Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 24. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 24. oktobar 2012. godine

SHARE

26. rođendan danas proslavlja kanadski reper Drake.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Dan provodite u potrazi za ljubavlju. Koliko ćete u tome uspeti – zaista je individualno. Većina pripadnika znaka ima podršku planeta, pa se može nadati uspehu. Na svim poljima trebalo bi da vam ide dobro. Ukoliko ste nezadovoljni, zapitajte se zbog čega? Šta ste prekršili?

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iznenadni događaji menjaju planove. Moguć je neočekivani susret ili ponuda koja bi trebalo da vas opasno “uzdrma”. Mnoštvo poslova koji su kasnili počinje da se ostvaruje. Ne plašite se toga da nećete moći da ih završite. Sve se odvija pod strogom kontrolom. Nervoza je normalna u sličnim situacijama.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ne osećate se sjajno, zbog toga što ste okruženi osobama koje vam ne prijaju i što ste zabrinuti za zdravlje nekog iz bliže okoline. Tešite se, jer ćete uskoro rešiti problem i početi normalno da funkcionišete. Budite spremni za mnoge obaveze. Ne dozvolite da vas bezrazložni strah blokira.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Vaši odnosi sa okolinom mogu trpeti zbog unutrašnje napetosti i konflikata subjektivne prirode. Pošto ste izloženi snažnim planetarnim uticajima, a na njih reagujete jače od drugih, suočavate se sa teškoćama. One se odražavaju na zdravlje i prouzrokuju nezadovoljstvo. Sa Škorpijama razmenjujete iskustva.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušajte da se ne svađate sa Vodolijom, jer možete iskomplikovati ionako složene odnose. Iskoristite nagli priliv energije za učešće u javnom životu, a ne za raspravljanje. Već ste dotičnoj osobi toliko toga rekli da vas više i ne sluša. Morate shvatiti da samo delima možete postići cilj. Stoga – u akciju.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Mogući su zdravstveni problemi, mada, na svu sreću, prolazni. Uskoro ćete rešiti ovaj problem koji vam je zadavao muku i početi normalno da funkcionišete. Očekuje vas susret sa zdravstvenim ustanovama, ali iz te situacije izvlačite maksimalnu korist, bilo da ste u pitanju vi ili neko od vaših.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Puno uzbuđenja, uglavnom prijatnih, čine dan zanimljivim. Rešavate stvari koje su vam duže vreme zadavale muku, a tiču se svega do čega vam je stalo. Umetnički događaji, nova ljubav, deca i tome slično – predstavljaju teme o kojima razmišljate sa ogromnom količinom optimizma. Pričinjavaju vam radost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Iako se ponašate normalno, osećate da ste u krizi. Nalazite se pod svojevrsnim unutrašnjim pritiskom kog ćete se danas teško osloboditi. Pošto negativnim stavom prosto razarate sebe i okolinu, spas potražite u teretani. Ako ništa drugo, umor pomaže. Bar ćete izbeći ozbiljnije sukobe i stresove.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Kontaktirajte sa ženskom populacijom, jer od nje možete očekivati ne samo materijalnu korist u vidu poklona već i mnogo više. Žene vam nude uspešnu timsku saradnju, poverljivu atmosferu i duhovno jedinstvo. Šta biste još? Sa Rakovima lepo komunicirate, pa ih ne izbegavajte. Ni Lavovi nisu loši.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Potiskujete osećanja i zbog toga ste nezadovoljni. Prema nekome osećate strast, a ne želite da je pokažete. Zbog čega ste nesigurni i stidljivi? Ukoliko želite da budete srećni, morate otvoreno tražiti ono što želite. Prikrivanjem osećanja i stidljivošću ne možete rešiti problem, već ga samo možete produbiti.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Od okoline dobijate ne samo podsticajne ideje i inspiraciju već i konkretnu pomoć. Pa zbog čega se onda nervirate? Ukoliko Lav ne može da prihvati vaša pravila, ne pokušavajte da ga na to naterate. Vi ste bar slobodni i možete da birate okruženje. Nervoza je posledica neostvarenih želja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Depresivno raspoloženje je prolaznog karaktera. Sa Škorpijom ste u tesnoj vezi. Ona najviše utiče na rasplet događaja. Posvetite više paže fizičkom izgledu, jer vas očekuje iznenadni susret sa nekadašom simpatijom.

OSTAVI KOMENTAR