Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 20. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 20. mart 2013. godine

SHARE

null

37. rođendan danas proslavlja Chester Bennington, pevač grupe Linkin Park i Dead By Sunrise.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ukoliko ste u vezi, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom, a ukoliko ste još uvek sami, možete se nadati susretu sa osobom svog života. Očekuje vas puno sreće i lepih trenutaka, tako da je gubiti vreme na druge stvari – čista besmislica. Uzbudljivi događaji su na pomolu. Uživajte dok možete, jer svaka sreća kratko traje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Normalno je da smo najranjiviji u odnosu na ono do čega nam je najviše stalo. Mnogim Bikovima otvaraju se vrata za putovanje u inostranstvo. Pošto je ponuda primamljiva, ne smete je propustiti. Potrebno je da se izvesno vreme izolujete i oporavite od bolesti ili premora izazvanog burnim životnim događanjima poslednjih dana.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Odlično funkcionišete u suočavanju sa izazovima, izuzetno dobro organizujete poslove i imate uspeha u svemu čime se bavite. Neki Blizanci će biti izrazito društveni, a neki osobenjaci i namćori – sredine nema. Naglašena je individualistička crta karaktera. Imaćete uspeha u nagovaranju, jer na saradnike delujete ubedljivo. Iskoristite taj prolazni talenat ne samo za njih već i za partnera.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Nadajte se uspehu. Iako niste pred očima javnosti, bićete vođa u svome okruženju. Ambicija je izražena, pa vam neko može ponuditi rukovodeći položaj. A ljubav? Mladi Rakovi rešavaju emotivnu zbrku, oni srednjih godina – poslovnu, a stariji se moraju okrenuti zdravlju. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali pružiće vam podršku.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Skloni ste ozbiljnijem pristupu ovim oblastima i učenju, tj. proširivanju saznanja. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti i pukih maštanja, tako da se morate postarati da u tome ne preterate. Zaintrigiraće vas vesti sa puta i mogućnost da nekuda otputujete. Možda ćete upravo na tom putu naći svoje emotivno ispunjenje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući istraživačkom duhu, postići ćete zapažene rezultate u onom čime se bavite. Imaćete sreće u rukovanju tuđim novcem. Devicu niko ne sme potcenjivati, posebno ne kao partnera, pošto je osoba na koju se u tom pogledu svako može osloniti. Morate povesti više računa o izdržljivosti i ne smete preterivati sa radom. Nervni sistem može biti na udaru, a tu su i moguće psihosomatske bolesti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Narednih dana mogući su problemi sa zakonom, ali i zdravstveni problemi; nemojte ih prepustiti slučaju, jer vam mogu zagorčati život. Većina pripadnika znaka srećno će prebroditi opasnost. Morate početi da osluškujete potrebe partnera ukoliko želite da olakšate sebi život. Ne zapostavljajte ni prijatelje, kao ni rođake koji vas zdušno podržavaju.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Bićete ponosni na svoja ostvarenja pošto se uspesi nastavljaju. Kad biste bili tako uspešni i kad su ostale stvari u pitanju, ljubav na primer? Ali pošto je trenutno jedino škola pod kontrolom, važno je obaviti sve što treba, jer će uspeh biti više nego očigledan. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život. Da li ste razmišljali o sportu?

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Okrenuti ste pre svega poslu, ali ne zapostavljate ni uživanja – na prvom mestu ljubav. Privučen magnetizmom i šarmom kojim zračite, suprotni pol prosto se lepi za vas. Pošto su naredni dani dobri za finansijska ulaganja, sport, ljubav i sve lepe stvari – okrenite se njima. Bićete zadovoljni. Ostvarićete materijalnu korist.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Zdravstveno stanje nije loše, odnosi sa porodicom takođe, a ni novac vam ne zadaje probleme. Dom i porodica će vam pomoći da se dodatno emotivno obezbedite. Poželećete da prijatnu domaću atmosferu učinite još toplijom, makar to bilo i premeštanje nameštaja i oplemenjivanje životnog prostora detaljima. Na emotivnom planu, nadajte se divnim trenucima.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Na fleksibilan način rešavate međuljudske odnose, u pravom trenutku donosite ispravnu odluku. Komunikativiji ste i društveniji nego inače. Slobodno vreme je povoljno za pisanje i planiranje putovanja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Imate podršku uticajnih prijatelja. U potrazi ste za vrednostima materijalne i duhovne prirode. Dan provodite u razmišljanjima o tome kako da na ekstravagantan način potrošite novac koji imate. Srećni ste, pa to stanje želite da podelite sa dragim osobama. Razlog za toliku sreću jeste nov posao koji je u izgledu. Krenite u šetnju sa nekim ko na vas deluje smirujuće.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR