Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 12. oktobar 2011. godine

Tvoje zvezde za sredu, 12. oktobar 2011. godine

SHARE

43. rođendan danas proslavlja glumac Hugh Jackman.

21.03 – 20.04. OVAN

Svi vaši poduhvati su uspešni. Uspevate da uskladite reči i dela, tako da fantastično funkcionišete. Iskoristite ove trenutke, jer se ne dešavaju često. Izbegavajte kikseve i neiskrene postupke. Energiju treba koristiti na pravi način, a ne razbacivati je na gluposti.

21.04 – 20.05. BIK

Taman rešite jednu neugodnost, javlja se nova. Morate se čeličiti i shvatiti da je život ozbiljniji nego što ga vi u svojim fantazijama zamišljate. Možda su neprijatnosti opomena da nešto ne radite kako treba? Možda ste se premorili, pa vam je potreban predah? Razmislite!

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Da li ste razmišljali o tome da vaša želja za superiornošću opterećuje okruženje? Ljudi oko vas misle da nemate dovoljno razloga za prepotentno držanje? Ukoliko želite da na miru uživate u nastupajućim događajima, poželjno je da ovu osobinu stavite pod kontrolu. Prolazite kroz samo sebi svojstvenu nervnu krizu.

21.06 – 20.07. RAK

Raspoloženje je promenljivo. Trenutno planirate kupovinu, ali niste dovoljno bogati da kupujete jeftine stvari. Nešto što vam je potrebno i o čemu dugo razmišljate – pokazalo se kao povoljno. I dalje ste u fazi borbe za opstanak, praćene dodatnim obavezama.

21.07 – 21.08. LAV

Više okolnosti utiču na raspoloženje. Hrabro proveravate strpljenje, pokušavajući da održite zadatu reč. Mnogi pripadnici znaka, posebno oni koji su shvatili da im veza u kojoj se nalaze ne prija, planiraju kardinalne rezove. Pošto su se već obezbedili, promene će dobro doći. Hrabro napred!

22.08 – 22.09. DEVICA

Pokušavate da svojim autoritetom postignete nešto što niste u stanju da postignete lepim rečima. Šta da se radi kad morate da se dovijate, kako biste okolinu privoleli da odradi svoj deo posla. To se ne odnosi samo na profesiju već i na ostale segmente života. Možda emotivni stresovi čine vezu primamljivijom?

23.09 – 22.10. VAGA

Ne ponavljajte greške iz prošlosti, posebno ne ljubavne. Ukoliko ste se ranije opekli, a ponašate se slično, biće još gore i bolnije. To se odnosi i na ostale segmente života. Morate početi da učite na sopstvenim greškama, kako biste bili bolji i uspešniji. Prija vam samoća. Veći finansijski dobitak trenutno je u izgledu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Sve vam je ravno do mora. Planirate poteze koji se baziraju na klimavim nogama, a nikako da uvidite greške. Danas vam se mogu i oprostiti ovi postupci, pošto nešto blokira vaš mentalni sklop. Možda je to sklonost ka prehladama, ili prosto loši planetarni uticaji? Ne donosite odluku prebrzo.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pošto retko osećate potrebu da budete sami, ispoštujte ovu želju. Na miru ćete moći da sumirate zbivanja i da sa distance uvidite svoj stepen odgovornosti. Nudi vam se nov primamljiv posao koji obećava dobru zaradu, ali još uvek dobro razmislite. Do pred kraj oktobra ne donosite odluke.

21.12 – 19.01. JARAC

Stidljivost je jača od vas. Ova osobina se u znatnoj meri odražava na emotivni život. Ne želite da u odnosima sa suprotnim polom budete direktni, misleći da dotična osoba čita vaše misli, ali grešite. Morate biti direktniji i provokativniji. Dok se mudri namudrovaše, pametni se naživeše.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Uspešan period i dalje se nastavlja. Na opšte čuđenje okoline, savladavate krizu.  Što su starije, Vodolije su sve šarmantnije i neobičnije. Imajte to uvek u vidu.

19.02 – 20.03. RIBE

Ljubomorni ste na uspehe okoline, mada to krijete. Niste svesni toga da je reč zapravo o subjektivnoj projekciji koja ide iz glave. Samo one Ribe koje su radile na sebi, menjajući sopstvene slabosti, ponašaju se spontano i normalno. Ostale osećaju gnev, koji ih upozorava na to da moraju duboko da se zamisle.

OSTAVI KOMENTAR