Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 17. april 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 17. april 2013. godine

SHARE

null

Svoj 39. rođendan proslavlja britanska pevačica i modna dizajnerka, Victoria Beckham.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Pravi pravcati Ovan. Stalno nekuda jurite. To vam ne smeta, jer ste u odličnoj formi. Pošto se finansijska situacija popravlja, razmišljate o provodu i letovanju. Partner vas povremeno izluđuje, a i vi njega. U međusobnim prebacivanjima bar vam nije dosadno. Uskoro sledi promena kvaliteta veze, i to nabolje.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Zbog čega se nervirate kad za to zaista nemate realnih razloga? Iako neke stvari ne idu onako kako ste zamislili, budite mirni i sačekajte povoljniji momenat. Biće sve u redu i bez napora ćete ostvariti ono što ste naumili. Treba samo čekati. Pošto ste razumni i mudri, valjda nećete izgubiti strpljenje, sad kad je uspeh na dohvat ruke?

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Dešavaju vam se lepe stvari. Imate puno sreće. Malo je pripadnika znaka koji su počeli da bivaju opterećeni i da se žale. Veći je broj Blizanaca koji su do te mere poletni da je to prosto zapanjujuće. Nadajmo se da ste vi jedan od njih i želimo vam da istrajete u onom što ste naumili.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Prijatan i nekonvencionalan dan je pred vama. Osećate potrebu da se družite i učestvujete u nekim važnim događajima. Sve vam izgleda jednostavno. Ukoliko se ukaže prilika da otputujete, to će biti pre svega zarad ličnog zadovoljstva i uživanja. Šta hoće ta Vodolija? Nikako vam ne da mira!

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Iako želite da ostavite dobar utisak, to vam teško polazi za rukom. Ne tražite krivca u sebi, jer se ponašate korektno. Sputava vas bolest ili emotivna patnja. Teško vam je u poslednje vreme da se prilagodite tolikim oscilacijama u događajima. Kreativne osobine su naglašene, pa je uspeh na tom polju evidentan. Nije vreme da razmišljate o novcu.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Osećate se lepo, ali želite da to stanje podelite sa drugima. Najpre sa partnerom. Sa njim delite nežne trenutke, ali imate vremena i za prijatelje. Svesni ste koliko ih imate i ne možete sve da postignete. Puno druženja, radosti i veselja možete očekivati u ovom jedinstvenom danu. Sreća zuji u vazduhu.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Postižete mnogo toga, ali, pre nego što krenete sa akcijom, procenite sopstvene mogućnosti. Da li ste spremni i dovoljno zdravi da uložite toliki napor i da li on vredi toliko truda? Ima puno pitanja na koja morate sami sebi iskreno odgovoriti. Ovnovi i Vodolije vas totalno izluđuju. Ne dajte se!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Stvari ne idu onako kako ste isplanirali. Bar na momente zaboravite neuspehe i prepustite se sitnim radostima. Voljeno biće će biti veoma nežno prema vama, ali treba biti strpljiv. Ostavite ga nekoliko dana da vas se uželi. Okrenite se svojim prijateljima, nađite drugu preokupaciju. Ne sekirajte se, veza će vam biti još bolja nego ranije.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ono što nikako nećete i ne želite sebi jeste samoća. Očekuje vas društvo, puno radosti i veselja. Napokon možete da se opustite, jer ste obavili sve poslove, i to uspešnije nego što ste mislili. Posvetite slobodne trenutke voljenoj osobi i ukućanima. Oni su željni vaše pažnje. Čekaju da ih primetite.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Prijatni događaji utiču na oslobađanje napetosti i zaboravljanje problema. Dolazite do saznanja da ste se nervirali zbog gluposti i želite da se menjate. Ovo stanje vas neće dugo držati, pa uživajte u njemu dok možete. Postajete sigurniji u sebe, što je, priznaćete, veliki uspeh. Sve ostalo je nevažno.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Prijatan dan u kom se fantastično osećate i zaboravljate na sve lažne vrednosti kojima ste okruženi. Druženje sa Rakom će vas dodatno opustiti. Ukoliko on nije u blizini, bar ćete misliti na njega. Shvatite to kako hoćete. Stalno vas progoni, ne možete da ga se oslobodite. I nemojte.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Dobijate poklon i uživate u nečijoj pažnji. To utiče na to da zaboravljate aktuelne probleme. Budite spremni za povoljnu promenu okolnosti, ali i na to da ona zahteva vaše dodatno žrtvovanje. Ne možete ništa da postignete bez truda. Strelac i Vodolija vas podržavaju u tome. Na emotivnom planu – bez oscilacija.

OSTAVI KOMENTAR