Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 14. decembar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 14. decembar 2011. godine

SHARE

23. rođendan danas slavi glumica Vanessa Hudgens.

21.03 – 20.04. OVAN

Spremite se za iznenađenja u vezi sa inostranstvom i planove o tome da negde otputujete. Ukoliko imate zdravstvenih problema, obratite na njih ozbiljniju pažnju. Radi se o nekoj vrsti nekontrolisanih postupaka koji se reflektuju na zdravlje. U čemu to preterujete? Svađe, hrana, piće…

21.04 – 20.05. BIK

Odličan je momenat da počnete da zarađujete na stvarima u koje ste dugo ulagali. Pošto se radi o tuđem novcu, verovatno ćete biti posrednik i iz toga profitirati. Sa partnerom je bolje “delati” nego se svađati. Ako ono prvo izostane, neka izostane i ovo drugo. Zbog nečega ste zabrinuti.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Povedite više računa o sopstvenom ponašanju, pošto iz nepažnje možete postati žrtva skandala. Lako vam se pripisuje i ono za šta uopšte niste krivi. Sa partnerom se ponašajte kao sa kristalnom vazom: osetljiv je, pa lako može da “pukne”. Loše okolnosti možete ublažiti mudrim potezima i tako postići unutrašnji mir.

21.06 – 20.07. RAK

Jadni Rakovi trenutno se loše osećaju. Šta da se radi kad ona na njih sve deluje više nego na pripadnike ostalih znakova. Na udaru će ovog puta neće biti zdravlje, već škola.

21.07 – 21.08. LAV

Zabrinuti ste zbog problema voljene osobe. To se odražava na srce, pa možete imati glavobolju. Ne preduzimajte ništa odlučnije povodom toga ako ne znate o čemu se radi. Smirite se i smanjite aktivnosti. Neka oni koje volite počnu malo više da vole vas i biće sve u redu.

22.08 – 22.09. DEVICA

Novonastali događaji unutar porodice zahtevaju konfrontaciju. Umesto što se nervirate, preduzmite konkretne poteze. Potisnuta osećanja dovode do psihosomatskih bolesti i problema digestivnog trakta. Stoga je poželjno pripremiti okolinu na vreme, ako već nameravate da je nečim šokirate.

23.09 – 22.10. VAGA

U stalnom ste pokretu iz straha da se ne suočite sa osobom koje se najviše plašite – samim sobom. Strah vas je od toga na šta sve možete da naiđete u tom slučaju. Pošto ste zamišljeni, vodite računa o tome kako se ponašate u saobraćaju, jer samo oprezno postupajući možete izbeći nezgode. U fazi ste nove vrste komunikacije.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

U večitoj potrazi za vrednostima, može se lako dogoditi da grešite. Nije sve vezano za novac. Postoje stvari koje imaju daleko dublji smisao, a koje ste vi u poslednje vreme zanemarili. Ukoliko niste u formi, jedan od uzroka potražite u neadekvatnoj ishrani. Menjajte navike s tim u vezi.

23.11 – 20.12. STRELAC

Da vam je lako – nije. Šta da se radi kad je tako. Nagoveštaj promena, prvenstveno unutar ličnosti. Savladajte neraspoloženje i prihvatite činjenicu da su promene neophodne ukoliko želite da napredujete. Zdravlje je na udaru, pa povedite računa i o tome.

21.12 – 19.01. JARAC

Danas vam prija samoća jer u njoj tražite odgovor na probleme na nivou ličnosti. Preispitujete konkretne postupke, snove, jer iako mislite da sve radite sjajno, činjenice ukazuju na to da negde grešite. Teško je prihvatiti saznanje da niste idealni, ali ako je za utehu, niko nije savršen. Kroz krizu rastete i jačate.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Poželjno je biti manje spontan, a više razuman, ako želite da spasete odnose sa prijateljima i voljenom osobom. Njih su počele da zamaraju vaše neumesne šale, jer jednostavno na njih nisu navikli. Morate uvek imati na umu ko je pred vama, jer u protivnom slede ozbiljne svađe. Nervoza.

19.02 – 20.03. RIBE

U fazi ste promene statusa i rešavanja statusnih pitanja. O čemu se radi – individualno je, tj. zavisi od konkretne situacije. Posao vam mnogo znači, ali on, nažalost, mora da trpi, jer vam okupiranost problemima druge vrste odvlači pažnju. Ne možete da se rastrgnete na više strana, čak i da to hoćete. Niste taj tip.

OSTAVI KOMENTAR