Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 12. septembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 12. septembar 2012. godine

SHARE

26. rođendan danas proslavlja glumica Emmy Rossum.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahteva više novca. Ne dozvolite sebi da vrednujete stvari isključivo na taj način. U svakom slučaju, sistem vrednosti je uzdrman, pa se savetuje da ga preispitate.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Puno vremena provodite van kuće. Trenutno ste okupirani porodičnim problemima. Ne dozvolite da vas neko od familije izbaci iz takta. Ukoliko se na fini način distancirate, izbeći ćete problem.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ulazite u odličan period za komunikaciju i putovanja. Iako vam prija dokolica, narednih dana nećete sebi moći da je priuštite. Okolnosti vas teraju na akciju. Vodite računa o stvarima, kako ih ne biste izgubili.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Pokušavate da se dokažete u radu. Samo onim inertnim pripadnicima znaka koji ništa ne preduzimaju, već vode običan život, biće brži jezik od pameti. Racionalnost je izražena, što je dobro. Još ako se okrenete vlastitim potrebama i prestanete da brinete tuđu brigu…

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Nedostaje vam samouverenost u onom što vam je bitno. Pokušavate da prikrijete sopstvene slabosti, bežeći u samoću. Možda ona na trenutak pomaže da se pozabavite nekim stvarima koje smiruju i koje odvraćaju pažnju. Problem će se javiti ako se izgubite u maštanjima i odlepršate previsoko.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Sa prijateljima provodite slobodne trenutke. Oni vam pomažu da zaboravite probleme zdravstvenog tipa. Slaba tačka organizma je digestivni trakt. Ništa alarmantno, ali ste uplašeni. Uskoro ćete ovaj problem rešiti. Za sada vam društvo prija i dobro se osećate.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Shvatate da ovako više ne može, ali ne znate šta biste. Mislite da imate vremena, da nije povoljan trenutak, i time po ko zna koji put potvrđujete pravilo da niste dovoljno sposobni da se nosite sa egzistencijalnim problemima. Umetnički ste orijentisani.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Putovanje je u izgledu. Pošto se radi o jako primamljivom i lepom putu, dobro se osećate. Škorpije su nezadovoljne svojim znanjem, pa planiraju usavršavanje. Trenutno ste prevrtljivi. Pokušajte da uočite ovu slabost i da je kontrolišete. Menjajte se kako biste pojednostavili život.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Radite one stvari koje vas motivišu. Sve ostalo ostavljate za drugi put. Izbegavajte svađe kad nešto krene pogrešnim putem. Uskoro ulazite u bolji period.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Sve aktivnosti baziraju se na poštenju i iskrenosti. Ukoliko primetite da se okolina ne ponaša po tom principu, zaboleće vas, ali nećete reagovati. Po ko zna koji put se povlačite. Pošto on ničemu ne vodi, odreagujte direktno na ono što vam se kod drugih ne sviđa.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Praktična crta karaktera je u prvom planu. Bavite se stvarima koje vam donose korist. Iako okolina misli da niste sebični, vi to u stvari i te kako jeste, samo vešto prikrivate. Sa Blizancima i Strelcima mogući su sukobi mišljanja. Zdravstveni problemi su psihosomatske prirode.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Razmišljate na kreativan način. Pošto nemate sreće ukoliko funkcionišete isključivo na materijalnom planu, okrećete se stvarima koje vam pomažu da se bolje osećate. Bavite se hobijem, družite sa prijateljima, šetate pored reke. I ljubav bi trebalo da cveta.

OSTAVI KOMENTAR