Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 20. februar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 20. februar 2013. godine

SHARE

 photo aZLGw_zps50945359.jpg

25. rođendan danas proslavlja jedna od najpopularnijh pevačica sveta, Rihanna.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Iako je želja za ljubavlju prisutna, najverovatnije je da će se sve svesti samo na maštanja. Stanje nedovoljne emotivne ispunjenosti u vama stvara nelagodu, a krivac je, po vama, svako drugi samo ne vi. Morate biti objektivniji kad je vaša malenkost u pitanju, jer ste sve što vam se dešava i zaslužili. Preispitajte neke svoje postupke.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Praktični ste možda više nego što bi trebalo. Mirite se sa partnerovim manama, tako da od njega uzimate ono što može da vam pruži. To nije mnogo, ali se bar ne zanosite. Na nov način pristupate svetu oko sebe u želji da izvučete maksimum. Finansijska situacija se popravlja.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ako ste fizički razdvojeni od partnera, u mislima ste zajedno. Planirate šta ćete da mu kažete kad se budete videli. Kad se to dogodi, shvatićete da treba preći sa reči na dela. Vama više odgovaraju verbalne i mentalne aktivnosti nego fizičke, dok bi partner nešto konkretnije.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Danas ste hiperaktivni. Toliko toga morate da uradite, jer ste preuzeli na sebe teret. Slobodne trenutke, ako ih uopšte imate, provodite u društvu omiljene knjige ili u telefonskom razgovoru. Za divno čudo, u dobrom ste raspoloženju. Dokle?

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pokušajte da smirite živce i da ne nasedate na provokacije sa strane. Pošto ste u takvom stanju “nezgodni”, lako možete izazvati sukobe većih razmera. Ionako vam ne cvetaju ruže, još bi vam samo to trebalo. Bićete u situaciji da sklapate nova poznanstva i udruženja. I nova ljubav je na vidiku.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Javlja se želja za druženjem i pretresanjem problema. Ukoliko ne organizujete sedeljku, nije isključeno da ćete biti pozvani u goste. Pod uslovom da se dobro osećate, a osećete se, poziv oberučke prihvatite. Raspoloženje će vam podići pismo ili prijatan glas iz daleka.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uspešan dan je pred pripadnicima ovog šarmantnog znaka samo ako se bave umetnošću. Čim krenete u surovu stvarnost, nastaju problemi. Zato, drage Vage, počnite, ako već niste, da pišete pesme, pisma ili da vodite dnevnik. Bićete zadovoljniji i lepši. U protivnom – lakši zdravstveni problemi i rastrzanost.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Shvatate da ste živeli u iluzijama kad je neko od obožavalaca u pitanju. Stanje prevarenosti teško podnosite, ali ste sami doprineli da do njega dođe. Razloga za patnju nema, mada može doći do problema emotivne i zdravstvene prirode. Zato pojačajte vitaminsku terapiju. Sve je u znaku iluzija, snova i maštanja.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Divno se osećate, a kako i ne biste kad živite u iluzijama. Teško vama kad se spustite na zemlju i shvatite svoje stvarne mogućnosti; ali za sada treba od života uzeti maksimum i ne opterećivati se onim što će biti. Probleme i nezadovoljstva ostavite za sutra. Bavite se sportom.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ono što definitivno predstavlja vaš glavni problem jeste stidljivost. Kad sami ne kažete šta želite, kako će to drugi znati. Ukoliko se izražavate na pasivan način, moći ćete da iskažete svoje raspoloženje, želje i osećanja. U protivnom, postajete misterija za okolinu; ali, u misteriji leži i privlačnost…

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nejasnoće se nastavljaju bilo da ste uspeli da prevaziđete krizu ili ne. Drugi bi na vašem mestu mnogo teže podneli ovu neizvesnost, ali vi se odlično snalazite i na prvi pogled delujete mirno. Šta se u vama zbiva, to niko ne zna. Razmišljajte pozitivno. Šanse da se to ostvari biće veće.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

O dobrim međuljudskim odnosima možete samo da sanjate. Ni sa kim se ne uklapate, što vas dovodi do ludila. Počinjete da razmišljate o tome da li je sa vama sve u redu? Tešite se, jeste, ali ste osetljiviji od drugih. Treba se izboriti sa samim sobom.

OSTAVI KOMENTAR