Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 12. decembar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 12. decembar 2012. godine

SHARE

null

22. rođendan danas slavi Seungri, član k-pop benda Big Bang.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Ovnovi bi da nađu utočište u zagrljaju voljenog bića. Ako niste nešto zabrljali, sve šanse da to ostvarite postoje. U protivnom, morate progutati knedlu i biti spremni za kompromis. Niste svesni sa koliko napora bližnji podnose vašu marsovsku prirodu, koja bi sve sada i odmah. Učite se strpljenju.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Borba za uspeh je naporna i spora, a nemate na koga da se oslonite. Stoga samodisciplina, samoća i asketizam postaju neminovni. Pošto ste svesni težine položaja, kao i činjenice da vam partner pomaže, pokušavate da mu date pravo mesto u svom životu. Finansijski gubici mogu potencirati nezadovoljstvo, pa budite oprezni.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Planetarni uticaji su povoljni za ostavarivanje intelektualne i timske saradnje, ali i za ono što vam ovih dana nije išlo – ljubav. Pošto ste prema svemu krajnje subjektivni, budite realni pri donošenju zaključaka.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Moguće su neugodnosti emotivne prirode. Tešite se, niste vi doprineli da dođe do nesporazuma sa partnerom, već planete. Pošto volite šalu i sa Blizancima delite mesto kad je ona u pitanju, potražite društvo pripadnika ovog znaka. Malo zdravog smeha podići će vam raspoloženje.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Lavovi su srećni i zadovoljni. Sve ono što je doskora izgledalo nemoguće, kreće sa mrtve tačke. Pošto ste u dobrom raspoloženju, a u prirodi vlada zakon privlačenja sličnih sadržaja, prijemljivi ste samo za radosti i vedre stvari. Pametno iskoristite povoljan momenat.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Lav je dobitna kombinacija. Ukoliko se okrenete njemu i sa njim ostvarite vezu ili saradnju druge prirode, nadajte se najboljem. Pred vama je izuzetno uspešan dan, tako da ćete biti kompletno zadovoljni. Kad stvari krenu normalnim tokom, one se samo nižu i nadovezuju jedna na drugu. I novac pristiže.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Najbolje je prespavati dan. Planetarni aspekti su prolazni, pa se strpite i sačekajte povoljniji momenat. Ako želite da uspete u nečemu, trenutno su šanse veoma slabe; ali budućnost je pred vama, pa uskoro očekujte bolja vremena. Ne trošite novac na besmislice. Biće vam potreban za nešto značajnije.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Danas se treba čuvati nasilja, jer lako možete biti na gubitku. Veza je trenutno u lakšoj i prolaznoj ozbiljnoj krizi. Ako se budete urazumili, postoji način da vezu spasete. Važno je znati šta hoćete i shodno tome dejstvovati. Astrološki savet dana glasi: dobro promislite pre svakog postupka.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ako se još uvek ne vide rezultati, vreme radi za vas. Ono će pokazati da ovih dana učvršćujete značajne pozicije. Strelci treba da se druže sa Škorpijama. Samo one ih mogu relaksirati. Neka nađu zlatnu sredinu između aktivnosti i lenjosti.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete aktivni i otvoreno se ponašate, nadajte se harmoniji. Potiskujući nezadovoljstva, samo odlažete suočavanje sa sopstvenim nedostacima. Situacija je povoljna, ali se postavlja pitanje koliko ste vi zreli i sposobni da se sa njom suočite. Nadajmo se da jeste. Samo optimističkim razmišljanjem možete doći do cilja.

Photobucket

<20.01 – 18.02. VODOLIJA>

Iako se ne plašite opasnosti, to ne znači da ona nije moguća. Samo razumnim postupcima uspećete da izbegnete nasilje. Imate sposobnost da odlučujete u najtežim prilikama, pa je i iskoristite. Konkretnim postupcima prevazići ćete zdravstvenu i emotivnu krizu. Srećno!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Razlike među Ribama danas će biti izražene: izvesni pripadnici znaka živeće u svetu sopstvenih fantazija, biće nadahnuti za pisanje i vizionarstvo, dok će oni manje srećni doživeti obmanu. Do toga će ih dovesti loša procena situacije i okoline. Savet: ne činite drugima ono što ne želite da drugi čine vama!

OSTAVI KOMENTAR