Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu 18. septembar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu 18. septembar 2013. godine

SHARE

JAPAN:England - Brazil, 2002 FIFA World Cup

37. rođendan danas slavi jedan od najboljih fudbalera svih vremena, brazilski Ronaldo.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Sve aktivnosti danas tapkaju u mestu. Nadali ste se razrešenju problema, ali uzalud. Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Okrenite se porodici: voljenoj osobi,  roditeljima i nadajte se promeni nabolje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Osećate potrebu da izrazite ljubav, ali na indirektan način. Pošto ste prethodnih dana mnoge mostove pokidali, to će ići teško. Važno je da želite da izgladite odnose, pa ćete i uspeti, jer kad nešto naumite – nema prepreka. Ne dozvolite da vas obuzmu lenjost i apatija. Treba ih izbegavati.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dan je idealan za komunikaciju, upravo onakav kakav samo možete poželeti. Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Pokušavate da izgladite sukob sa izvesnom osobom, svesni da ste prenaglili. Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Puni ste elana. Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom, ali i periodi kao što je ovaj, kada jednostavno i lako postižete rezultate. Latite se svega. Završite zaostale poslove i obaveze.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat. Naporno se borite, pošto volite da se mučite. Nemojte se kasnije žaliti ukoliko se preforsirate i precenite svoje mogućnosti. Nervni sistem je na udaru.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Bilo gde da se nalazite, odlično se osećate. U elementu ste. Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali. Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Uspešan dan. Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama. Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični i nervirali se bez potrebe.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U prvom planu je ljubav. Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave veze. Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti partnerske odnose. Osoba pored vas ponekad smeta, ali bez nje i ne možete.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. On se trudi da ugodi, ali uzalud. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari. Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Tešite se, jer se sutra situacija menja u vašu korist. Bar ćete biti imuni na partnerove ispade.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prija vam samoća, i to zbog naglašenih umetničkih poriva. Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike. Razmišljate o razočaranju u nekoga kome ste verovali. Želite da prekinete vezu. U nju ste uleteli prilično nepromišljeno.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Lepi trenuci brzo su prošli, pa morate da se suočite sa sopstvenim slabostima. Nije lako, ali zato imate prijatelje koji će vas podržati i oraspoložiti. Pozovite ih u posetu ili popričajte sa njima telefonom. Malo šale će vam razgaliti dušu i popraviti raspoloženje. Ribe izbegavajte, a s Jarcima se što više družite.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Većina pripadnika znaka mora da savlada šokove novog doba. Što pre to učinite, biće bolje za vas. Dok sedite i meditirate, vreme prolazi, a problemi rastu. Ovako više ne ide. Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR