Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 19. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 19. decembar 2012. godine

SHARE

null

40. rođendan danas proslavlja američka glumica Alyssa Milano.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Sa školskih problema prelazite na ljubavne. Nedostaje vam inspiracija, a umorili ste se od inovacija, pa želite da sa voljenim bićem na miru provedete slobodne trenutke. Tu tek nastaje problem, jer dotična osoba mnogo priča. Time samo pojačava vaše nezadovoljstvo, jer vi biste da se mazite i ćutite.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Idealizujete voljenu osobu, pa ste očigledno na pogrešnom putu. Ukoliko se iluzija raspršila, znajte da su aspekti za bavljenje umetnošću jaki, pa se okrenite njoj: bićete srećniji i zadovoljniji, jer što je mašta izraženija, kreativnost je veća. Jedna Riba vam pomaže da se iskažete na pravi način. Ne potcenjujte je.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Idealan dan da sa reči pređete na delo. Odlučili ste se za zdrav pristup životu. Još ako budete ljubazniji prema onima koji vam nisu po volji, biće sjajno!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Rakovima bi društvo Vodolije pomoglo da prevaziđu krizu subjektivne prirode. Iako se ne radi o idealnoj astrološkoj kombinaciji, činjenice ukazuju na suprotno. Upotpunjujete se i smislom za humor razoružavate protivnike, tako da dižu ruke od vas. Napokon na miru razmišljate o porodičnom slavlju.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Mnogi pripadnici ovog sujetnog znaka biće izloženi pogledima javnosti i poželeće da ostave što bolji utisak. Ne sumnjajte u sebe, pa samim tim ni u uspeh. Partner je zaslužan za to što se dobro osećate. Ukoliko ste usamljeni, postarajte se da to nekako prevaziđete.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sve što ste u životu postigli – postigli ste zahvaljujući vlastitim nastojanjima. Današnje aktivnosti idu tome u prilog. Razmišljate o sebi analizirajući sopstvene postupke, u želji da budete savršeni. Sve se odvija po planu, partnera ste očarali enormnim količinama šarma, pa šta biste više? Možda treba prepoloviti želje?

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Iako su sukobi sa voljenom osobom i strahovi vezani za njenu finansijsku situaciju poprimili nezamislive razmere, morate biti svesni da se zapravo ne bojite toga da će se njoj nešto desiti, već strahujete iz krajnje sebičnih razloga. Umesto što ste unapred nezadovoljni, izvucite iz rukava umetničke potencijale. Razmišljajte pozitivno.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Okruženi ste klevetama i prevarama. Oprezni ste, pa se unapred distancirate od neugodnosti. Sve ljude stavljate na pravo mesto. Dajete prednost stvarima koje donose vidljive rezultate, čime protivnike ostavljate u čudu. Pitaju se šta se to zbiva?

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ako počnete da tražite dlaku u jajetu, normalno je da ćete shvatiti da problema ima bezbroj. Stoga ne čačkajte mnogo, već nastojte da ostatak dana provedete u društvu osoba koje odgovaraju vašem senzibilitetu. Partner bi voleo da mu pružite malo pažnje. Budite širokogrudi u tom smislu.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Bunite se protiv svega što vas ograničava. Nije vam lako, a napor da prebrodite krizu prevazilazi sva očekivanja. Neočekivani događaji još više potenciraju nezadovoljstvo. Samo vas Vodolija razume, pa nastojte da budete u njenom društvu; normalno, ako budete te sreće, jer ona je prilično zauzeta.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Pravite dalekosežne planove. Svesni činjenice da ste poslovne probleme rešili, okrećete se partneru. Očekuju vas iznenađenja, jer on nije imao vremena da čeka na vas. Dok se opterećujete sporednim stvarima, on odlazi ko zna kuda? Menjate predmet interesovanja. Prehlada ograničava slobodu kretanja.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pod snažnim i toplim ljubavnim zracima trenutno se grejete i uživate. Skloni ste preterivanjima, posebno kada su u pitanju slatkiši. Emotivno zadovoljstvo je rezultat rešenih problema. To ne znači da treba da se opustite – poželjno je i dalje biti oprezan. Finansijska situacija nagoveštava oprez.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR