Start Horoskop Tvoje zvezde za utorak, 27. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za utorak, 27. decembar 2011. godine

SHARE

23. rođendan danas proslavlja pevačica grupe Paramore, Hayley Williams.

21.03 – 20.04. OVAN

Za dobro raspoloženje razlog možete naći u zaljubljenosti, popularnosti i mnoštvu spoljašnjih aspekata sreće. Sa partnerom ste u fenomenalnim odnosima, tako da vam ništa drugo nije važno. Preplavljeni ste isključivo pozitivnim osećanjima.

21.04 – 20.05. BIK

Društveni ste, tako da uglavnom funkcionišete okruženi prijateljima. Nastojte da se udružite sa istomišljenicima; u većini slučajeva, to su srodne umetničke duše. Mnogi Bikovi spremaju se za javni nastup ili započinjanje nove veze. Sva zbivanja su vezana za sklad, lepotu i ljubav. Uživajte dok možete.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Bacate se u srž problema i rešavate ih po cenu totalnog nervnog sloma. Stalno se preračunavate, mozak vam je maksimalno uključen, ali ste ipak nezadovoljni. Bilo bi poželjno da pokušate da se smirite, smanjite obaveze i nerviranja. Uz to, treba biti i oprezan zbog mogućih povreda.

21.06 – 20.07. RAK

Okolina ima zahteve na koje se ne obazirete. Želite prvenstveno da ugodite sebi, ali to prikrivate, tako da manipulišete i kalkulišete ljudima. Pošto vam prija opuštanje, nastojaćete da slobodne trenutke provedete u društvu adekvatnih osoba. Nemate vremena ni nerava za one koji vas opterećuju.

21.07 – 21.08. LAV

Ukoliko se osećate prevareno, znajte da ste sami krivi. Previše ste investirali u odnose sa okolinom, idealizovali ljude oko sebe, pa je takav rezultat neminovan. Svako ko je nekad bio očaran, mora jednom biti i razočaran. Čuvajte se gubitaka na materijalnom planu i preosetljivosti. Okrenite se duhovnim vrednostima.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete vanrednu snagu i postižete zavidne rezultate. Svesni problema koje treba rešiti, hvatate se sa njima u koštac i uspeh je tu. Ipak, ne preterujte sa radom, jer možete potrošiti više snage nego što imate. Tek kad nastupi period odmora, shvatićete da ste se preforsirali. Čuvajte se nerviranja i povreda.

23.09 – 22.10. VAGA

Pred vama je puno lepih događaja i stvari koje volite. Nimalo se ne dosađujete jer ste okruženi pravim osobama. Sreću upotpunjuju i partner i ostali ukućani. I deca su ta koja vam svojim dobrim ponašanjem pričinjavaju radost. Bavljenje umetnošću čini dan kompletnim.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Stvari se dešavaju munjevito, što vam i odgovara. Finansijska situacija se popravlja, dobijate priznanje, ali i drugi srećni preokreti utiču na to da postajete svesni svog životnog puta i da ga dostojanstveno sledite. Neprijatni događaji su za vama. Prosto ne možete da poverujete da ste ih se rešili.

23.11 – 20.12. STRELAC

Optimistički pristup rešenju problema, poriv za proširivanjem ličnih vidika i mnoštvo drugih okolnosti – utiču na to da se dobro osećate. Planete vas u tome svojski podržavaju.

21.12 – 19.01. JARAC

Zašto sebi zadajete previše obaveza i još prihvatate obaveze drugih? Kao da uživate u sopstvenom mazohizmu. Stoga ste umorni, svadljivi i nervozni. Ako budete uspeli da funkcionišete u stilu “baš me briga” i da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i zadovoljni.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Želje se ispunjavaju munjevito. Srećni ste i to osećanje ne pokušavate da prikrijete. Uživate u popularnosti, zaljubljenosti, kompletnom emotivnom zadovoljstvu. Dakle, svi pripadnici ovog znaka imaju razlog da se dobro osećaju.

19.02 – 20.03. RIBE

Veza u kojoj se nalazite zasnovana je isključivo na fizičkoj privlačnosti, ili pak maštate o tome. Skloni ste perverzijama, ako ne na delu, ono makar u mislima. Budući da vaši postupci izviru iz strasti, moguća su i razočaranja. Ukoliko osetite nedefinisane bolove u stomaku, verovatno se radi o slepom crevu.

OSTAVI KOMENTAR