Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 19. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 19. septembar 2012. godine

SHARE

38. rođendan danas proslavlja švedska manekenka, glumica i pevačica Victoria Silvstedt.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Posle dužeg vremena zastoja koji su vas dovodili do ludila, sve kreće nabolje. Nešto se pozitivno dešava. Prosto ne možete da poverujete vlastitim očima. U fazi ste planiranja u vezi sa timskim radom, ali i sa kontaktima sa inostranstvom. Možda ćete nekuda otići posle dugih dvoumljenja i dobijanja papira.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Osećate se dovoljno jako da sve možete da uradite. Budite oprezni i ne precenjujte ne samo fizičke već i druge sposobnosti. Loši potezi negativno se odražavaju na dalji sled događaja, prvenstveno onih koji se tiču zdravlja. Povrede, hronične bolesti i druge neugodnosti mogu doći kad se najmanje nadate.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan je u znaku krupnih događaja i novosti. Ishod može biti dobar ili loš – u zavisnosti od konkretnih okolnosti. Ne očekujte da vam išta padne s neba, već iskoristite povoljnosti u praktične svrhe. Ne filozofirajte. Krenite u akciju.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Komplikovani ste i teški sami sebi. Kakvi ste tek drugima? Šta možete da radite kad ste preosetljivi i reagujete na svaku sitnicu. Silne pometnje u porodičnom životu ostavile su izvesnog traga, prvenstveno na zdravlje. Ali, avaj! Valjda ćete učiniti nešto da rešite i tu enigmu. Ne preterujte sa kalorijama!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Razmotava se klupko emotivnih problema. Kakav-takav rasplet bolji je od neizvesnosi i strepnji koje su vas pratile duže vreme. Reč je o stvarima koje su u direktnoj vezi sa voljenom osobom, bilo da je u pitanju zdravlje ili opstanak veze. Na pravom ste putu što se partnerstva tiče.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Problemi u porodici dovedeni su do usijanja. Napokon se nešto dešava, što na najbolji mogući način ublažava vaše brige i strepnje. Dan je u znaku prijatnih vesti i događaja, ali i pravljenja zajedničkih planova. Sa kim? Možda sa voljenim bićem? Sve zavisi od toga na kakvim ste trenutno pozicijama.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ulazite u daleko povoljniji period. Imate zaštitu planeta, ali ona nije dovoljna ukoliko se vi lično ne angažujete i učinite nešto konkretno u cilju realizacije problema. Suviše ste dominantni u trenutnoj situaciji. Budite oprezni, čuvajte se povreda i agresivnosti zlonamerne okoline.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Želja za dominacijom je jaka. Ne preterujte ni u čemu, pa ni u nastojanjima da po svaku cenu bude po vašem. Ukoliko ste očekivali novac od nasledstva ili dobitak koji kasni, danas bi trebalo da znate na čemu ste. Ili ćete ga realizovati, ili bar znati da od tog posla nema koristi.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Napokon krećete u akciju i poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Samim tim, dolazi i do rasvetljavanja nagomilanih problema. Neki Strelci imali su povrede ili operacije, pa sledi ozdravljenje. Neke pak očekuju događaji unutar porodice.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete depresivni, razlog je nespremnost pri suočavanju sa istinom. Ona je, kakva god bila, bolja od laži. Pošto se radi o bolnim stvarima, najlakše je nervirati se. Morate shvatiti da na nešto slabo možete da utičete, ali indirektno ipak možete, i to u velikoj meri.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Samo vas prijatno društvo može izvući iz depresije. Zdravstvena situacija je komplikovana, ili vi želite da takva bude. Zbog nečega ste nezadovoljni, pa je bekstvo u bolest spas. Razmislite koliko ste sami doprineli svojim neurotičnim ponašanjem da se osećate onako kako se osećate?

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Napokon se većina pripadnika znaka odlučuje za konkretnu akciju. Prelazite sa reči na dela, što je pozitivno. Dugo ste bili u fazi pasivnosti i planova, ali je situacija do te mere jasna da se od vas očekuje nešto opipljivo. Pokažite, drage Ribe, da umete da budete praktične. Emotivno zadovoljstvo.

OSTAVI KOMENTAR