Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 25. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 25. januar 2012. godine

SHARE

Pre tačno 31 godinu rođen je tragično preminuli makedonski pevač Toše Proeski.

21.03 – 20.04. OVAN

Mogući su problemi koji se odnose na komunikaciju, putovanja, polaganje ispita. Čuvajte se kako ne bi bilo većih nezgoda. Jedan Blizanac konstantno minira vaše projekte, tako da razmišljate kako da ga eliminišete iz okruženja. Na pravom ste putu. Malo razmislite o njegovim namerama.

21.04 – 20.05. BIK

Sva pažnja fokusirana je na rešavanje bitnih problema. Postižete uspeh, u to nema sumnje, što ne znači da treba da zanemarite okolinu. Partner se oseća zapostavljeno i smatra da vam može biti od koristi. Dopustite mu da pomogne, jer ćete u protivnom iscrpeti svoje skromne zalihe nerava i energije.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Zdravstvena situacija nije sjajna: stomačni problemi sputavaju vaše aktivnosti. Preduzmite nešto. Finansijski dobitak većih razmera popravlja vam raspoloženje. Pitanje je koliko će vas to dugo držati? Strelac pokušava da vas šarmira.

21.06 – 20.07. RAK

Pošto osećate potrebu za samoćom, distancirajte se od okoline. Posle uobičajenih aktivnosti, utehu nađite u domaćoj atmosferi. Još ako se snabdete modnim časopisima i stručnom literaturom, sve šanse da provedete uspešan dan i da se psihički oporavite postoje. Baš vas briga za priče sa strane.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi kratak predah koriste da maštaju o fatalnoj ljubavi. Ne dozvolite da senke prošlosti koje su na vas ostavile traga utiču na realnu osobu sa kojom ste u vezi. Od ideala se ne živi. Prave ljubavi imaju tužan kraj. Posvetite pažnju osobi pored sebe. Ljubav nije ono što mislite da jeste.

22.08 – 22.09. DEVICA

Finansijski dobitak popravlja vam raspoloženje, dok odnosi sa voljenom osobom zahtevaju ozbiljniji razgovor. Kriza na mnogim frontovima ukazuje na to da treba strpljivo sačekati pravi momenat. Smirite se dan-dva.

23.09 – 22.10. VAGA

Više vam odgovaraju poslovi verbalne prirode. Ukoliko uspete da ih realizujete, biće sve u redu. U protivnom, nervirate se i okrivljujete za sve voljenu osobu. Mnoge Vage su u potrazi za novom ljubavlju. Trebalo bi da pri tom malo snize kriterijume. Ovan je za njih idealna kombinacija.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ulažete napor da prevaziđete ne samo sopstvene probleme već i probleme prijatelja. Iako se ne osećate sjajno, tešite se, jer ste osoba koja se izuzetno brzo oporavlja od stresova i bolesti. Glavu gore. Uskoro će sve biti mnogo bolje. Okrenite se ljubavi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Očekuje vas intenzivan dan praćen aktivnostima, baš onakav kakav volite. Pošto ćete biti rastrzani na više strana, morate raditi na jačanju koncentracije. Malo odsustvo pažnje može imati fatalne posledice u vidu povreda.

21.12 – 19.01. JARAC

Kratak predah utiče na to da se fantastično osećate. Tema dana ima više, a glavne su ljubav i umetnost. Najbolje je iskombinovati ih i u njima svojski uživati. Vi to umete i te kako, jer se ponašate u skladu sa raspoloženjem.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Zdravstvena situacija se popravlja, a samim tim i raspoloženje. Sjajno se osećate i planirate nove “ludosti”, bez kojih vaš život ne bi imao smisla. Gde ste videli ozbiljnu Vodoliju kod koje se uvek unapred zna šta će se dogoditi? Možda na filmu. Voljena osoba čeka da joj se pridružite i ohrabrite je.

19.02 – 20.03. RIBE

Mnogi pripadnici znaka doživljavaju neku vrstu obmane. Mašta je izražena, pa ukoliko energiju usmerite na nju, imate šansu da provedete lep dan i budete zadovoljni. Ukoliko se okrenete stvarnosti, naći ćete zamerke mnogim stvarima. Poželjno je nakratko zažmuriti i promeniti ugao posmatranja.

OSTAVI KOMENTAR