Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 11. jul 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 11. jul 2012. godine

SHARE

22. rođendan danas slavi danska teniserka Caroline Wozniacki

21.03 – 20.04. OVAN

Zahvaljujući stvaralačkoj snazi, krećete u nove poduhvate. Oni se odnose na umetnost, ljubav i druge lepe stvari. Stvarate bolje životne uslove. Pošto ste na neke stvari stavili tačku, na nov način pristupate raznim problemima. Menjajući sebe, činite da se i drugi menjaju, i to nabolje.

21.04 – 20.05. BIK

Izuzetno kreativan i lep dan. U svom ste elementu. Bavite se stvarima koje volite, sami ste sebi dovoljni. Kad biste uvek mogli da vladate sobom kao što to činite u ovom trenutku. Razloga za dobro raspoloženje ima više, još kada bi duže trajalo…

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Želite mnogo toga da sprovedete u delo, a pri tom niste svesni svojih mogućnosti. To doprinosi maksimalnom crpljenju nerava, a samim tim je i opasnost od povreda povećana. Budite oprezni u saobraćaju, jer obavljanje više poslova u isto vreme smanjuje koncentraciju.

21.06 – 20.07. RAK

Pokušajte da se distancirate od okoline koliko god je moguće. Svi mi imamo problema, tako da prvenstveno moramo da se usredsredimo na njihovo rešavanje. Od tuđih problema ponekad treba bežati, posebno ako vas opterećuju. Čuvajte zdravlje.

21.07 – 21.08. LAV

Zdravi ste i jaki, bar trenutno. To vam pomaže da ulažete izuzetne napore kako biste prebrodili izvestan problem. Morate se prilagoditi tuđim pravilima igre, što vam neće lako pasti. Iako ćete imati vidljive rezultate, morate biti oprezni jer je pojačana sklonost ka nezgodama.

22.08 – 22.09. DEVICA

Hiperaktivan dan. Bar će vam pomoći da ne mislite na zdravstvene probleme, pošto ste, naravno bez razloga, hipohondrični i uplašeni. Mlađi pripadnici znaka razmišljaju o putovanjima. Pojačajte dozu optimizma i, za početak, kupite ružičaste naočare. Na stvari gledajte iz drugog ugla.

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon možete da odahnete. Neke stvari su se iskristalisale, pa znate na čemu ste. Ukoliko budete bili razumniji, moći ćete da iz situacije izvučete maksimum. To se posebno odnosi na partnera, sa kojim morate da promenite način komuniciranja.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Investirali ste u vezu a da niste promislili. Sada se zbog toga kajete i patite. Uzalud! Okrenite se novim sadržajima, bavite se umetnošću i drugim lepim stvarima kako biste prebrodili krizu. Nađite odgovarajući recept da biste izbacili nezadovoljstvo koje vas prati.

23.11 – 20.12. STRELAC

Odličan dan za ljubav. Lepo se osećate. Ako krenete u “akciju” u društvu Ovna, biće super. Recite mu sve lepe stvari koje vam već duže vreme leže na srcu, a na koje ste, ophrvani brigama i poslom, zaboravili. Nadajte se uskoro velikim promenama, i to nabolje, ali i velikoj odgovornosti. Spremite se.

21.12 – 19.01. JARAC

Ukoliko budete sitničavi i analizirate do detalja sve oko vas, nezadovoljstvo je neizbežno. Možda bi trebalo da se udružite sa Devicom, pa da zajedničkim snagama sve raščlanjavate do detalja. Zreliji pripadnici znaka su u fazi velike zaljubljenosti.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Dišete punim plućima. Zadovoljni ste i srećni. Dobili ste sve čemu ste se nadali. Uživajte u danu koji je pred vama i nastojte da bude što raznovrsniji i kreativniji. Opravdajte pripadnost ovom nekonvencionalnom vazdušnom znaku. Planete vas u svemu podržavaju.

19.02 – 20.03. RIBE

Ako nemate problema, izmislite ih! Bar ćete živeti onako kako želite, u brigama i strepnjama. Neverovatna je vaša potreba da bez razloga koplikujete stvari, ali, šta da se radi kad ste takvi. Situacija je, na svu sreću, prolazna. Samoća samo na prvi pogled prija. U suštini, zavarava vas i daje lažnu nadu.

OSTAVI KOMENTAR