Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 13. jul 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 13. jul 2011. godine

SHARE

Na današnji dan 69. rođendan slavi glumac Harrison Ford.

21.03 – 20.04. OVAN

Očekuje vas izuzetan uspeh vezan za dom i porodicu. Neki Ovnovi biće u prilici da menjaju ili oplemenjuju životni prostor, a neki da proširuju porodicu. Slobodnim pripadnicima znaka smeši se ono što priželjkuju – ljubav. Budite prijemčivi za pozitivne promene koje vam nude planete.

21.04 – 20.05. BIK

Najbitnije je da ste harmonični sami sa sobom. Uspeh postižete zahvaljujući obrazovanju i pisanju, ali i ostalim vidovima komunikacije. Iskoristite nagli priliv optimizma i usmerite ga tamo gde je najpotrebniji. Mnogi Bikovi, hteli to da priznaju ili ne, moraće da se usavršavaju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uspeh u raznim finansijskim transakcijama posledica je povoljnih planetarnih uticaja. Iskoristite ih na najbolji mogući način. Od vas se očekuje mnogo, a postavlja se pitanje koliko ste spremni da date. Nastojte da šokirate okolinu svojim kvalitetima i planirajte putovanje.

21.06 – 20.07. RAK

Pod hitno krenite sa dijetom. Mnogi pripadnici znaka su počeli rapidno da dobijaju na težini, pa se savetuje oprez po pitanju hrane. Kao i uvek, okupirani ste porodičnim problemima, naročito najmlađim i najstarijim ukućanima. Mlađi bi da se osamostale, a stariji često zapadaju u bolest. Ne budite posesivni i opsesivni.

21.07 – 21.08. LAV

Sve zavisi od toga kako ljudi na vas deluju. Ukoliko promenite pristup životu, neće biti problema. U protivnom, možete sebi iskomplikovati stvari. Stoga, savetuje se da budete optimistički orijentisani. Glavni razlog je taj što imate samo jedan život. Ne traćite ga. Pokušajte da maksimalno iskoristite planetarne uticaje

22.08 – 22.09. DEVICA

Ulažete minimalne napore, a postižete maksimalne rezultate. Narednih dana ćete biti u dobrom položaju, što nije za zanemarivanje. Stoga, savetuju se budnost i akcija. Kad bolje shvatite o čemu se radi, videćete da se trud isplatio. Sa Strelcima i Lavovima fenomenalno sarađujete.

23.09 – 22.10. VAGA

Zahvaljujući organizatorskim talentima, nižete uspeh za uspehom. To se posebno, zahvaljujući vašim visokomoralnim kvalitetima, odnosi na pravosuđe. Ono što vas koči u daljem napretku jesu preterana arogantnost i dominantan stav u odnosu na najbliže. Prosto ih gušite svojom posesivnošću.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Morate se izboriti sa sopstvenim negativnim osobinama koje se posebno odnose na aroganciju, tvrdoglavost i uobraženost ukoliko želite da uspete. Pošto ste prenaglašeno ambiciozni, ukoliko ne istrajete u ostvarivanju planova, biće nevolje. Zato se savetuju smirenost i istrajnost.

23.11 – 20.12. STRELAC

Da li ste svesni sopstvenih potencijala? Izgleda da niste čim se ponašate tako ležerno. Očekuje vas veliki uspeh u rukovanju tuđim novcem ili preko nasledstva. Na momente čak zaboravljate svoju manu koja se tiče preteranog trošenja novca. Savetuju se štednja i strpljivost.

21.12 – 19.01. JARAC

Partnerski odnosi se popravljaju. Imate sreće po svim pitanjima koja se prvenstveno odnose na sud. Nesebično poklanjate ljubav svima koji požele da sa vama uđu u bilo kakvu kombinaciju. Ukoliko sarađujete sa Strelcima, možete da se opustite i njima prepustite svoj deo odgovornosti.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Sve poslove obavljate sa lakoćom i vedrinom. Očekujte uspeh praćen dobrom zaradom. Zahvaljujući odličnim organizatorskim sposobnostima, imaćete izvanrednu saradnju sa kolegama. I zdravstvena situacija se popravlja. Jedini problem je kilaža, i to zbog pojačanog apetita.

19.02 – 20.03. RIBE

Za naredne dane savetuje se što više sporta i razonode. Planetarni aspekti su idealni za izdavaštvo, tako da su poželjni novi poduhvati. Sa lakoćom i vedrinom prihvatate sve izazove. Stižu vam enormne količine kreativne energije i dobrog raspoloženja.

OSTAVI KOMENTAR