Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 17. oktobar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 17. oktobar 2012. godine

SHARE

40. rođendan danas slavi američki reper Eminem.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Odjednom postajete neumorni. Dobijate snagu da se borite sa izazovima o kojima niste mogli ni da sanjate. Pošto ste koncentrisani na ono što radite, nemate vremena da razmišljate o postupcima.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Potreba za ljubavlju, uživanjima u lepim stvarima i idealnima trenutno je jaka. Lav vam pomaže da zajedničkim snagama postignete što više. Kad se udruže dve “rogate životinje”, može biti veoma inetresantno i uzbudljivo. Samo ne preterujte, jer neko može u toj kombinaciji da ostane kratkih rukava.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pitate se kad će da vam padne kamen sa srca? Jedva čekate da do toga dođe. Pošto sebi zadajete velike zahteve, možete prouzrokovati ozbiljne posledice koje će se pre svega odraziti na vaše psihičko zdravlje. Mogući su problemi sa autoritetima. Budite skromniji i realniji.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Ukoliko je veza u kojoj ste u krizi, znajte da je ljubomora glavni krivac. Važno je da krivac niste vi. Morate preispitati uzroke posesivnog stava prema voljenoj osobi i priznati da je posredi sopstvena nesigurnost. Rakovi se u vezi po pravilu osećaju inferiorno. Samo malom broju polazi za rukom da to prikrije.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Udružite se sa Vagom ili Bikom ako želite da uživate u ljubavi i drugim sferama života. Biće puno uzbuđenja. To je ono što vam je nedostajalo. Poželjno je ne preterivati sa hranom, jer su već počeli problemi s tim u vezi. Ali, ko danas ima vremena da se opterećuje besmislicama. Vi – najmanje.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Svesni ste toga da ovako više ne ide, pa se polako pripremate da nešto promenite. Sve ono što vam smeta i koči vas u napredovanju nastojite da eliminišete. Koliko ćete u tome uspeti – prilično je diskutabilno. Važno je da ste doneli odluku. Kad vi nešto naumite, nema te sile koja vas može sprečiti.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Pred vama je puno prijatnih i uzbudljivih iznenađenja. Prepustite se životnim čarima i uživajte. Zaslužili ste da i vama padne kamen sa srca. Radost vam pričinjavaju svi oni koje volite. Niste ni znali koliko ih ima. Danas ćete se u to uveriti. Dobijate poklon od Lava, koji je po običaju galantan.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Promenljivo raspoloženje, nesigurnost, nerviranje zbog svake sitnice i mnoštvo drugih problema – samo su prolaznog karaktera. Još ako vam neko stane na žulj i ospori ono što ste uradili – teško njemu. Pamtićete dugo udarce sa strane. Teško zaboravljate uvrede i praštate.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto možete da radite samo ako ako vam niko ne smeta, odlučujete se za dobrovoljnu izolaciju. Samoća vam prija i zbog gomile drugih stvari. Ukoliko priuštite sebi taj luksuz da nađete slobodno vreme za čitanje, biće sjajno. Dan je u znaku potrage za identitetom i slobodom kretanja. Ljubomora je neosnovana.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Planetarni aspekti već duže vreme utiču na pozitivan razvoj događaja. Sa Strelcima imate odličnu saradnju. Trenutno malo razgovarate, ali se dobro razumete. I vama je, kao i njemu, potrebna samoća. Možete je ostvariti u duetu, a da i ne osetite njegovo prisustvo. Samoća udvoje i te kako prija.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Imate problema sa autoritetima i dominantnim osobama. Poželećete da se raspravljate, ne razmišljajući o posledicama. Nervozu i nezadovoljstvo sobom manifestujte na drugi način. Videćete da ćete već sutra drugačije misliti. Uvek treba da izbrojite do deset pre nego što prasnete.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Iako mnogi poslovi pomalo kasne, nemojte se uzrujavati. U fazi ste realizacije bitnih projekata, pa za depresiju nema mesta. Samo polako, biće sve u najboljem redu. Period pred vama je više nego povoljan. Pokušajte da iz situacije izvučete maksimum. Ne dozvolite da vas sputa skromnost.

OSTAVI KOMENTAR