Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 16. januar 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 16. januar 2013. godine

SHARE

null

Na današnji dan svoj 39. rođendan proslavlja slavna manekenka, Kate Moss.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Osećate potrebu da se sa nečim izborite i krenete u akciju. Još ako uspete da savladate ovnovsku nestrpljivost… Uskoro sledi razrešenje važnih životnih problema. Barem ćete znati na čemu ste, jer vas neizvesnost ubija. Nova ljubav je na vidiku.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U zavisnosti od planeta, menjate i raspoloženje. Trenutno ste u pozitivnoj fazi; zadovoljni ste jer odlično funkcionišete na emotivnom planu. Kad bolje razmislite, mnogo vam znači odnos sa voljenom osobom. Ako on nije u redu, uočavate stvari na koje inače ne obraćate pažnju. I zdravlje je tada na udaru.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Iskoristite dobru moć zapažanja. Ne traćite talente na gluposti, jer niste u situaciji da to dozvolite sebi. Nudi vam se povoljna prilika i mogućnost za uspešno verbalno dokazivanje. Škorpije će vam pomoći u nekim stvarima kako biste još bolje funkcionisali. Nervoza!

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Komplikovani ste do besvesti. Vaša priroda stalno zahteva nešto više i bolje. Nikad joj nije dovoljno. Ipak, morate uvideti da ste često i ambivalentni, i to bez valjanih razloga. Odgovore, dakle, morate potražiti u sebi. Čuvajte se povreda, naročito saobraćajnih.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Funkcionišete shodno opsežnim iskustvima u duhovnoj i psihičkoj sferi. Ujedno maštate o putovanju u daleke zemlje. Imućnijim pripadnicima znaka uspeva da realizuju dnevna sanjarenja, dok većina Lavova ima zdravstvene tegobe. U komunikaciji sa Ribama osećate se iskorišćeno.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Izuzetno uspešan dan. Pošto vam je fizička snaga na izmaku, može doći do premora, pa radite u granicama normale. Sugestivno delujete na okolinu, ali vam je, s druge strane, metabolizam usporen, a nervni sistem ozbiljno ugrožen. Partner na vas gleda kao na dominantnu osobu u vezi. Morate da popustite.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Situacija se nije promenila, ali se bolje osećate. Nešto što vas sputava i čini nervoznim zasad je u drugom planu. Kao da vam je pao kamen sa srca. Polako prikupljate snagu za nove poduhvate. Pošto uživate u lepim stvarima, oplemenjujete životni prostor. Stalo vam je do pohvale, pa ako izostane, biće nevolje.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sa partnerom su mogući nesporazumi koji proističu iz vaše želje za dokazivanjem. Niste uvek u pravu. Tek kroz komunikaciju sa okolinom shvatate šta treba učiniti u cilju pojednostavljenja životnog puta. Smanjite potrošačke apetite.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je uspešan i kreativan dan. Koliko ćete od njega profitirati, zavisi od ličnog angažovanja. Morate biti vredni i strpljivi; i partner iziskuje pažnju. Bavljenje umetnošću donosi veliko zadovoljstvo. Romantično raspoloženje čini vas sklonim ljubavnim avanturama.

Osećate potrebu da se sa nečim izborite i krenete u akciju. Još ako uspete da savladate ovnovsku nestrpljivost… Uskoro sledi razrešenje važnih životnih problema. Barem ćete znati na čemu ste, jer vas neizvesnost ubija. Nova ljubav je na vidiku.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nečemu ste se uzalud nadali, tako da ste pomalo razočarani. Pesimizam je prolaznog tipa, mada su neki pripadnici znaka već duže vreme neraspoloženi i deprimirani. Zapitajte se šta treba učiniti kako biste prevazišli stanje opšteg nezadovoljstva. Ukoliko imate zdravstvenih problema, postoji mogućnost pogrešne dijagnoze. Stoga odložite posetu lekaru.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

U nezadovoljstvu neslućenih razmera leži jedan od uzroka vaše bolesti, ili pak subjektivnog osećanja da ste bolesni. Ne očekujte previše od današnjih zbivanja kako se ne biste još više razočarali. Trenutno se savetuje strpljenje i okrenutost društvu, koje na vas deluje pozitivno i neopterećujuće. Savetuje se i pasivnost.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

U društvu voljene osobe pravite planove bez čvrste osnove. Lepo vam je jer maštate. Fizička snaga nije na zavidnom nivou, problemi sa srcem mogu biti posledica potisnutih strahova, a skupljanje tečnosti u organizmu – lošeg metabolizma. Za početak, posvetite veću pažnju zdravlju.

OSTAVI KOMENTAR