Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 2. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 2. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Iako je želja za ljubavlju prisutna, najverovatnije je da će se svesti samo na maštanja, sem ako niste naišli na ljubav svog života. Krivac za napetost je svako drugi, samo ne vi. Morate biti objektivniji kad je vaša malenkost u pitanju, jer ste zaslužili apsolutno sve što vam se dešava. Preispitajte neke svoje postupke

21.04 – 20.05. BIK

Praktični ste možda više nego što bi trebalo. Mirite se sa partnerovim manama, tako da uzimate od njega ono što može da vam pruži. To nije mnogo, ali se bar ne zanosite. Na nov način pristupate svetu oko sebe u želji da izvučete maksimum. Finansijska situacija se popravlja.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ako ste fizički razdvojeni od partnera, u mislima ste zajedno. Planirate šta ćete da mu kažete kad se budete videli. Kad se to dogodi, shvatićete da treba preći sa reči na dela. Vama više odgovaraju verbalne i mentalne aktivnosti nego fizičke, dok bi partner nešto konkretnije.

21.06 – 20.07. RAK

Danas ste hiperaktivni. Toliko toga morate da uradite, jer ste preuzeli na sebe teret ne samo porodičnih već i poslovnih obaveza. Slobodne trenutke, ako ih uopšte imate, provodite u društvu omiljene knjige ili u telefonskom razgovoru. Za divno čudo, u dobrom ste raspoloženju. Dokle?

21.07 – 21.08. LAV

Pokušajte da smirite živce i da ne nasedate na provokacije sa strane. Pošto ste u takvom stanju “nezgodni”, lako možete izazvati sukobe većih razmera. Ionako vam ne cvetaju ruže, još bi vam samo to trebalo. Bićete u situaciji da sklapate nova poznanstva.

22.08 – 22.09. DEVICA

Javlja se želja za druženjem i analiziranjem situacije. Ukoliko ne organizujete sedeljku, bićete pozvani u goste. Pod uslovom da se dobro osećate, a osećate se, poziv oberučke prihvatate. Raspoloženje će vam podići pismo ili prijatan glas iz daleka. Ishod je više nego zadovoljavajući.

23.09 – 22.10. VAGA

Uspešan dan je pred pripadnicima ovog šarmantnog znaka samo ako se bave umetnošću. Čim krenete u surovu stvarnost, nastaju problemi. Zato, drage Vage, počnite, ako niste do sada, da slikate ili da pišete pesme. Bićete zadovoljniji i lepši. U protivnom ste nezadovoljni i inhibirani.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Shvatate da ste živeli u iluzijama kad je neko od obožavalaca u pitanju. Stanje prevarenosti teško podnosite, ali ste sami doprineli da do njega dođe. Sve je u znaku iluzija i slabosti, ali ne sumnjamo da ćete ovu krizu uspešno i brzo prevazići.

23.11 – 20.12. STRELAC

Divno se osećate, a kako i ne biste kad živite u oblacima. Teško vama kad se spustite na zemlju i shvatite svoje stvarne mogućnosti. Za sada, treba od života uzeti maksimum i ne opterećivati se onim što će biti. Probleme i nezadovoljstva ostavite za sutra, a posvetite se voljenom biću.

21.12 – 19.01. JARAC

Ono što predstavlja vaš glavni problem jeste stidljivost. Kad sami ne kažete šta želite, kako će to drugi znati. Ukoliko se izražavate na pasivan način, moći ćete da iskažete ono što vas muči, šta želite i osećate. U protivnom ste za okolinu teški kao zemlja. Birajte!

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ono što predstavlja vaš glavni problem jeste stidljivost. Kad sami ne kažete šta želite, kako će to drugi znati. Ukoliko se izražavate na pasivan način, moći ćete da iskažete ono što vas muči, šta želite i osećate. U protivnom ste za okolinu teški kao zemlja. Birajte!

19.02 – 20.03. RIBE

O dobrim međuljudskim odnosima možete samo da sanjate. Ni sa kim se ne uklapate, bar vi tako mislite. Realnost je, međutim, drugačija. Počinjete da razmišljate o tome da li je sa vama sve u redu. Tešite se, uzrok problema leži u tome što ste osetljiviji od drugih. Treba se izboriti sa samim sobom, što je, priznaćete, najteže.

OSTAVI KOMENTAR