Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 27. april 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 27. april 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je pevač grupe Fall Out Boy, Patrick Stump

21.03 – 20.04. OVAN

Evidentna je sklonost ka planovima koji nemaju puno veze sa stvarnošću, prehladama, nervozi i iscrpljenosti. Kad je tako, pokušajte da nešto konkretno uradite kako biste ublažili posledice i popravili raspoloženje. Strelci su prave osobe koje vam pomažu da se opustite i izbegnete krizu. I Vaga je od koristi.

21.04 – 20.05. BIK

I dalje ste komunikativni, raspoloženi i kreativni. Ukoliko ste vozač, mogući su problemi u saobraćaju, pošto vam koncentracija nije jača strana. Kolega Blizanac vas može na izvestan način izbaciti iz takta, pa budite oprezni kad je on u pitanju. Sve što on kaže primite sa rezervom. Ljubavni nesporazum se stišava.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Partneru pripisujete osobine koje nema, idealizujete ga, pa će biti problema kad se suočite sa stvarnošću. Shvatate da je vaš ljubavni odnos donekle plod mašte, ali vam je teško da to priznate. Pokušajte da barem danas uživate u porodičnoj sreći. Bavite se i umetnošću, jer se u njoj dešavaju upravo stvari za koje ste danas spremni.

21.06 – 20.07. RAK

Razmišljate kako da poboljšate i unapredite poslovnu saradnju. Svesni ste da sami ne možete i da vam saradnici puno znače, pa tražite njihov savet i razmenjujete ideje. Stvaranje udruženja ili članstvo u nekoj organizaciji je prava stvar. Uspešna komunikacija sa Blizancima i Devicama nudi nove šanse.

21.07 – 21.08. LAV

Dešavaju vam se fantastične stvari. Eto razloga za enormne količine ljubavi koju emitujete na okolinu. Samo pazite da ne preterate sa dobročinstvima, jer partner lako može iskoristiti vašu dobrotu. I ne samo on… Zdravi ste, poslovno uspešni, a finansijski zadovoljni, pa je sujeta nahranjena.

22.08 – 22.09. DEVICA

Problem dana odnosi se na zdravlje i imunitet. Prehlade, virusne infekcije i malaksalost postaju prateća pojava. Samo odmorom i pravilnom ishranom ovo stanje možete svesti na razumnu meru. Emotivni nesporazumi su posledica preteranih očekivanja i idealizovanja partnera.

23.09 – 22.10. VAGA

Što više ljudi i susreta – to bolje. Komunikativnost, jedna od vaših glavnih osobina, danas je u prvom planu, pa ćete nastojati da je sprovedete u delo. Posetite stare prijatelje i tračarite s njima do mile volje. To će vas odlično opustiti. Ustvari, vi se bez razloga osećate usamljeno i pomalo neshvaćeno.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Veoma ste zadovoljni kako poslovnim, tako i porodičnim i emotivnim životom. Pokušajte da to stanje pretvorite u trajno. Nemojte se nervirati zbog sitnica. Ukoliko se budete opterećivali i razmišljali o lošim kolegijalnim odnosima, samo ćete se nervirati. Uživajte u krugu familije.

23.11 – 20.12. STRELAC

Zdravstveni problemi i dalje postoje, ali brzo ćete ih sanirati. Iskoristite dobru moć koncentracije za ono što ste dugo odlagali. Završite davno započete poslove i uredite životni prostor. Fizičke aktivnosti su u poslednje vreme smanjene, pa se dodatno angažujte i više vremena provodite na svežem vazduhu. Malaksali ste, ali je to prolazno.

21.12 – 19.01. JARAC

Viši pripadnici znaka se dobro osećaju, rade ono što vole i ne opterećuju se glupostima. Oni drugi su u stalnim premišljanjima. Kolebaju se pri donošenju odluke, ljubomorni su na partnera, svađaju se i inate. Neki su i ludo zaljubljeni. Možda ste to vi?

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uskoro se rešavate problema sa žlezdama i hormonima. Sa partnerom su evidentni nesporazumi, jer njega krivite za svoje loše zdravlje. Sami ste nerviranjem i neurednim životom doprineli da do toga dođe. Posvetite više pažnje ukućanima, deci i unučićima. Bićete srećniji i zdraviji.

19.02 – 20.03. RIBE

Od nastupajućih događaja puno očekujete. Imate potrebu da sprovedete korenite promene u načinu života. Da li ćete promeniti posao ili se venčati – sve je individualno. Ono što je zajedničko svim pripadnicima znaka jeste ozdravljenje i poboljšanje prilika, ne samo emotivnih već i finansijskih. Srećno!

OSTAVI KOMENTAR