Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu 22. avgust 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu 22. avgust 2012. godine

SHARE

49. rođendan danas proslavlja američka muzičarka Tori Amos.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko budete donosili nepromišljene odluke, lako se možete kajati. Potrudite se da svoju emotivnu situaciju iskristališete, kako ne biste zapali u prethodnu grešku. Taman ste se oporavili od jednog neuspeha, pa se ne savetuje nov. Razmislite pre nego što povučete potez.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Lako se može dogoditi ono što očekujete: da se zaljubite. Nije bitno da li ćete konkretizovati vezu, bitno je da se lepo osećate. U takvom stanju ste bezazleni, veseli, srećni. Niko ne ume da voli na prvi pogled kao vi. Čim se veza ustali, nastanu i problemi. Maštanja o ljubavi!

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odličan dan, nema šta! Sve vam ide od ruke, dobro se osećate, a da za to nema konkretnih razloga. Iskoristite kratak priliv pozitivnih vibracija da završite poslove koji duže vreme stagniraju. Savetuju se optimizam u odnosu na tekući problem.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Obavljate poslove koji se odvijaju pred očima javnosti. Mnogi od vas očekuju nemoguće. Pošto ste iscrpljeni, premoreni i blago haotični, pokušajte da druge stavite na svoje mesto. U tome morate biti nemilosrdni ako želite da imate duševni mir. U protivnom ćete loše proći.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Iako na prvi pogled delujete smireno, hoćete da puknete od besa. Izvesna situacija vas je izbacila iz takta. Bolje bi bilo da se nezadovoljstva oslobodite, jer u protivnom možete imati zdravstvenih problema. Učinite nešto za svoju dušu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Nastupilo je olakšanje. Pošto problem u potpunosti nije rešen, morate biti strpljivi i uporni. Rešavate da iz korena menjate ponašanje i posvetite pažnju zdravlju. Ušli ste u period koji je odličan za unapređenje, pod uslovom da sačekate izvesno vreme.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Kad nešto naumite, nema te sile koja vas u tome može sprečiti. Budite razumni i manje tvrdoglavi ako želite da se stvari odvijaju po planu. Dugo ste brinuli tuđu brigu, a sad je došlo vreme da se posvetite sebi i rešavanju zdravstvenog problema. Budite optimista.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U dobroj ste formi i na pragu da okončate davno započeti projekat. Kad bi sve bilo tako glatko kao posao, bila bi pesma. Ovako, ostaje vam da i dalje mučite muku sa živcima i partnerom. On pomalo izmiče kontroli.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Razočaranja koja doživljavate samo su posledica idealističkog pogleda na život. Morate biti oštroumniji u proceni ljudi i okolnosti, jer možete postati žrtva mahinacija nedobronamernih osoba. I dalje vam se sreća smeši u umetnosti, dok problemi vrebaju na materijalnom planu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ako želite nešto da postignete na ličnom planu, nemojte sedeti skrštenih ruku. Morate preuzeti sudbinu u svoje ruke. Ništa neće doći samo od sebe. Više se angažujte.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Moguće su iznenadne ljubavne dogodovštine; sve u vašem stilu, sa puno spontanosti, finesa i veština u ljubavnom osvajanju. Nude se i mogućnosti za umetnički razvoj, pa se savetuje da ih maksimalno iskoristite. Neka vas ne iznenade problemi hormonalne prirode.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Slobodne trenutke provodite u porodičnom krugu. Iako su evidentni troškovi, ovih dana ćete biti srećne ruke. Sama je sudbina htela da vam sve u konkretnoj situaciji teče glatko. Dugo ste bili u emotivnoj zabludi, ali ste stekli pouke za budućnost.

OSTAVI KOMENTAR