Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 22. jun 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 22. jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 62. rođendan proslavlja glumica Meryl Streep.

21.03 – 20.04. OVAN

Dan je kao stvoren za ljubav. Ovnovi, volite i otvoreno pokazujte osećanja. Strelac je osoba na koju se možete u potpunosti osloniti. Pošto ste inspirisani raznim stvarima, pravi je momenat za umetnički razvoj. Budite kreativni, uživajte u sreći. Zažmurite, zamislite želju i ona će se ostvariti.

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je izuzetno uspešan poslovni dan. Ukoliko ne iskoristite priliku, ne očajavajte, već razmislite zbog čega se to dogodilo? Nezadovoljni ste razvojem emotivne situacije. Mislite da ne dobijate dovoljno naklonosti od partnera, pa pokušavate da to ostvarite na silu. Budite zavodljivi, ne nasilni. Izbegavajte svađe i mutne radnje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Razmenjujete ideje sa osobama ženskog pola. Ukazuje se odlična prilika za putovanje, a pošto ste materijalistički orijentisani, kalkulišete kako da iz te situacije profitirate. Uspećete, ne sekirajte se, mada često investirate u pogrešne osobe i stvari. Nervoza je posledica preteranog rada. Manje tračarite!

21.06 – 20.07. RAK

Bićete u situaciji da se zbog nekoga ili nečega kolebate. Treba se opredeliti za jednu varijantu i samim tim nešto izgubiti. Pošto ste “ziheraš”, voleli biste da u potpunosti uspete, što je nemoguće. Tešite se, jer za šta god se odlučite, nećete biti na gubitku, a i promene će vam prijati. Neočekivani događaji!

21.07 – 21.08. LAV

U fazi ste planova koji su suviše lepi da bi bili realni. Ne zanosite se, već pokušajte da nezadovoljstvo trenutnim stanjem popravite na pravi način. Pošto vam nedostatak snage i malaksalost zadaje muke, odmarajte se i mirno sačekajte svojih pet minuta. Budite mudri i uspećete da prevaziđete krizu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Očigledni su kiksevi na emotivnom planu, usled pogrešne procene, ali je zato idealan trenutak za bavljenje umetnošću. Ukoliko ono što vam na materijalnom planu zadaje muke preusmerite na duhovni i filozofski plan – postići ćete ravnotežu i bićete zadovoljni. Inspiracija je izražena, pa ne dozvolite da ostane neiskorišćena.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto je period pred vama povoljan za posao, a loš za ljubav, shodno tome se i ponašajte. Vredno radite, izbegavajte rasprave i uspećete. Bićete zadovoljni postignutim rezultatima, a možda će se u međuvremenu i partner opametiti. To je već druga priča o kojoj treba razmišljati kasnije. Ljubav i novac za vas su podjednako važne stavke.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Toliko toga treba obaviti, tako da nemate vremena da se opterećujete nevažnim stvarima. Pošto obaveze ne mogu da čekaju, a mudrovanje nad sopstvenom sudbinom može, funkcionišite u tom stilu. Što više energije uložite, biće vidljiviji i rezultati. Poželjno je da sa kolegama budete na distanci, jer su odnosi sa njima samo na prvi pogled zadovoljavajući. Niste ni izdaleka zadovoljni.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspešna timska saradnja, usklađenost sa samim sobom, pa i sa drugima – sve u svemu prijatan i plodan dan. Pošto vas sreća prati i u ljubavi, ne opterećujte se nevažnim stvarima, već pokušajte da se opustite i uživate. I pored svega, nije vam lako, jer se nalazite u fazi važnih životnih promena i odluka.

21.12 – 19.01. JARAC

Prožeti idealizmom i optimizmom, krećete u akciju. Od izvesne situacije puno očekujete. Pre svega očekujete promenu u svakodnevnom životu, jer vam je dosadilo to što se stvari odvijaju sporo i monotono, čak i za jednog Jarca. Smatrate da zaslužujete više, pa se shodno tome i ponašate. Ispravno!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto ste ostvarili finansijski dobitak, poželjno je zaustaviti se. Suviše ste okrenuti materijalnoj strani života, uživanjima u ljubavi, hrani i piću, pa ste zaboravili na duhovnu komponentu. Nije poželjno ni u čemu preterivati, treba naći zlatnu sredinu. Pošto su današnje aktivnosti praćene burnim emotivnim reakcijama, lako ćete doći u situaciju da budete netaktični, pa se zbog toga kasnije kajati. Zato oprezno!

19.02 – 20.03. RIBE

Većina pripadnika znaka biće u situaciji da mnogo priča, a malo radi. Niste krivi vi, već okolnosti u kojima se nalazite. Kad je već tako, onda bar nastojte da budete objektivni, ne precenjujte sebe. Pokušajte da donesete konkretnu odluku. Od vas se očekuje da napokon nešto konkretno preduzmete. Uspeh.

OSTAVI KOMENTAR