Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 23. novembar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 23. novembar 2011. godine

SHARE

19. rođendan danas proslavlja glumica i pevačica Miley Cyrus

21.03 – 20.04. OVAN

Ne opterećujte se nevažnim stvarima, jer imate prečeg posla. Sve današnje aktivnosti vezane su za ljubav i strast. Ukoliko se na taj način ne realizujete, pokušajte da nađete kompenzaciju u bavljenju umetnošću ili uživanju u njoj. Budite strpljiviji prema partneru, ne tražite sve sad i odmah.

21.04 – 20.05. BIK

Funkcionišete sa izrazito pojačanim senzibilitetom, koji može biti mač sa dve oštrice. Ukoliko savladate ljubomoru i agresiju, uživaćete u čarima voljene osobe. U protivnom, suočićete se sa inhibicijama. Poželjno je prihvatiti partnerove mane. Ne menjate njega, već sebe. Delotvornije je.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Izuzetno konstruktivan dan. Imate naklonost zvezda u svim segmentima života. Vaš lični horoskop pokazuje šta vam najlakše polazi za rukom, pa se na tom polju angažujte. Uspećete da ostvarite sve zamisli. Vreme pred vama povoljno je za nove poslove, ljubav i lepe događaje.

21.06 – 20.07. RAK

Trenutno svojim savetima pomažete, ali čim obavite svoj deo posla, ostajete, kao po običaju, sami. Pošto vas to stanje odvodi u bolesti, konstruktivna laž je pravi spas. Napravite spisak nekoliko spremnih odgovora kojima se valja distancirati od nasrtljivaca.

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste želje za realizacijom talenata i ideja. Zvezde vas u tome svojski podržavaju, pa uspevate da u svemu istrajete. Sa partnerom provodite sjajne trenutke. Lepo se osećate, jer ste zadovoljni i svesni njegove naklonosti. Ljubav je najverovatnije glavna pokretačka snaga za mnoge pripadnike znaka.

22.08 – 22.09. DEVICA

Iskoristite povoljne planetarne uticaje za one stvari koje vam nisu bile naklonjene. Pravi je momenat da ih okončate, ali i da započnete nešto novo. Videćete kako vam danas sve polazi za rukom, kako sve obavljate sa lakoćom. Emotivni nesporazum ćete izgladiti i učvrstićete vezu sa voljenom osobom.

23.09 – 22.10. VAGA

Razdražljivost je posledica preterivanja i neuzvraćenih emocija. Sami ste krivi za odnose sa okolinom, prvenstveno sa partnerom. Poželjna je tolerancija prema njegovim slabostima u onoj meri u kojoj je on tolerantan prema vašim. Obavezno se realizujte u nečemu, jer uludo traćite talente.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uživate u pogodnostima života na svim poljima. Zračite optimizmom, ljubav vam ne nedostaje, imate je u izobilju. Ipak, povedite računa i o ishrani. Salce je počelo da se taloži oko bokova.

23.11 – 20.12. STRELAC

Nude vam se prilike da napredujete. Ako ih iskoristite, biće super. Ove pogodnosti utiču na konsolidaciju na više frontova. Sve zavisi od toga koliko ste aktivni i koliko znate šta hoćete. Profitiraće samo oni Strelci koji se dovoljno budu potrudili. Zasučite rukave.

21.12 – 19.01. JARAC

Komunikativni ste shodno prilikama. Ukoliko ste uspeli da se otvorite i kažete najbližima šta vas muči, isplivaćete iz problema. Danas je Riba ta koja može da vam svojim korisnim idejama pojednostavi put, ali i da vas optereti željom za dominacijom. Već duže vreme vam kod nje nešto smeta.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan dan, pod uslovom da znate šta hoćete, ali i da se tako ponašate.  Neka vas ne iznenadi blagi zastoj na emotivnom planu. Dobro će doći da se oporavite od iscrpljenosti.

19.02 – 20.03. RIBE

Danas je pojačana želja za dominacijom i postoji mogućnost druženja sa Škorpijama. Stoga, drage Ribe, htele to ili ne, moraćete da ubacite u igru pripadnike ovog vodenog znaka. Zahvaljujući njihovoj podršci, ostvarićete planove. Nađite meru u komuniciranju, jer preterujete sa kritikom. Budite i samokritične.

OSTAVI KOMENTAR