Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu 11. maj 2011. godine.

Tvoje zvezde za sredu 11. maj 2011. godine.

SHARE

Na današnji dan rođendan 27. rođendan proslavlja fudbaler Barselone Andres Iniesta.

21.03 – 20.04. OVAN

Spremite se da zasučete rukave. Pošto poslovi zahtevaju maksimalnu koncentraciju, koju trenutno nemate, morate upotrebiti i na pametan način iskoristiti sve svoje talente kako biste postigli ciljeve. Naporan dan će doneti vidljive rezultate samo pod uslovom da ste strpljivi i svesni da se čuda ne dešavaju preko noći.

21.04 – 20.05. BIK

Neka vas ne iznenade ljubavni stresovi. Partner vrši pritisak u želji da iskoristi sve vaše slabosti, pošto je u konkretnom slučaju jači. Može da vas učenjuje i ima šanse da postigne uspeh. Ukoliko se radi o Škorpiji, onda je nervni sistem tvrdoglavog Bika doveden u pitanje. Obuzdajte je.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Situacija zahteva konkretne poteze, a vi ste pomalo neodlučni. Svesni da posledice mogu biti dalekosežne, ne upuštate se lako u igru, već oklevate i sve više puta sameravate, ali zato će uspeh biti zagarantovan. Prija vam rad u samoći, jer tada do izražaja dolaze vaši skriveni kvaliteti. Ne želite da se poistovećujete sa masom.

21.06 – 20.07. RAK

Kompenzaciju za sva nezadovoljstva, prvenstveno emotivna, nalazite u radu. Baveći se stvarima koje volite, ali i ostalim, zaboravljate činjenicu da vas zanemaruju. Bićete zadovoljni. Uspeh više prija od lepih reči, jer ste za njega direktno zaslužni. Fascinirate okolinu svojim kvalitetima.

21.07 – 21.08. LAV

Morate se prilagođavati novonastaloj situaciji, mada vam to nije prijatno. Pošto ste relativno zdravi, polazi vam za rukom da uložite dodatni napor u situaciji koja zahteva munjevitu akciju. Čuvajte se povreda, uniformisanih lica i operacija. Planirano putovanje će sačekati početak leta.

22.08 – 22.09. DEVICA

Očekuje vas puno obaveza, ali ćete ih odraditi onako kako to najbolje umete – dostojanstveno i bez mnogo buke. Možete se naći u situaciji da ispravljate tuđe brljotine, za šta ste pravi majstor. Sve u svemu, iako će biti naporno, preživećete, jer ste bili i u gorim situacijama. Blago vama, Devica ste.

23.09 – 22.10. VAGA

Morate da preduzmete konkretne korake vezane za partnera. Iako osećate potrebu za čulnim zadovoljstvima, bićete u situaciji da zasučete rukave i kompenzujete slabosti osobe sa kojom ste u vezi. Kad bolje razmislite, udruženi stvarate idealnu kombinaciju, mada toga niste svesni.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Bićete u situaciji da partner, najverovatnije Bik, kleči pred vašim nogama i moli da mu oprostite. Pošto ste zlopamtilo i osvetoljubivi, to vam ne pada na pamet. Iako ste preuveličali njegovu krivicu, to je jedini način da dođete do cilja. Uspećete!

23.11 – 20.12. STRELAC

Svi vaši poslovni kvaliteti dolaze do izražaja. Niko sa takvim fanatizmom ne obavlja poslove kao vi. Problem nastaje kad nemate obaveza, jer shvatate da vas nešto pritiska. Razmislite šta bi to moglo da bude. Ako niste u stanju da nađete odgovor sami, posavetujte se sa nekim.

21.12 – 19.01. JARAC

Rešavate važne stvari, povlačite ispravne poteze, shvatate situaciju u kojoj se nalazite. Postali ste sigurniji u sebe, što je pozitivna strana krize u kojoj ste bili. Problem je rešen, pa treba krenuti dalje. Nervoza je normalna posledica želje za perfekcijom i straha od neuspeha. Tipična osobina jednog Jarca.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Samo će kreativni i umetnički nastrojene Vodolije iz današnjih planetarnih uticaja izvući koristi. One druge, kojih je nažalost više, očekuju laži i materijalni gubici, praćeni željom da se oslobode napetosti. Nije lako saznanje da smo živeli u iluzijama i da smo nekome slepo verovali. Ko vam je kriv?

19.02 – 20.03. RIBE

Prijemčiviji ste za spoljašnje utiske nego obično, tako da je poželjno distancirati se od svega što može biti neprijatno. Nudi vam se šansa da napredujete, pa nije poželjno da prijatelji na vas prenose svoje neraspoloženje. Uostalom, i vi ste bili u sličnoj situaciji pa nikoga niste opterećivali. Zar ne?

OSTAVI KOMENTAR