Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 14. avgust 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 14. avgust 2013. godine

SHARE

"Oz: The Great And Powerful" London Premiere

Svoj 30. rođendan danas proslavlja američka glumica Mila Kunis.

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Nedostaje vam samopouzdanje upravo onda kada vam je najpotrebnije. Uznemireni ste, jer biste želeli puno toga da razrešite. Uzdali ste se u nečiju pomoć, a taj ne samo da ne pomaže već čini kontrausluge. Nažalost, radi se o nazoviprijatelju, pa ćete ovaj odnos uskoro raskrinkati. Učinite to što bezbolnije i okrenite se sebi i svojoj porodici.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Mogući su problemi, i to zbog preteranog kriticizma. Pošto ste temeljni, smeta vam tuđa površnost. Kad bolje razmislite, shvatate da ste se uzalud nervirali. Putovanje je u izgledu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko se ukaže prilika da negde otputujete, moguće su sitne neugodnosti. Ako je u pitanju inostranstvo, čuvajte novac i isprave, jer lako možete biti žrtva džeparoša. Najbolje bi bilo da odložite put, ali ako to nije moguće, onda se savetuje dodatan oprez.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Kod većine Rakova mogući su zdravstveni problemi. Psiha je ugrožena, ali se mogu javiti i druge muke. Strpite se dan-dva pre nego što se konsultujete sa lekarom. Svedite aktivnosti na razumnu meru. Razlozi za loše stanje samo su subjektivni i zavise od konkretnih događaja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Vaš emotivni život trenutno je u izvesnoj krizi. Mnogi Lavovi će se upravo ovih dana odlučiti za najbolniju varijantu, a mnogi će raščistiti nerešene zaostale probleme i učvrstiti vezu. Nema vremena za gubljenje. Postavlja se pitanje zbog čega ste toliko dugo trpeli osobu koja je vaša sušta suprotnost ili osobu punu mana koje su vas opterećivale.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Plašite se kako će se sve razrešiti. Pošto ste oprezni i preduzimate sve mere preventive, ne prepuštajući ništa slučaju – budite mirni, jer ćete problem prevazići na najbolji mogući način. Nov izvor prihoda.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Imate strah od mlađih ukućana ili od nove ljubavi – kako ko. U oba slučaja, ne dozvolite da vas događaji dočekaju nespremne. Naoružajte se tolerancijom i strpljenjem, jer ćete samo na taj način uspešno funkcionisati. U protivnom, nervoza će postati neminovna posledica.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Današnji planetarni aspekti donose događaje na planu doma i porodice. Iako na prvi pogled obećavaju mnogo, koliko ćete ih uspešno iskoristiti – zavisi isključivo od vas. Staloženo izađite u susret novonastaloj situaciji. Sve je dobro što se dobro svrši.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Savetuje se oprez u saobraćaju i ostalim vidovima komunikacije. Držite jezik za zubima, jer vas nepromišljena reč može skupo koštati. Neka vas ne iznenade nesporazumi sa rođacima. Oni su tu samo kad im nešto treba, a vi to toleriše – dok vam ne pukne film.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Većina pripadnika ovog racionalnog zemljanog znaka nema problema novčane prirode, jer često nema ni para. Oni ostali će biti u panici, i to zbog toga što im je nešto u šta su polagali veliku nadu promaklo. Ne vredi se sekirati, jer vam je zdravlje ionako u poslednje vreme loše. Biće para!

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Jadne Vodolije! Nije vam lako, jer su se svi okomili na vas. Postavlja se pitanje dokle će to da ih drži. Iskrsli su ljubavni problemi, i to zato jer se greška nalazi u vama. Pogrešan izbor ne obećava uspešnu vezu. Zato ćete morati da napravite veliko spremanje u svom životu.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nekim Ribama koje rade u ustanovama zatvorenog tipa ili su okrenute spiritualnim temama neće biti loše. One ostale imaće psihosomatske probleme, jer nisu spremne da promene svoje ponašanje. Situacija zapravo zahteva to. Morate početi da se učite na sopstvenim greškama.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR