Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 26. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 26. decembar 2012. godine

SHARE

null

34. rođendan danas proslavlja pevač i glumac Jared Leto.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Poželjno je menjati ubeđenja, jer su pogrešna. Odnose sa partnerom gradite na poverenju, jer je počeo da vas nagriza crv sumnje. Možda se upravo zbog toga maksimalno kontrolišete u društvu voljene osobe? Plašite se da je ne izgubite. Zato skrećete pažnju na nebitne stvari.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Romantične maštarije i luckaste misli trenutno vam se motaju po glavi. Na momente ste potišteni, ali čim se setite jednog događaja, odmah vam je lepo. Ukoliko nastavite da se fizički iscrpljujete i uludo traćite sopstvenu energiju, možete imati zdravstvenih problema. Mnoge Bikove su neplanirani događaji dočekali nespremne.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Kolebate se između želje za slobodom i potrebe za vezivanjem. Ljubomorni ste, neumereni i skloni bolesti, i to usled preterivanja. Pokušajte da se nekako izborite sa vlastitim nezadovoljstvom. Ako vam to ne pođe za rukom, potražite pomoć prijatelja. Ovako više ne može.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Mudro se rukovodite ranije stečenim iskustvima. Ne ponavljate istu grešku. Trenutno ste društveno angažovani, pa nastojite da funkcionišete na najbolji mogući način. Venera vam šalje snažne želju za javnim priznanjima. Ne rasipajte naklonost i osećanja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Praktično razmišljate i okrećete se stvarima od kojih imate konkretnu korist. Osećanja potiskujete, a neodlučnost u ljubavnim pitanjima eliminišete radom. Trenutno se rukovodite moralnim principima.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zabave, ljubav, razna zadovoljstva i društvene igre napokon vam padaju na pamet. U društvu voljene osobe zaboravljate na poslove koji su vam zadavali brigu. Narednih dana očekujte plimu emocija i lepih trenutaka. Lav vas prosto bombarduje ne samo nežnošću već i glamuroznim poklonima. Dobitak!

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Bili ste preokupirani drugim stvarima, pa niste svesni koliko je porodica trpela zbog toga. U fazi ste donošenja odluke o preuređenju životnog prostora i ispravljanju grešaka vezanih za ukućane, koji su zbog vaših problema izvlačili deblji kraj. Smanjite konzumiranje slatkiša.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sukobi na emotivnom planu direktna su posledica površnih odnosa sa suprotnim polom. Situacija zahteva prilagođavanje. Niste uvek u pravu, a i ako jeste, možda je izbor slabog partnera način da dominirate u vezi. Uspešno komunicirate sa prijateljima i planirate putovanje. Blizanac vas očekuje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ukoliko budete pronašli srednji put između materijalnih i duhovnih vrednosti, dobro ćete se osećati i odlično funkcionisati. Preterivanje u bilo kom segmentu života preti da naruši unutrašnji sklad i pogorša ionako krhko psihičko zdravlje. Novac vam je potreban, ali ne baš toliko da se zbog njega razbolite.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pojačana je sklonost ka flertovanju, uplitanju u ljubavne avanture, ali i preterivanja vezana za ishranu. Kao što vidite, sve što je dobro, ima i lošije strane. Očekuju vas zabave i romantični izlasci, pa nastojte da u svakom trenutku lepo izgledate. Blistajte punim sjajem.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zavodljivi ste i nastojite da ostavite dobar utisak. Stalo vam je do skladnog emotivnog života. Ukoliko tu nešto ne štima, gubite kontrolu nad sobom. U svakom trenutku vam prijaju luksuz i razna zadovoljstva. Ipak, ne preterujte, jer sami znate šta tada biva.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Dan je u znaku druženja i prijatnih kontakata. Budući da gajite savremena shvatanja o ljubavi, na skupu upoznajete osobu koja vam statusno ne odgovara, ali ne razmišljate o tome da li ćete kontaktirajući sa njom narušiti moralne norme. Stalo vam je jedino do toga da zavedete dotičnu osobu, pa da se onda, kao po običaju, izmigoljite.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR