Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 24. april 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 24. april 2013. godine

SHARE

null

31. rođendan danas proslavlja američka pevačica Kelly Clarkson.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Primamljiva ponuda još uvek važi, a da li imate snage za korenite promene – znate jedino vi sami. Važno je da se neke stvari odvijaju više nego povoljno. Iskoristite ponudu, ali najpre obavite veliko spremanje u vlastitom životu. Iako zvezde obećavaju uspeh, ne sedite skrštenih ruku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Izuzetno prijatan dan, bar kad je ljubav u pitanju. Doduše, ima i onih koji za ljubav mnogo ne mare, pa će biti okruženi ljudima i stvarima koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Pred Bikovima su nezaboravni trenuci, a koliko će od njih profitirati – zavisi od slučaja. Svaki čovek je kreator sopstvene sreće.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Povedite računa o tome da se ne pogubite u mnoštvu planova. Iako ste sposobni da rešite svaki problem, iako nižete uspehe na sve strane, treba malo usporiti tempo i okrenuti se samom sebi. To je najbolji način da dođete do duševnog mira, koji vas povremeno napušta. Niste vi krivi!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Osećate potrebu da se opustite i uživate. Prija vam sve što donosi konkretne rezultate, jer više nemate vremena za filozofiranje, a to je novac, sve aktivnosti s njim u vezi i udobnosti koje on pruža. Možda postajete rob materijalnih vrednosti? Da li posvećujete dovoljno pažnje duhu?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Okrenuti ste neobičnim duhovnim problemima, pa zapostavljate materijalnu komponentu. Treba naći zlatnu sredinu između ova dva sveta i izmiriti ih. Tada ćete biti zadovoljni. U protivnom, samo ćete lutati.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ponekad ste teški kao zemlja i sebi i drugima. Ne dozvolite da do toga dođe. Morate ozbiljnije razmišljati o nekim postupcima, jer očigledno niste uvek u pravu. Ukoliko pokušate da isterate pravdu, bilo da se radi o partneru ili društvu, ostaćete kratkih rukava. Budite objektivniji.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uživajte dok možete, jer se dobro osećate, puni ste snage i entuzijazma. Ne preterujte sa aktivnostima, jer vi to činite na suptilan način. Partner vas obasipa pažnjom i ispunjava sve vaše želje. Da li mu uzvraćate na adekvatan način? Možda ga upravo to privlači. Blizanac je pod vašom dominacijom.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sve je u znaku partnerskih odnosa. Na tom planu ste osetljiviji od svih. Samim tim, moguće su i greške u razmišljanju i nezadovoljstvo. Utehu vam pruža Rak, a Bik vas samo dodatno nervira. Pokušajte da ga izbegnete. Pošto se on na vas okomio, teško da ćete u tome uspeti. No, možda to i nije tako loše.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Izuzetno uspešan period za bavljenje mističnim temama, a loš za fizičke aktivnosti i ono što volite – sport. Pa kad je tako, okrenite se filozofiji i odmarajte se. Organizam traži svoje. Premor je samo znak da vaš organizam trpi. Poštujte ga kako biste sačuvali sebe i svoje zdravlje. Verujte, to je najvažnije.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete mudri, strpljivi i istrajni, uspećete mnogo toga da postignete. U ljubavi i na materijalnom planu nadajte se uspehu samo pod uslovom da budete dinamičniji i određeniji. U protivnom – ništa. Kao što vidite, radi se o maču sa dve oštrice. Prevaziđite komplekse i krenite hrabro napred.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Smisao za klasiku čini da uživate u lepim, ali ozbiljnim stvarima. Iako za to nemate uvek vremena, okolnosti vam sada to omogućuju. Opuštate se i zaboravljate na nezadovoljstva emotivne prirode. Jedan veći izdatak vas posebno opterećuje, pa razmišljate kako da se obogatite.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Želite da rešite zapuštene ljubavne probleme. Možda se upravo zbog toga stvari ne odvijaju željenim tempom. Niste reagovali na vreme, pa se ona druga strana obezobrazila. Neke Ribe su u fazi zaljubljivanja i želje da izbegnu samoću. Neke imaju problema sa žlezdama i hormonima. Sve je individualno!

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR