Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 21. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 21. novembar 2012. godine

SHARE

27. rođendan danas proslavlja kanadska pevačica Carly Rae Jepsen.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Puni ste energije i pred vama je mnoštvo poslova koje ćete sa uspehom realizovati. Usredsređeni ste na samog sebe i zadovoljstvo nalazite u svakom trenutku. Jasan cilj je tu, upornost takođe. Sve šanse su na vašoj strani. Menjate status shodno situaciji.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Iako rezultati nisu baš uočljivi, ne odustajete. Uporni ste, spremni za akciju i sa entuzijazmom ulazite u sve poduhvate. Pošto ste zanemarili sport, bilo bi uputno da ga se prisetite. Razmišljanja o inostranstvu trenutno su osnovana. Stoga kontaktirate s prijateljima i planirate putovanje. Potrebu za sigurnošću sprovodite u delo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sve postižete snagom volje. Nalazite se u fazi borbe za opstanak, koja zahteva istrajnost i jasan cilj. Ukoliko ga nemate, morate ga sebi postaviti. Vodite računa o sopstvenim slabostima, prvenstveno o precenjivanju sopstvenih mogućnosti. Izbegavajte sukobe sa okolinom, jer će biti provokacija.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Očekuje vas izuzetno bogat društveni život. Veze koje uspostavite mogu biti od značaja za dalji sled događanja. Problem dana može se javiti u vidu nedostatka čvrstine i želje da od nečega odustanete. Ni slučajno, jer ste ovoga puta zaista u pravu. Ljubav prema umetnosti pokažite delom, ne rečima.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Opasnost dana može se javiti u vidu propuštenih prilika, pa se savetuje oprez. Astrologija ima pre svega savetodavnu ulogu. Ona ne predviđa budućnost jer ste kreator budućnosti vi sami. Na pitanje da li ćete iskoristiti analitičarsku sposobnost i metodičnost – zvezde ne odgovaraju. Te osobine su naglašene, ali ipak sve zavisi samo od vas.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Vama je bar lako! Imate toliko samopouzdanja, delujete smireno i uz to posedujete enormne količine stvaralačke energije. Jedini problem je u tome što ste najpametniji, što okolini smeta. Sklonost ka gunđanju i obraćanju pažnje na detalje svedite na razumnu meru. Lav je idealna kombinacija u svakom pogledu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Vage uživaju u svakom trenutku. Dan započinju kaficom i prave planove vezane za porodicu. Iskusile su uspone i padove, pa se nalaze u fazi zatišja. Partner je trenutno neko ko im mnogo znači. Bitno je da ste trenutno svesni te činjenice. Ukoliko mislite da vam on nije čvrst oslonac, niste u pravu.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Škorpije osećaju radost življenja, lako se prilagođavaju svakoj situaciji, sve im je po volji. Otkud sad to? Najverovatnije je da ste našli smirenje u sebi ili vam je partner pomogao da se dobro osećate. Kad je vama dobro, dobro je i okolini. U protivnom, postajete svađalica. Jedan Blizanac vas željno očekuje.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Rešavate novčana pitanja, množite i delite, da biste na kraju shvatili da ste na pozitivnoj nuli. Ukoliko se nervirate, niste u pravu. Važno je da niste u minusu. Iako vam je unutrašnji život bogat, porivi materijalne prirode još su jači i teraju vas na akciju. U izgledu je primamljiva zarada, pa krenite u akciju.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Bićete energičniji i impulsivniji nego obično. Poželjno je narednih dana biti promišljen i izbegavati brzoplete poteze, jer se lako možete povrediti. Nekim pripadnicima znaka preti glavobolja. Očekujte napredak na svim poljima.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Vodolije su neraspoložene. Žele udobnost, povlače se u svoj svet i malčice su tajanstvene. Ukoliko negativno pristupate životu, možete biti prijemljivi za slične događaje. Stoga je poželjno naoružati se optimizmom, makar tako što ćete kupiti ružičaste naočari. Zdravstvena situacija nije sjajna.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Bunite se protiv ograničavajućih faktora. Želite slobodu kretanja, ali osećate da su drugi krivi za to što ne možete da je realizujete. Sve što u životu postižete – postižete vlastitim trudom. Spremni ste da nesebično pomognete drugima. Neko koči planove, dok oni sami zahtevaju realizaciju. Konačni bilans je nervoza.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR