Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 13. mart 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 13. mart 2013. godine

SHARE

null

22. rođendan danas slavi član grupe U-KISS, Eli Kim.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Neki pripadnici znaka će dobiti odličnu ponudu. Pitanje je kako će na nju odreagovati. Neka ih ne obeshrabre mogući zastoji. Tvrdoglavi ste, ali i strpljivi. Izdržaćete. Ukoliko se pojave zdravstveni problemi, spremno ih sačekajte. Krajem dana bićete potpuno zadovoljni. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Sprovodite u delo gotovo fanatične ideje. Iako odlično funkcionišete, neka vas ne iznenade blagi talasi nervoze – posledica preteranog iznurivanja. Jasno postavite sebi granicu izdržljivosti, jer ukoliko nastavite ovim tempom, neće biti dobro. Samo mudrošću ćete uspešno istrajati u borbi koja se zove život. U ljubavi se maksimalno predajete.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Puni ste ideja, pa pokušavate da ih sprovedete u delo. Pošto se u odnosu na saradnike ponašate superiorno, nailazite na barijeru sa njihove strane. Moraćete sami da odradite neodložne poslove, ali ćete u potpunosti biti zadovoljni ishodom. Jači ste nego što mislite, pa ćete i na ostala goruća pitanja sami naći adekvatan odgovor. Ne zapostavljajte porodicu.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Okupirani ste poslom od koga mnogo očekujete. S tim u vezi su mogući kontakti sa inostranstvom. Svesni da onaj ko ne reskira ne može ni dobiti, rešavate da u nešto uložite. Donosite odluku i krećete u akciju. Napokon ste shvatili da se od ljubavi ne živi i okrenuli se “ozbiljnijim” stvarima. Radićete poslove i unutar doma i rešavaćete porodična pitanja.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pred Lavovima je uspeh u ličnoj profesiji. Očekujte izuzetan dan, po pitanju posla iskoristite sve šanse. Ponekad se stvari odvijaju mukotrpno. Pošto to danas nije slučaj, oslušnite mogućnosti i krenite u akciju. Ne obazirite se na klevete i zlonamerne glasine. Savetuje se oprez u poveravanju tajni. Višak samopouzdanja, ali ni podozrenja, nikada nije na odmet.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Izuzetno uspešan i komunikativan dan. Pod uslovom da ne preterujete sa dokazivanjem i dominacijom, moći ćete da ostvarite korisnu saradnju. Takođe ćete dobiti pomoć ne samo od poslovnih partnera već i od prijatelja i porodice. Pošto lepa reč i gvozdena vrata otvara, uz osmeh ćete dobiti sve što ste zamislili.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Prijaju vam svi poslovi vezani za kretanje i druženje, jer na taj način spajate korisno sa lepim. Ukoliko se javi mogućnost da odete na kraći put, ne odbijajte. On će još više uticati na to da popravite raspoloženje. Nema sumnje da depresiju uspešno možete zaobići družeći se sa ljudima, jer tada nemate vremena da razmišljate o sebi. Važno je da ste ispunjeni i harmonični. Dokle će to da vas drži?

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Unapređenje je na pomolu, ali i veći finansijski dobitak. Nemate razloga za arogantno držanje s obzirom na to da kontaktirate sa ljudima koji se razlikuju od vas po mnogo čemu. Morate povesti računa o dvema stvarima: o zakonskim normama i o pravilnoj ishrani. Obe vam mogu stvoriti neugodnosti.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Maksimalno ste koncentrisani na određeni cilj. Brzo obavljate poslove s tim u vezi, dok ste za druge stvari naprosto gluvi. Ukoliko ste imali zdravstvenih problema, nalazite se u fazi oporavka. Blaga napetost samo je reakcija na rasprave sa neistomišljenicima, koji vas sprečavaju da u nečemu istrajete. Nadajmo se da nema razloga za nedisciplinovanost, te da ćete se ponašati odgovorno, oprezno i savesno.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Problemi su za vama. Ponovo funkcionišete na najbolji mogući način. Potreba za uspostavljanjem kontakata – maksimalno vas angažuje. Koliko ćete biti istrajni, sigurni u sebe i odgovorni – za sada zavisi samo od vas. Nema razloga da takvo stanje ne traje što duže. Prijatne dogodovštine! Neki Jarci mogu imati problema sa suprotnim polom, posebno sa osobama sa kojima su u ozbiljnoj vezi.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nalazite u fazi ozbiljne transformacije ličnosti; naoružajte se strpljenjem, kao što to samo vi umete, i uspećete. Pred vama je uzbudljiv i dinamičan dan i imaćete mnogo uspeha. Sreća zavisi isključivo od vas, što znači da je možete i ostvariti. Sa Rakovima, Lavovima i Bikovima – sve je više nego povoljno. Ostale treba izbegavati. Ukoliko vam Škorpije zadaju muke, okrenite im leđa. Od njih ste jači i savesniji, barem danas.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Izuzetno uspešan i kreativan dan. Šta god budete radili, radićete sa lakoćom. Vodite računa o tome da ne preterate sa maštanjem, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Iako radite u nekoj vrsti izolacije, u potaji priželjkujete susret sa prijateljima. Mogući su problemi sa kožom u vidu alergije, ali nema razloga za paniku.

OSTAVI KOMENTAR