Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 10. juli 2013 godine.

Tvoje zvezde za sredu, 10. juli 2013 godine.

SHARE

Little Mix Land In Baltimore

Istog dana kad je rođen naš najveći naučnik, Nikola Tesla, svoj 20. rođendan proslavlja pevačica grupe Little Mix, Perrie Edwards.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Suviše vatre prisutno je u trenutnim zbivanjima. Odlično se osećate jer vam toplota i te kako prija. Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, ali, pošto ste pametni i znate šta hoćete, uspećete da prebrodite slabosti.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Tiha pobuna protiv onih koji pokušaju da vam nametnu ideje i ograniče vas u aktivnostima. Smatrate da ste dovoljno pametni da razmišljate sopstvenom glavom i da sami donosite odluke. Ispravno razmišljate. Pošto je evidentna napetost, pokušajte da se na sebi svojstven način relaksirate. Mogući su problemi sa stomakom, mada nije ništa ozbiljno.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Pošto možete mnoge stvari da odradite sa lakoćom, slobodno proširite spisak zadataka. U elementu ste, što se ne dešava često, pa iskoristite svojih pet minuta. Sa Strelcima ostvarujete plodnu saradnju, ukoliko je uopšte planirate. Skloni ste pogrešnim procenama i dijagnozama.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sve je u stilu vruće-hladno. Oscilacije u raspoloženju su velike. Vodolija vam po ko zna koji put vraća nadu u ljubav.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Dobro se osećate, mada vam se neko konstantno upliće u život i posao i smeta vam pri donošenju nezavisnih odluka, pa se nervirate. Pred sebe ste postavili neskromne ciljeve, tako da se nemojte brinuti ako njihovo ostvarenje malo i zakasni. Opustite se i razmišljajte o romantičnom putovanju koje vas očekuje. Ukoliko ste sami, na putu ćete možda upoznati nekog zanimljivog.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko nastupe zdravstveni problemi, ne budite hipohondrični, već sačekajte da nelagode prođu. Videćete da je uzbuna bila preterana. Ako odete lekaru, postoji verovatnoća da budete žrtva pogrešne dijagnoze. Zahvaljujući intenzivnoj mašti i talentima, u ostalim sferama odlično funkcionišete. Ljubav cveta.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Mislili ste da ste najvažnije probleme prebrodili, a iskrsavaju novi, u vidu sukoba sa partnerom i nezadovoljstva ljubavnim životom. Preispitajte svoje zahteve i kriterijume. Da nisu previsoki? Ne možete očekivati toleranciju sa druge strane ako sami niste dovoljno tolerantni.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste i uznemireni iako to pokušavate da prikrijete. Zbog nečega ste čak i zabrinuti. Nemate jasnu predstavu o situaciji u kojoj ste, tako da lako možete napraviti pogrešan potez. Strpite se još nekoliko dana, kada će se situacija iskristalisati. Tada ćete napokon znati gde ste i šta možete da dobijete.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju.  Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Partner vas u svemu podržava.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Nagli priliv energije i želja za uspehom čine da savladate teškoće i postignete uspeh u svemu što započnete . Pošto ćete uskoro istrošiti sve motive, mogući su sukobi sa partnerom u želji da od njega dobijete podršku. Nažalost, ona može izostati, a vi se potrudite da tako ne bude. Umete vi to, još kako.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Pošto imate uspeha u igrama na sreću, nadajte se dobitku. Pred vama su napredak, priznanje i uspeh u materijalnim i duhovnim sferama. Ukoliko budete razumeli slabosti okoline i izbegavali udubljivanja u rasprave, moći ćete još više da uživate u prijatnim događajima u okviru porodice.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Sentimentalno ste raspoloženi, prijemčivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga, birajte vedre ljude, smejte se i radujte, jer to je pravi lek za vašu dušu. Moguća je nesanica.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR