Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 22. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 22. maj 2013. godine

SHARE

MONACO: Monte Carlo Tennis Masters, Novak Djokovic vs Rafael Nadal, Final.

26. rođendan danas slavi najbolji srpski sportista svih vremena, Novak Đoković.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Stanje je nepromenjeno. Neizvesnost vas ne zabrinjava pošto ste odlučili da čekate. Za divno čudo, pokušavate da pregovarate sa partnerom i ne opterećujete ga svojom ljubomorom i posesivnošću. Uživate u mnogim stvarima, jer osećate da ste uspešni i nadasve emotivno ispunjeni.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Blagi nastupi nervoze samo su reakcija na premor. To ćete uspešno savladati i okrenućete se poslovima koji pojačavaju vašu kreativnost. Ljubav je nešto što se podrazumeva. Dan je u znaku uspešnih poteza. Posebno srećne odluke odnose se na ljubav.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Napokon ste počeli da razmišljate u odgovarajućem smeru. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, pravilnim postupcima i promišljenim akcijama – bićete uspešni. To se, nažalost, ne dešava često, pa je poželjno iskoristiti povoljne planetarne uticaje maksimalno. Radosne vesti.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

U dobrom ste raspoloženju pošto ste fokusirani na ono što obožavate, a to su pare. Verovatno čitate neku knjigu koja poručuje da je novac svuda oko nas, pa ga samo treba pokupiti ili tome slično… Tek, zadovoljni ste, jer možete da učinite i nemoguće stvari pod uslovom da vam je novčanik pun.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi se danas prepuštaju ljubavnom zanosu. Srećno kreću u susret nastupajućim događajima od kojih puno očekuju. Oni manje srećni pripadnici znaka bune se protiv upliva sa strane i osećaju otpor prema bračnom partneru uviđajući koliko se razlikuju. Ranije su to mogli nekako i da podnesu, ali sada…

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Donosite srećnu odluku. Pošto je stvaralačka snaga naglašena, a vi na nju fokusirani, situacija obećava puno uspešnih poteza. Funkcionišete pod utiscima prijatnog događaja u kom imate direktnog ili indirektnog udela. Svi atributi vezani za vaš znak danas su u igri.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uživate u trenucima sreće i prijatnim događajima. Delite radost sa prijateljima. Fantastično se osećate, zračite, pošto za takvo stanje blaženstva imate konkretne razloge. Bilo da se radi o partneru ili dobitku – stvaralačka snaga venerijanskog tipa došla je u prvi plan. Samo tako nastavite!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ukoliko ste shvatili šta vas muči, nećete imati problema. Osluškujte telo, shvatite njegove tajne signale, pokušajte da mu maksimalno udovoljite. Sami ste sebi centar sveta. Žrtvovanje zbog bezvrednih stvari samo vas iscrpljuje. Pošto i sami jedva izlazite na kraj, ne opterećujte se tuđim problemima.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspeh vas i dalje prati. Imate naklonost zvezda, pa se ne opterećujte zlim slutnjama i sumnjama. Verujte sebi i biće sve u najboljem redu. Ostavite malo vremena i za odmor, pošto samo tako možete izbeći blažu nervnu napetost. Iako niste pogodni za psihoanalizu, razmišljajte više o sebi.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pokušajte da ispoštujete unutrašnju potrebu za samoćom. Ukoliko vam to pođe za rukom, bavite se stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo i pokušajte da nađete mir. U kontaktima sa okolinom javlja se sputanost, a timski rad se sve teže odvija. Razloga za sreću na materijalnom planu danas nema, pa ga potražite na duhovnom.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Polako se stvari stišavaju. Počinjete normalno da funkcionišete. Iako agresivno želite da se nametnete drugima, to vam neće poći za rukom. I ne pokušavajte da se tako ponašate. Poželjno je postići maksimalne rezultate ulažući minimum napora. Uspećete samo mudrim i smirenim postupanjem.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Komunikacija vam prija. Zadovoljni ste, bilo da razgovarate sa prijateljima, putujete, ili čitate interesantnu knjigu. Važno je biti aktivan i svestan trenutka u kom se nalazite. Kreativnost pripadnika ovog najmisterioznijeg znaka danas je izražena, pa je iskoristite na adekvatan način. Ne dangubite.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR