Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 15. jun 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 15. jun 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 47. rođendan proslavlja glumica Courteney Cox Arquette,

21.03 – 20.04. OVAN

Situacija zahteva maksimum strpljenja, a vi ga nemate. Otuda i nesporazumi ne samo sa okolinom već i sa samim sobom. Na silu želite nešto što ne ide i zbog čega ste na gubitku. Poraz svi teško podnose, vi naročito! Treba sačuvati živce za stare dane. Filmovi popravljaju raspoloženje, a trebalo bi da se okrenete i partneru.

21.04 – 20.05. BIK

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Negativna strana toga jeste sklonost ka gojenju. Novac i salce ponekad idu u kompletu, pa razmislite da li želite da ih se rešite? Emotivni problemi su posledica vaših čudnih stavova i prohteva. Partner smatra da ste u vezi agresivni i dominantni. Razmislite o tome.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Počinjete da posustajete. Da li je uzrok zdravstvene prirode ili se tiče nečeg drugog? Primetili ste da vam u poslednje vreme ne ide sve baš onako kako ste zamislili. Morate shvatiti zastoje kao nešto što ide u rok službe i prilagodite im se. Strpite se barem do kraja meseca.

21.06 – 20.07. RAK

Uporno terate po svome. Idete glavom kroz zid bez obzira na čvoruge. Kad bolje razmislite, shvatićete da postupate pogrešno i da biste glavu mogli i pametnije da iskoristite. Bićete u društvu koje će pokušati da obezvredi neke vaše poslovne poteze, što samo doliva ulje na vatru. Okrenite se emotivnoj strani svog bića i posvetite pažnju onima koje volite.

21.07 – 21.08. LAV

Uspešni ste, srećni, zadovoljni. Ko je to uspeo da vam udahne optimizam? Kome je pošlo za rukom da vas izvuče iz čamotinje svakodnevnog života? Nova ljubav ili nov hobi? Bitno je ne samo to da ste se oporavili već i da ste postali izuzetno raspoloženi. Možda vam i novac popravlja raspoloženje.

22.08 – 22.09. DEVICA

Pošto ste pomalo malaksali, poslovi mogu biti u zastoju. Pasivniji ste nego obično. To vas, za divno čudo, ni najmanje ne uznemirava jer ste okrenuti novoj ljubavi. Neke Device su u tajnoj vezi ili čeznu za njom. Mašta je odlična kompenzacija za poslovne kikseve koje ste napravili u poslednje vreme.

23.09 – 22.10. VAGA

Uzdržano ispoljavate emocije. Osećate da biste, ukoliko ih otvoreno pokažete, mogli biti zloupotrebljeni. Pošto stvarnost teško prihvatate, okrenite se umetnosti. Čitanje i pisanje će vam skrenuti pažnju sa nezadovoljavajuće finansijske situacije. Šetajte i uživajte u prirodi.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Ušli ste u period koji od vas zahteva ono čega imate u izobilju, a to je snaga. Menjate životne uslove nabolje, što iziskuje mnogo strpljenja, napora i snage. Problem ublažava nagoveštaj povoljnog ishoda burnih emotivnih događaja. Razmišljate o novom kvalitetu veze. Možda i o braku?

23.11 – 20.12. STRELAC

Optimista ste, možda i bez razloga. Ni to nije loše. Bar se ne nervirate. Pošto vam nedostaje tolerancija kad je partner u pitanju, lako može doći do verbalnih, ali i drugih ispada. Ukoliko ne promenite odnos prema njemu, možete ga izazvati. To po svaku cenu pokušajte da izbegnete. Ponašate se kao da ste centar sveta. Korigujte se!

21.12 – 19.01. JARAC

Partner je počeo da vas zabrinjava i pogoršava vaše odnose. Želite da mu pomognete na sebi svojstven način, što on izbegava. Njemu bi najviše odgovaralo da ga ostavite na miru i poštedite nekih obaveza. Ukoliko ste dobronamerni, pokušajte da mu izađete u susret.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Smanjite doživljaj tako što ćete sa rezervom učestvovati u nekim stvarima na koje nemate odgovor, a koje vas samo mogu nervirati. Ionako ste imali problema, pa bi sad bilo poželjno da se od njih distancirate i da sebi udovoljite. Čuvajte se povreda, kako u saobraćaju, tako i kod kuće.

19.02 – 20.03. RIBE

Uživate u svakom trenutku. Materijalistički okrenuti pripadnici znaka zgrću novac, a oni sanjalački raspoloženi nalaze odgovor na mnoga pitanja. Lepo se osećate, pa nastojte da ovo stanje održite što je moguće više. Ne razmišljajte o problemima, jer će i za njih doći vreme. Sada je trenutak za uživanje.

OSTAVI KOMENTAR