Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 16. maj 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 16. maj 2012. godine

SHARE

Na današnji dan 26. rođendan proslavlja američka glumica Megan Fox.

21.03 – 20.04. OVAN

Samoća nije pravo rešenje; mir ćete naći u druženju sa osobama od poverenja. One vas savetuju, imaju strpljenja da saslušaju sve probleme kojima ste opterećeni, jednom rečju, imaju razumevanja. Ukoliko se pojave nagli izlivi gneva, pokušajte da ih suzbijete. Osetljiviji ste na uvrede nego inače. Ništa strašno.

21.04 – 20.05. BIK

Javlja se želja da se osamite i na miru pretresete probleme koje imate u komunikaciji sa okolinom. Ono zbog čega ste zabrinuti jeste totalno razočaranje u nekog kome ste verovali, u koga ste polagali mnoge svoje nade. Bili ste neoprezni, ali i naivni. Utočište potražite u krugu porodice.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto je mašta intenzivna, pokušajte da je praktično realizujete. Budite kreativni, radite nešto konkretno. To je mnogo bolje nego vođenje ispraznih razgovora od kojih nema koristi. U želji da stvorite lažnu predstavu o sebi, stalno se pretvarate. Što je najvažnije, sami ste skloni da poverujete u sopstvene laži. Budite objektivniji i prirodniji.

21.06 – 20.07. RAK

Malo ste se ulenjili, pa vam iznenadni događaji pomažu da izađete iz mrtvila. Pošto ćete se na izvestan način nervirati, misleći da okolina želi da vas prozre, morate korigovati ovaj stav. Šta je to kod vas tako tajanstveno, pa mora da se krije? Kad bolje razmislite, i ako se otkrijete – ništa strašno.

21.07 – 21.08. LAV

Niste u stanju da vladate situacijom u onoj meri u kojoj biste to želeli. Morate uložiti puno snage kako biste postigli cilj, ali će se sav trud isplatiti. Kad bolje razmislite, možete pričekati i povoljniji momenat, kada će sve stvari same doći na svoje mesto. Neka vam za utehu bude činjenica da vreme radi za vas. Smirite se!

22.08 – 22.09. DEVICA

Zahvaljujući svom odnosu prema radu uspećete da iz trenutnog stanja izvučete maksimum. Bićete spremni da se pretvarate i pričate više nego što je potrebno, i to u cilju ostvarenja nekih planova i zamisli. Moć opažanja je naglašena, kao i bujna mašta, inspirativni ste, pa se u skladu s tim i ponašajte.

23.09 – 22.10. VAGA

Idealistički i perfekcionistički sagledavate stvari oko sebe. Normalno je što se nervirate jer shvatate da je u stvarnosti drugačije. Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka, jer će vas jedino oni razumeti. Pokušajte da sklopite primirje sa okolinom. Ljubavna avantura je na pomolu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Emotivno ste potišteni, jer su ograničenja, bar po vama, izuzetno zabrinjavajuća. Pred vama je puno posla koji zahteva spor i metodičan pristup. Do rezultata nećete doći tek tako. Pošto se ne osećate najbolje, budite mudri i usmerite glavna razmišljanja na zdravlje. Ono je najveće bogatstvo.

23.11 – 20.12. STRELAC

Mučno stanje koje vas pritiska potrajaće još nekoliko dana. Ono je, međutim, konstruktivno, jer vas nagoni na to da razmišljate o tome šta treba da preduzmete kako biste poboljšali kvalitet sopstvenog života i bili zadovoljni.

21.12 – 19.01. JARAC

Učinili ste sve što je bilo do vas i postigli ste uspeh. Nude vam se i u budućnosti prilike za napredovanje. Ono što trenutno deluje zabrinjavajuće na vas jeste bezrazložni pesimistički pristup životu, razmišljanje o rastanku i opterećenost tuđim brigama. Lek potražite u smehu; pokušajte da se bar pola sata dnevno smejete.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Povodite se za osećanjima i raspoloženjem, a oni su promenljivi. Razlog za nezadovoljstvo leži u potisnutim emotivniom željama i potrebi za nezavisnošću. Nerviraju vas svi koji se ponašaju drugačije. Oscilacije u postupcima su velike, počev od sentimentalnosti do ekscentričnosti. Bavite se sportom.

19.02 – 20.03. RIBE

Iskoristite povoljnu priliku maksimalno. Zvezde su vam naklonjene, pa se valja shodno tome i ponašati. Primetili ste da ništa ne pada s neba, da ste za sve što ste postigli morali zasukati rukave. Primenite ranija iskustva. Čim se dobro osećate, možete da okončate neke poslove i započnete nove.

OSTAVI KOMENTAR