Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 26. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 26. oktobar 2011. godine

SHARE

Na današnji dan pre  tačno 50 godina, naš pisac Ivo Andrić dobio je Nobelovu nagradu za književnost.

21.03 – 20.04. OVAN

Trud je maksimalan, a rezultati osrednji. To vas nervira! Pokušajte da se što manje nervirate i da osećanje unutrašnje blokade ublažite bavljenjem sportom i stvarima koje relaksiraju. Više vam prijaju fizički poslovi nego mentalne aktivnosti. Jarac vas sprečava da ostvarite ideje.

21.04 – 20.05. BIK

Izbegavajte ljubomorne scene i opterećivanje partnera suvišnim pitanjima ako želite da spasete vezu. U svim sferama života osećate se nadmoćno. Ne razmišljate o tome da svojim postupcima opterećujete okolinu. Pošto ćete biti u situaciji da kontaktirate sa Škorpijama, bar se potrudite da ne komplikujete odnose.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iskoristite planetarne pogodnosti u poslovne svrhe. Očekuje vas uspešan dan, sa Strelcima dobra saradnja. Pošto Strelci utiču na razne oblasti života, od njih očekujte još neke neplanirane događaje.  Razne varijante su moguće.

21.06 – 20.07. RAK

Loša zdravstvena situacija je posledica neadekvatnih planetarnih uticaja. Pošto su oni prolazni, budite strpljivi. Niste svesni toga sa kojom brzinom rešavate probleme. Vodolija utiče na to da vam oni izgledaju marginalno. Ona na vas prenosi svoj urođeni optimizam i šarm, pa se s njom družite što je više moguće.

21.07 – 21.08. LAV

Srećne okolnosti pomažu vam da prebrodite rizik. Pred vama je puno uzbuđenja i neočekivanih novosti koje, zahvaljujući urođenom talentu, prihvatate kao normalne. To obično činite kad se radi o dobrim stvarima. Na neprijatnosti ne reagujete tako optimistički. Pravi je momenat za to da prihvatite jedan izazov.

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući ranijim potezima, danas uživate u plodovima. Pod uslovom da život delite sa Strelcem ili sa njim na bilo koji način sarađujete, od te veze ćete imati više koristi vi nego on. Stoga ga nemojte ljutiti, već nastojte da što je moguće više iskoristite njegovu dobru volju.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto mislite da ste najpametniji, možete imati problema ako vam se neko usprotivi. Sa Škorpijama niste u najidealnijim odnosima, pa povedite računa o tome da pripadnike ovog znaka ne uplićete u rasprave i tračeve. Škorpije vam to neće oprostiti. Daleko su opasnije nego što na prvi pogled izgledaju. Budite oprezni!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sve se vrti oko ljubavi. Nova veza je na vidiku. Ako se radi o Biku, ima šanse da bude trajna. Pošto su umetnički talenti naglašeni, uživajte ne samo u njima već i u drugim lepim stvarima. Simpatija vas podržava, ali i opominje da ne preterujete. Morate naći zlatnu sredinu kad su slabosti u pitanju.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pod uslovom da više radite, a manje pričate – nadajte se uspešnom danu. Mnoštvo povoljnih momenata trenutno je na vašoj strani. Blizanci, Device, pa čak i Ribe – čine sve da vam izađu u susret. Zbog čega ste arogantni i terate po svome? Prihvatite predlog, jer nemate šta da izgubite. Klevete su neosnovane.

21.12 – 19.01. JARAC

Na momente osećate da ste nemoćni da se izborite sa problemima koji poprimaju megalomanske razmere. Rasprave se nikako ne savetuju, ali se zato preporučuje bavljenje stvarima koje mogu uticati na oslobađanje unutrašnje presije. Često ste bili u ličnoj situaciji, pa se setite već oprobanog recepta.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U elementu ste. Glavni smisao dana je ljubav, oko koje se sve vrti. Za neke pripadnike znaka ona se odnosi na voljeno biće, za neke – na unučiće. Ili očekujete prinovu ili nešto zanimljivo? U znaku ste radosnih vesti i događaja. Umetničke sklonosti su takođe izražene, pa zahtevaju konkretnu realizaciju.

19.02 – 20.03. RIBE

Dan je u znaku interesantnih vesti od izvesne osobe od koje ste odavno digli ruke. Još ako je u pitanju Škorpija… Pošto ste još uvek pod okriljem planetarnih uticaja koji vas štite, nemate razloga da paničite i strahujete. Polako ali sigurno se spremajte za period koji uskoro sledi. Do tada, maksimalno iskoristite sve što vam se pruža.

OSTAVI KOMENTAR