Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 27. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 27. februar 2013. godine

SHARE

 photo FFN_AAR_SideEffects_Prem_013113_51004243_zpsaf1e5541.jpg

30. rođendan danas proslavlja američka glumica Kate Mara.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Važno je da se neke stvari odvijaju više nego povoljno. Iskoristite ponudu, ali najpre obavite veliko spremanje u vlastitom životu. Iako zvezde obećavaju uspeh, ne sedite skrštenih ruku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Šta može da zagolica pažnju praktičnog i tvrdoglavog Bika? Zna se, ljubav! Suviše razmišljate i analizirate partnera. Tešite se, jer vas barem nagoni na razmišljanje. Pošto ste nepopravljivi esteta, od njega očekujete da poseduje sličnu osobinu. Period pred vama nije dobar za sudbonosne poteze.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Svi koji se konstantno mešaju u vaše poslove počeli su da vam idu na živce. Smatrate da ste dovoljno pametni i dorasli situaciji, tako da vam ne treba niko sa strane. Ulažete dodatni napor, proveravajući svoje sposobnosti. To ima i svoju cenu – dolazi do blage nervne razdražljivosti. Više se odmarajte!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U celini uzev, dobro se osećate, ako se izuzmu nerviranja oko para. Planovi vezani za putovanje već je odavno trebalo da se realizuju. Ukoliko nisu, pravo je vreme da počnete da pakujete kofere. Ušli ste u period odličan za komunikacije i putovanja. Nema prepreka u ostvarivanju ideja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Sposobnost brzog reagovanja dolazi do izražaja. Situacija nije nimalo naivna, pa samim tim morate biti dodatno oprezni, ali to vam neće teško pasti. Zdravlje je, u celini uzev, dobro, ako se izuzmu nerviranja koja dolaze konstantno iz istog smera. Morate se prilagoditi datoj situaciji i pojačati prag tolerancije. Razmišljajte pozitivno!

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Morate biti oprezni, zbog mogućnosti povrede. Zdravstveno stanje mnogih pripadnika ovog pomalo hipohondričnog znaka nije baš najbolje, mada nije ni alarmantno. Nerviranje i nepažnja mogu samo produbiti problem. Nema, međutim, sumnje u to da ćete sve prepreke uspešno izbeći. Potrebne su vam odrešene ruke u vezi sa izvesnim problemom, ali i dodatno strpljenje.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto je imunitet pomalo oslabljen, morate povesti više računa o sebi. Morate unositi u organizam više vitamina, svežeg voća i povrća pre svega. Sa druge strane, trebalo bi da smanjite dnevnu dozu slatkiša, zbog mogućih problema sa kilažom. Osnov dobrog zdravlja je u prvom redu pravilna i uravnotežena ishrana.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želja da se nametnete okolini trenutno je pojačana. Dokle će to drugi da trpe? Niste ni svesni koliko potencirate svoje kvalitete. Oni i bez suvišnih reči mogu da budu vidljivi. Pokušajte da na nenametljiv način stavite do znanja okolini koliko vredite. Saznanje da ste doneli pogrešnu odluku često je bolno, što ne znači da treba da padnete u depresiju. Srećan ishod je na vidiku.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Na scenu stupa bujna mašta, koja u određenim situacijama može učiniti čuda; ali to je ujedno i mač sa dve oštrice. Polažući prevelike nade u neke stvari, možete se razočarati ako se one ne ostvare. Budite oprezni kad je novac u pitanju. Neko pokušava da vam podvali. Verujte u sebe i u svoje kvalitete.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Savetuje se oprez kad su reči u pitanju, jer nekoga možete uvrediti. Neznanje vas ne opravdava od odgovornosti. Zato se nemojte začuditi kad okolina počne da vas ogovara i izbegava. Ušli ste u odličan period za učenje i završavanje poslova, pa se tome i posvetite.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Sami ne možete, a u društvu loše funkcionišete. Okolini smeta vaš specifičan način razmišljanja, koji na prvi pogled deluje iritirajuće. Šta da se radi kad ste predvodnik kada su posredi napredne stvari. Uznemiravajuća iskustva unutar kolektiva uspešno ćete izbeći.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Kod vas se sve dešava u stilu sve ili ništa. Upravo današnji događaji to potvrđuju. Nude vam se prilike na sve strane. Svi vas obasipaju komplimentima i nude primamljive ponude. Koliko ćete uspeti da iskoristite – pitanje je? Ne dozvolite da vas kolebljivost i sumnja u sopstvene kvalitete blokiraju.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR