Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 18. januar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 18. januar 2012. godine

SHARE

32. rođendan danas proslavlja američki glumac Jason Segel.

21.03 – 20.04. OVAN

Rukovođeni glasom razuma, odlučno krećete u akciju. Još ako ste dobro promislili i analizirali sve varijante, biće sjajno. Kreativna crta karaktera trenutno je izražena, tako da je poželjno sprovesti ideje u delo. Samo konkretnim akcijama možete dokazati sopstvenu vrednost. Od praznih reči se ne živi. Imate emotivne nejasnoće.

21.04 – 20.05. BIK

Sklad i lepota u svim segmentima života. Ljubav i umetnost su na prvom mestu, ali ni ostali segmenti ne izostaju. Ukoliko imate problema sa žlezdama i hormonima, potražite savet stručnjaka. Uskoro ćete ući u period kada se poseta lekaru ne savetuje. Lavovi nude nešto više od saradnje.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Puno posla iziskuje snažan nervni sistem. Pošto nemate objektivnu predstavu o sopstvenim vrednostima, jer ste još uvek veliko dete, možda bi vas partner mogao izvesti na pravi put. Usled trošenja energije i gubljenja vremena na gluposti, dolazi do napetosti.

21.06 – 20.07. RAK

U odnosima sa suprotnim polom imate bezrazložan osećaj niže vrednosti, i to zato što nedovoljno verujete u sebe. Stoga povremeno imate i napade ljubomore, koji se najčešće javljaju bez povoda. Partner je, doduše, veoma komplikovana osoba, ali morate da se izborite sa njegovim problemima i onim što vam najviše smeta – njegovom tvrdoglavošću.

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi uživaju u svim životnim radostima. Odlično se osećaju, puni su stvaralačke energije i ljubavi. Ipak je poželjno biti umeren u svemu, jer, ako preterate sa nasladama, možete imati pogubne posledice po zdravlje. Bikovi i Vage su trenutno osobe u čijem društvu najbolje funkcionišete.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto je pred Vama naporan dan, morate uložiti sve raspoložive snage kako biste ga priveli kraju. Teško odustajete od započetog, ali je to poželjno učiniti ukoliko želite da jednostavnije funkcionišete. Već sutra ćete sa lakoćom ispuniti sve obaveze, pa će i problemi nestati kao rukom odneseni.

23.09 – 22.10. VAGA

Mogući su zdravstveni problemi zbog preterane popustljivosti i nerviranja. I uživanje u slatkišima može stvoriti dodatne neugodnosti. Drage Vage, ponašajte se shodno svom simbolu – uravnoteženosti – i problema gotovo da neće biti. Sa partnerom ste u dobrim odnosima. Slobodne Vage uleću u novu vezu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Samo Vodolija može da vas povrati iz stanja apatije. Umesto što paničite u strahu od budućnosti, povežite se sa Vodolijom, pa tugujte u duetu. Kad vam dosadi, pašće vam na pamet nova ideja koja je ujedno i idealno rešenje problema. Nije vam lako, ali setite se nekih ranijih iskustava.

23.11 – 20.12. STRELAC

Ponekad je dobro umeti pričati. Danas vaše reči zlata vrede. Nižete uspehe u svim stvarima koje vam okupiraju pažnju. Pošto previše verujete sopstvenim fizičkim mogućnostima, lako možete preceniti sebe i time dovesti do pogoršanja zdravstvenog problema. Trenutno je na udaru metabolizam i nervni sistem.

21.12 – 19.01. JARAC

Želja za dominacijom je naglašena, pa ne zamerite partneru ako vam kaže da ga opterećujete. Razmislite o tome koliko su njegove reči tačne i pokušajte da nešto kod sebe promenite. Neće biti lako, ali će, verujte, biti izuzetno korisno. Od novog pristupa okolini svi će profitirati, vi najviše. Zašto ste uvek u pravu?

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ulažete maksimalan napor, ali postižete minimalne rezultate. Ipak će se trud isplatiti. Izbegavajte nepromišljene izjave i nasilje, jer možete imati ozbiljnijih problema. Ukoliko su vam ugroženi disajni putevi, više šetajte na svežem vazduhu. Družite se sa Škorpijom.

19.02 – 20.03. RIBE

Dobro raspoloženje, sklonost ka usavršavanju i novim pogledima na stare probleme – današnji dan čine zanimljivim. Škorpije vam pomažu da bolje funkcionišete, ali se u njihovom društvu osećate manje vrednim. Pošto se radi o subjektivnoj proceni, ne obraćajte na to pažnju. Nastojte da uvek budete svesni sopstvenih kvaliteta.

OSTAVI KOMENTAR