Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 20. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 20. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan47. rođendan proslavlja pevač Chris Cornell.

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući odličnoj saradnji i podršci, očekujte poslovni uspeh. Ne možete da se požalite ni na emotivni život, koji je ovih dana prilično buran. Manje se igrajte osećanjima voljene osobe. Ima i drugih načina da zadržite njenu pažnju. Moguće je akiviranje neke od naslednih bolesti. Ne brinite, svi problemi su prolaznog karaktera.

21.04 – 20.05. BIK

Osećate čudnu naklonost prema nekome, ali vam ne odgovara potiskivanje osećanja. Uzdržanost je počela da vas opterećuje do te mere da želite da razrešite ljubavnu enigmu. Ukoliko to uradite, ishod će biti povoljan. Sve shvatajte manje ozbiljno. Savetuje se strpljenje. Dosite ispravnu odluku u najboljem momentu.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Možda od okoline očekujete više od stvarnih mogućnosti? Ima toliko pitanja na koja treba odgovoriti, pa je neizvesno koliko će vam to poći za rukom. Tešite se, jači ste nego što izgleda, pa ćete i na goruće probleme naći adekvatan odgovor. Neki Blizanci ovih dana imaju sreće u pronalaženju partnera, bilo ljubavnog bilo poslovnog.

21.06 – 20.07. RAK

Treba uneti optimizam u svakodnevnicu. Ukoliko želite lud i nezaboravan provod, prihvatite poziv za zabavu. Za divno čudo, zapanjićete sve oko sebe elokvencijom i obrazovanjem. Emotivna snaga vam je od velike pomoći. Biće ludo i nezaboravno, ukoliko prevaziđete svoju konzervativnost.

21.07 – 21.08. LAV

Pošto ste osetljivi i lako uvredljivi, izlaz tražite u samoći. Ona pomaže da se saberete i razmislite o novonastalim problemima. Teškoće poslovne prirode uspešno ćete savladati, ali tek kad sanirate zdravstvene. Sa Jarcem očekujte ozbiljan razgovor. Možda ste malo preterali kad ste ga potcenili. Naoružajte se strpljenjem.

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspeh na svim poljima: posao cveta, a partner vas obožava. Uživajte u trenucima sreće i hvatajte zalet za ozbiljnije događaje. Nisu svi dani srećni kao ovaj, iskoristite ga maksimalno. Ne preterujte sa hranom, posebno slatkišima. Budite oprezni pri donošenju zaključaka o ljudima, jer ćete biti na pogrešnom putu. Ne očekujte od drugih ono na šta ni sami niste spremni.

23.09 – 22.10. VAGA

Pošto ne priznajete poraz, borićete se da u nečemu uspete. Iako se sve odvija sporo, tešite se jer se znaci uspeha već naziru. Iskrsavaju emotivni problemi ili vi bar tako doživljavate odnos sa partnerom. Ne želite da se o nečemu otvoreno izjasnite. Situacija zahteva strpljenje i upornost. Mogući su zdravstveni problemi vezani za bubrege ili žlezde sa unutrašnjim lučenjem. I to se da srediti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sreća vam je naklonjena. Očekujte poslovni uspeh praćen finansijskim dobitkom širih razmera. Možda je to razlog što se dobro osećate? Doduše, ni emotivni život nije za potcenjivanje. U fazi ste regeneracije. Šta treba učiniti kako biste iz trenutne situacije izvukli maksimum? Biti realniji, praktičniji i strpljiviji.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sa nekim delite uspeh. Prija vam sve što se odnosi na timski rad, pa u tom stilu funkcionišete. Želite da pretresate ljubavne probleme, ali partner će vas iznervirati. Zapitajte se o objektivnosti koju unosite u vezu. Verovatno vas opterećuje želja za dominacijom od strane voljenog bića. Sa nekim stvarima morate se pomiriti bez obzira na to šta o njima mislite.

21.12 – 19.01. JARAC

Primarno je stanje sreće i zadovoljstva. Mnogi pripadnici ovog praktičnog zemljanog znaka upravo ovih dana pokušavaju da ozakone vezu. Neko je uspeo da vam zagolica maštu. Događaj nije za potcenjivanje, pošto se to ne dešava često. Ukoliko se jave zdravstveni problemi, ne paničite. Ništa nije alarmantno.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U stalnom ste pokretu. Ili krećete na put, ili vam neko stiže u goste. Niko ne sumnja u to da ćete uspeti sebi da udovoljite na najbolji mogući način. Nalazite se negde između mašte i stvarnosti, što je jako dobro za bavljenje umetnošću, a loše za praktičan život. Vodolije umetničke duše imaće puno uspeha i dobiće zaslužena priznanja. Praktične Vodolije krivicu svaljuju na okruženje.

19.02 – 20.03. RIBE

Iznenadni događaji čine vas napetim, ali za to nemate razloga. Teško se mirite sa životnim preokretima, bili oni dobri ili loši. Morate korigovati svoje reakcije u vezi sa tim. Poslovi kasne, ali ne posustajte, već budite marljiviji, strpljiviji i promišljeniji. Prokontrolišite vid.

OSTAVI KOMENTAR