Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 2. mart 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 2. mart 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođena je američka glumica Bryce Dallas Howard.

21.03 – 20.04. OVAN

Ušli ste u period koji je odličan za sticanje, bilo da se radi o materijalnim ili duhovnim vrednostima. Neki će dati prednost ovim prvima, ali će biti u situaciji da na ekskluzivan način i troše. Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili štedite ili rasipate. Razmenjujete iskustva sa prijateljima.

21.04 – 20.05. BIK

Puni ste optimizma praćenog jakom voljom da završite ono što ste započeli. Morate korigovati pojačanu dozu egoizma, posebno u odnosu prema partneru. Zar niste primetili da pokušava da izmakne vašoj kontroli, kao što i vi izmičete njegovoj. Donosite definitivnu odluku u vezi s njim.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Posao i učenje zasad su jedini segmenti života koje držite pod kontrolom. Za početak nije loše, jer ćete uskoro uspostaviti sklad i sa partnerom. Pošto to zavisi samo od vas, čim se oslobodite obaveza, okrenućete se lepšoj strani života. Ispravno ubirate poene tamo gde treba.

21.06 – 20.07. RAK

Slobodno vreme provodite u dobrom raspoloženju, jer ste svesni sebe i svojih vrednosti. To vas drži, samo je pitanje dokle. Uspeh neće izostati. Većina pripadnika ovog znaka završava sa uspehom davno započete projekte. Nova ljubav je na pomolu.

21.07 – 21.08. LAV

I dalje nižete uspehe. Stalo vam je ne samo do toga da vas okolina ceni već i do novca. Morate voditi računa o onome od čega se živi. Ušli ste u povoljan period po pitanju javnog rada, tako da nikako nećete ostati neprimećeni. Opasnost vreba u vidu arogancije i prepotentnosti.

22.08 – 22.09. DEVICA

Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavajem stranih jezika. U ovim oblastima postići ćete uz minimum napora maksimalne rezultate. Iako ste praktični, lako možete zapasti u situaciju koja će blokirati ovu vašu osobinu. Budite dodatno oprezni.

23.09 – 22.10. VAGA

Problem je u tome što ne znate šta hoćete kad je ljubav u pitanju. Okrenite se umetnosti i svetu mašte. Možda tamo i nađete sebe. Stvarnost ne obećava mnogo, ali je realna. Ukoliko odložite emocije i okrenete se školi i razumu, imaćete uspešan dan. Biće vremena i za ljubav!

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge usamljene Škorpije napokon će shvatiti prednost života u bračnoj zajednici. Ukoliko nisu legalizovale vezu, eto prilike! Ukoliko ovih dana sklapate brak, šanse da imate koristi od te veze više su nego evidentne. Sve što se tiče suda i potpisivanja ugovora veoma je povoljno po vas.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ušli ste u nov posao, u kome do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Na izvestan način ćete se i emotivno srediti. Svojim nezadovoljstvom ste uticali na porodične odnose. Partner već duže vreme trpi primedbe sa vaše strane, a i ostali ukućani nisu pošteđeni. Pitanje je dokle.

21.12 – 19.01. JARAC

Moć vaše koncentracije je pojačana, pa je iskoristite na pravi način. Radite poslove za koje ste do juče mislili da su nemogući. Uspeh će doći, a samim tim i zadovoljstvo. Nema ničeg lepšeg od toga kad ste zadovoljni samim sobom. Partner je počeo da vam zadaje muke. Ne obraćajte pažnju na njega.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Rešavate porodične i imovinsko-pravne probleme. Potreba za sigurnošću materijalne prirode trenutno je naglašena. Nesigurnost i neraspoloženje vešto prikrivate. Ne želite da iko o vama stvori utisak kao o slaboj i neuspešnoj osobi, ali u tome preterujete. Shvatite ovaj savet dobronamerno i kao upozorenje. Menjajte se!

19.02 – 20.03. RIBE

Shvatate da jedino menjajući ambijent možete sa uspehom da se oporavite od stresa koji potiskujete. Planirate putovanje. Saznanje da na neke stvari teško možete da utičete dovodi vas u očaj. Pokušaćete da u društvu istomišljenika zaboravite na probleme. Izvesna situacija vas je ponela, a mašta doprinela da se bolje osećate. Menjate posao.

OSTAVI KOMENTAR