Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 24. jul 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 24. jul 2013. godine

SHARE

Jennifer_Lopez___British_Summer_Time_Hyde_Park_foxychick6

Svoj 44. rođendan danas proslavlja sjajna glumica i pevačica, Jennifer Lopez.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Bez obzira na to što se neke stvari odvijaju sporije nego što ste planirali, zadovoljni ste. Radite šta volite i gledate svoj život. Sa partnerom ste u relativno dobrim odnosima, pa se sami sebi čudite kako to da vam je sve ravno. Morate biti strpljivi i pokušati da ovo stanje maksimalno produžite.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Možete očekivati uspeh praćen većim finansijskim dobitkom. Aktivno se uključujete u umetnički život. Uživaćete u lepim i skupocenim stvarima. Imaćete uticaja na okolinu, posebno na nekog od kog možete imati koristi. Iznenadni izlivi strasti prema voljenoj osobi dovešće do blage i slatke uznemirenosti.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto dobro funkcionišete, savetuje se konkretna akcija. Više vam odgovara da pričate i pretresate svoje ljubavne jade, kojih zapravo i nema. Neka vas ne iznenadi nečija pismena izjava ljubavi. Ili možda to želite da učinite vi?

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sentimentalno ste raspoloženi, imate želju da svima pomognete. Pokušajte ipak, s obzirom na to da se previše uživljavate u tuđe probleme, da napravite distancu. Možda bi vam ona pomogla da ojačate imunitet, jer je okolina na indirektan način odgovorna za vaše zdravlje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Situacija se menja ne samo iz dana u dan već i iz sata u sat. Trenutno ste ozareni i optimistički orijentisani. Počinjete da nazirete izlaz iz mraka. Muški pripadnici ovog fatalnog znaka kreću u osvajačke poduhvate. Ko se sa vama uhvati u koštac – teško njemu. Opustite se i uživajte.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Krećete u akciju. Poput Kazanove, krećete u ljubavno-osvajačke pohode. Do te mere vas je neko zaintrigirao da ste zaboravili na svoju pripadnost ovom analitičnom znaku. Počeli ste da gubite ne samo tlo pod nogama već i kriterijume.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Situacija u kojoj ste pomalo se iskomlikovala da vam nikako ne polazi za rukom da joj se prilagodite. Pošto bi, po pravilu, trebalo da budete fleksibilni, a niste, snosićete posledice. Ko vam je kriv kad astrološki treba da predstavljate diplomatičnost. Ona vam definitivno nedostaje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pokušavate da se emotivno sredite, ali vam to očigledno teško polazi za rukom. Morate shvatiti situaciju i uzeti u obzir sve okolnosti. Samo tako ćete moći da izbegnete neurotične postupke kombinovane sa agresijom. Urazumite se – nije momenat za ljubavna raščišćavanja.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Okrenuti ste lepim stvarima, ljubavi i umetničkim događajima. Iako je sreća kratkog veka, biće slatka. Osetićete veliko zadovoljstvo. Vraća vam se samopouzdanje. Obilje ugodnosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nalazite se u prilici da kreirate događaje, pa ćete se shodno tome kakav ste stvaralac i osećati. Niste svesni toga da ste u fantastičnoj situaciji i da na neprijatne događaje možete da utičete snagom volje. Ako ništa drugo, makar se od njih distancirajte i okrenite se negovanju duhovnog bića.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sukobi sa okolinom i promenljivo raspoloženje događaju se upravo zato što vam je novac potreban, a trenutno ga nemate. Zbog bolova u stomaku, obratite pažnju na ishranu. Pošto su sistemi vrednosti donekle poremećeni, možete lako nasesti na sitne provokacije. Šetnja bi vam prijala.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Mogući su problemi sa spavanjem i preosetljivost kombinovana sa besparicom. Kad bolje razmislite, imate osećaj da su sve slavine presušile. Ne vidite izlaz. Ne očajavajte, jer će uzrok nezadovoljstva iznenada nestati. Kod vas se dešavaju sve same misterije, pa morate u njih i verovati.

OSTAVI KOMENTAR