Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 14. novembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 14. novembar 2012. godine

SHARE

33. rođendan danas proslavlja glumica  Olga Kurylenko.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Okruženi ste ljudima i divno se osećate. Sa njima delite uspehe i priznanja, planirajući nove poteze. Kad biste uvek bili tako slatki, topli i srdačni, gde bi vam bio kraj. Razloga za sreću imate. Neko vas blagonaklono gleda. Prema izvesnoj osobi osećate snažnu fizičku privlačnost. Pokažite se!

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

U svetu mašte, u kom se trenutno nalazite, sve fantastično funkcioniše. Nažalost, vraćanje u realnost teško pada. Niko vas ne tera na taj potez. Ostanite tamo gde se dobro osećate i bavite se onim što volite. Planete su povoljne za umetnost i specifične težnje. Nipošto ne baratajte novcem, zbog mogućnosti gubitka.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pokušavate da se nametnete u izvenoj situaciji, ali opterećujete okolinu. Pošto uporno namećete sopstveni ukus onima koji imaju drugačije poglede od vas, zapitajte se koliko ste u pravu. Zbog mogućih zdravstvenih tegoba, primirite se i prepolovite fizičke aktivnosti. Od Vodolije – što dalje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sa partnerom ste u fazi dokazivanja i nametanja sopstvene vrednosti. Ljubomorni ste i nesigurni prvenstveno u sebe, pa to pokušavate da projektujete i na njega. Na svu sreću, vešto glumite, jer ste svesni da ćete ga na taj način izgubiti. Morate intenzivno raditi na vraćanju samopouzdanja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Hteli to da priznate ili ne, Vodolija je prava osoba za vas. To što vas nervira i što vam malo pruža samo čini da ne možete da se odlepite od nje. Na momente pokušavate da utehu nađete sa strane. Ukoliko ste u trouglu, iz njega ćete profitirati. Mogući su problemi sa srcem i pritiskom.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sa Lavovima su mogući burni i nesvakidašnji susreti. Razmislite koliko ste u stanju da Lava delite sa drugima. Pošto je on trenutno okrenut Vodoliji, mada to ne priznaje, zabrinutost vas može totalno izbaciti iz koloseka. Srce je na udaru. Umesto što se sekirate, pogledajte naokolo. Simpatije imate na sve strane.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Želite ono što ne možete da imate. Zapitajte se koliko u tome preterujete. Morate se ponašati shodno vlastitim mogućnostima i prostirati prema guberu. Samo tako ćete se dobro osećati. Pošto idealizujete ne samo partnera već i druge ljude, razočaranje je moguće. Umetnost je odlična kompenzacija za nezadovoljstvo.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nervozni ste i nesigurni, o ljubomori da i ne govorimo. Morate da okajete greške iz prošlosti. Sve se vraća i sve se plaća. Ovih dana možete imati problema sa nesanicom. Verovatno pokušavate da sklopite primirje sa Rakom. Ipak, Lavovi i Vodolije više vam prijaju.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Od trenutne situacije očekujete više nego što to stvarnost omogućava. Živite u fiktivnom svetu, što je dobro za Strelce umetnike, a loše ukoliko se bavite praktičnim stvarima. U tom slučaju ćete biti na gubitku. Ostvarujete relativno uspešnu komunikaciju sa inostranstvom. Kada je posredi novac, pojačajte oprez.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Odgovori na neka pitanja i rešenja problema nude vam se kao na tacni. Ako to ne želite da vidite, sami ste krivi. Zvezde su vam naklonjene, a stidljivost i nesigurnost ostaju vaši problemi. Svađe nikuda ne vode.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Jadan Rak pati, jer svu naklonost i simpatije usmeravate ka Lavu. On je prepotentan, što vas intrigira. Želite da što više vremena provedete u njegovoj blizini. Nerviranja i stresovi loše utiču na zdravlje. Ovoga puta napadnuti su srce i nervi. Manite se danas ljubavi, okrenite se zdravlju.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Živite u svetu emaštarija i planova bez čvrste podloge. Malčice ste bezobrazni i nastrani u tome, ali šta da se radi kad ste Riba. Okolina vas dobro poznaje, pa će preći preko nekih Vaših “izleta u ponašanju”. Bavljenje praktičnim stvarima teško ide, jer se još uvek budite iz svojevrsne emotivne zaslepljenosti.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR