Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 10. april 2013. godine

Tvoje zvezde za sredu, 10. april 2013. godine

SHARE

null

29. rođendan danas slavi glumica i pevačica Mandy Moore.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Događaji vam idu naruku. Stanje apatije je za vama, pa krećete sa novim aktivnostima. One zahtevaju brzinu i odlučnost. Na emotivnom planu, stvari se dovode u red. Još nije sve idealno, ali barem znate na čemu ste. Strelci i Vodolije najbolje vas razumeju. Približite im se.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Trebalo bi da se pozabavite partnerom, jer to zahtevaju svi događaji. Izbegavajte svađe i preterivanja kad ga zbog nečeg okrivljujete. Još uvek vam nedostaje optimizam, pa to neće biti baš lako. Strpite se nekoliko dana, pređite preko uvreda i onda vidite šta ćete. Vreme će pokazati ko je u pravu.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Jedna vest će vas obradovati. Ceo dan će biti pod prijatnim utiskom. Uživate u druženju i razmeni životnih iskustava. Morate biti oprezni prilikom javnih nastupa, kako biste izbegli dodatna nerviranja. Razmišljajte o novoj poslovnoj saradnji ili polaganju ispita. Vreme je kao stvoreno za to. Savetuje se bavljenje rekreacijom kombinovano sa šetnjom u prirodi. Prija vam i druženje.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Slobodno vreme provodite u dobrom raspoloženju, jer ste svesni sebe i svojih vrednosti. To vas drži, samo je pitanje dokle. Pokušavate da nađete zadovoljstvo u stvarima kojima ste okruženi. Filozofirate i planirate putovanje. Ukoliko vam je stalo do partnera, a on ne želi da se menja, odgovor je jednostavan. Promenite se vi, pa će i on biti drugačiji.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Pred vama je ozbiljan i naporan dan u kom polako, ali sigurno, obavljate planirane poslove. Istrajavate po cenu fizičkog i psihičkog iznurivanja. Nema ljubavi bez bola, ni uspeha bez truda. To pokazujete sopstvenim primerom. Pod uslovom da budete strpljivi, rezultati će biti očigledni. Za sada, oni se samo naziru.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Aktivan i uspešan dan kojim možete biti u potpunosti zadovoljni, ukoliko izuzmete nerviranja, koja su prateća pojava. Vodolija vas izluđuje svojim nemarnim stavovima. Iako vidite da na kraju postiže čak i više od vas, ne možete da ostanete ravnodušni na njene postupke. Posvetite se porodici.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko iskrsnu emotivni problemi, ne isterujte pravdu, već nastojte da budete diplomatični i smireni. Biće teško, jer je nervoza prateća pojava, ali na nju snagom volje možete uticati. Umesto što analizirate partnerove greške, krenite sa radom. Pokažite na sopstvenom primeru koliko vredite.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Problem je u tome što ne znate šta hoćete kad je ljubav u pitanju. Okrenite se umetnosti i svetu mašte. Možda ćete tamo naći sebe. Stvarnost ne obećava mnogo, ali je realna. Ukoliko odložite emocije i okrenete se razumu, imaćete uspešan dan. Biće vremena i za ljubav! Slobodne trenutke posvetite knjizi ili filmu, odnosno pasivnom odmoru.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Sve misli usmeravate na daljine, putovanja, ljude i događaje koji su negde daleko. Najbliže i njihove problema ne samo da ne primećujete već vas i ne interesuju. Ukoliko prihvatite jednu ponudu, nećete se pokajati. Ona će vam omogućiti dodatan izvor prihoda i više slobodnog vremena.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Osećate potrebu da budete sami, da radite stvari koje vam prijaju. Ukoliko okolnosti dozvole, priuštićete sebi taj luksuz. Ne samo da ćete se oporaviti od osoba koje vas opterećuju svojim problemima, već ćete napuniti baterije i biti kao novi. Već sutra će sve izgledati lepše i imati perspektivu.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ako slobodno vreme provedete u simpatičnom društvu, ništa vam neće nedostajati. U protivnom, samoća vas ubija i utiče na to da problemi rastu. Psiha čini čuda. Ona vam može pomoći da izađete iz krize, ili suprotno, da u nju duboko zaronite. U društvu ste zdravi, veseli, a ni novac vam nije neophodan.

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Nekoga zavodite i s nekim flertujete. Snimite situaciju i kod simpatije, Blizanca najverovatnije, i očekujte realno. Dosta ste se zanosili u ljubavi, pa ste valjda nešto i naučili. Zdravstveni problem je prevaziđen.

OSTAVI KOMENTAR