Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 13. februar 2013.

Tvoje zvezde za sredu, 13. februar 2013.

SHARE

Svoj 39. rođendan danas proslavlja britanski pevač Robbie Williams.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Neprijatnost je moguća sa više strana: uniformisana lica, povrede u domaćinstvu, problemi sa saobraćajnim prekršajima. No, pošto znate da opasnosti vrebaju, pojačajte oprez i samim tim ćete ih uspešno izbeći.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Pred vama je naoko teško rešiv problem. Međutim, dovoljno je da prosto iz korena promenite taktiku i sve će biti u redu. Pošto je motiv jak, odluka o radikalnim promenama zarad postizanja željenog cilja neće vam teško pasti. Brže hitajte u susret promenama, kako vas vreme ne bi pregazilo.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Sređujete međuljudske odnose i rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili za takav korak, pošto su se stvari u međuvremenu dodatno iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Kuća je glavno poprište svih današnjih zbivanja. Nije isključeno da ćete neke poslove obavljati u svom domu, kao ni to da ćete imati goste. Trenutno je domaća atmosfera bekstvo od stvarnosti u kojoj vrebaju mnoge zamke. Pošto ste dodatno oprezni, ne želite nikakav rizik. Ko ne reskira, taj ne dobija. Razmislite o tome.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš “vitki struk”, koji inače privlači pažnju, biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Morate se pripremiti i za period stagnacije, koji je neminovan.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko nastavite da se nervirate ovim tempom, prvo će na udaru biti ono što je trenutno najslabije, a to je zdravlje. Pokušavate da na razne načine sanirate ovaj problem. Nemojte zanemariti psihički mir. On je preduslov da sačuvate ono do čega vam je najviše stalo, sopstveno zdravlje. Nema razloga da posustanete u ostvarenju unutarnjeg sklada.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Na udaru mnogih pripadnika ovog znaka trenutno je nervni sistem. Pošto ste nepopravljivi optimista, a sve okolnosti ukazuju na to da problem nećete tako lako rešiti, i normalno je da vam nije pravo. Ne dajte se! Setite se da je teških momenata bilo i ranije, pa ste ih uspešno prevazišli. Teškoće su prolazne prirode. Rešićete ih uskoro.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Uzmite od života sve što vam danas bude ponudio, a ponudiće vam puno. Odbacite sve što vam ne prija, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate. Ne možete da se požalite ni na ljubav. Stvari se odvijaju na krajnje zadovoljavajući način.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Mnogo buke ni oko čega. Ušli ste u period od kog daleko više očekujete nego što to realne prilike dozvoljavaju. Morate se spustiti na zemlju, kako biste izbegli razočaranja. Poslednjih dana ih je bilo toliko da još uvek ne možete od njih da se oporavite. Sklonost ka infekciji je pojačana, pa zato jačajte imunitet.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Saznanje da ste bili prevareni zaista je bolno. Još uvek od njega ne možete da se oporavite. Ipak, trenutno vam okolnosti i planete i te kako idu naruku: na pomolu je materijalni dobitak, a i u ljubavi će vam procvetati ruže, ako već nisu. Najzad, najbitnije je da ste vi već odavno u harmoniji sa samim sobom, te vam ništa ne pada tako teško.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Opasnost od lakših povreda danas je pojačana. Morate to imati na umu i učiniti sve što je u vašoj moći da biste izbegli problem. Pokušajte da se ne nervirate i ne obazirete na priče sa strane.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Napokon će neki vaši projekti dobiti materijalnu potvrdu i nagradu. Ukoliko osećate blagi umor i malaksalost, prokontrolišite krvnu sliku. Anemija se uspešno leči uzimanjem namirnica bogatih gvožđem.

FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR