovolja, dosada i osećanje da neke stvari nisu u redu. Ne sekirajte se, jer je ovo stanje prolazno. Posvetite više pažnje sebi, odmoru i ishrani. Videćete da će se već sutra situacija iz korena promeniti u vašu korist. Svađate se sa partnerom.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

U svom ste elementu. Zračite optimizmom na okolinu. Iako ste nesebično okrenuti drugim ljudima, pokušajte da to činite na manje nametljiv način. Može vam se pripisati da se mešate u tuđe živote. Ima tu istine. Volite da budete u svakoj čorbi mirođija, mada sve to činite sa stilom.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iskoristite uticaj na okolinu u svoju korist. U dosta ste osetljivom periodu kada je reč o zdravlju, pa se savetuju odmor i rekreacija. Ne opterećujte se tuđim problemima, pošto niste u situaciji da rešavate ni svoje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Niste ni svesni toga da vas neko iskorišćava. Morate biti oprezni kad poveravate planove drugima. Okolina ima nameru da zloupotrebi informacije koje joj dajete. Ukoliko je u izgledu nova ljubav, ćutite i ne pričajte o tome dok se to ne desi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Posao i rutina počeli su da vas iscrpljuju. Porodica je svesno svalila na vas sve obaveze. Pošto ne umete da kažete “ne”, trpi psihičko zdravlje. Dokle? Dok vam ne pukne film, ili dok se ne razbolite? Poželjno bi bilo da negde otputujete, makar na kratko, kako biste se odmorili.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto ste shvatili da je stvarnost prilično ružna, bežite u svet mašte i u njemu uživate. Vodite računa o tome da ne preterate. Bavite se umetnošću ili bilo kojim kreativnim radom. Posvetite više pažnje odanim prijateljima, ali i sportu: plivajte, vozite bicikl, šetajte.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Morate sa više optimizma i manje analitičnosti da sagledavate stvari. Nezadovoljstvo drugima upravo je nezadovoljstvo samim sobom. Šta ste učinili da konkretno promenite stanje? Kad bolje razmislite, ništa. U sebi se nervirate, ali sedite skrštenih ruku. Aktivirajte se.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR