Start Horoskop Tvoje zvezde za sredu, 1. februar 2012. godine

Tvoje zvezde za sredu, 1. februar 2012. godine

SHARE

Prvog dana najkraćeg meseca u godini, svoj 18. rođendan proslavlja član grupe One Direction, Harry Styles.

21.03 – 20.04. OVAN

Učinićete sve kako biste ispunili svoje naglašene estetske težnje. Mnogi Ovnovi naklonjeni umetnosti u tome će u potpunosti uspeti, jer oni sve što zamisle ostvare. Oni drugi biće pasivni posmatrači. Smisao za lepotu biće ipak ispoštovan. Uživaćete u lepim stvarima. Ako ništa drugo, bar se lepo osećate.

21.04 – 20.05. BIK

Pošto je vaša emotivna veza iz dana u dan sve nesigurnija, postali ste nestrpljivi. Želite da znate na čemu ste. Po svaku cenu partnera stavljate pred svršen čin, ali i on vas. Mnoge nejasnoće u vašem uzajamnom odnosu biće ubrzo razjašnjene. Možda nekome to neće odgovarati?

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ukoliko se uhvatite u koštac sa rešavanjem teških problema, bićete više nego uspešni. Iako ste na svoju ruku, to vam neće smetati da sa lakoćom kontaktirate sa svima koji su vam trenutno od značaja. Rešavate važan zadatak koji je vezan za inostranstvo.

21.06 – 20.07. RAK

Prijatelje stavljate po ko zna koji put na svoje mesto. Raščišćavate situaciju. Čim se postavlja pitanje koliko ko daje i šta je ko učinio da bi neka veza opstala – najbolje je svemu okrenuti leđa. To je simptom da je partnersko-prijateljski odnos bolestan. Problemi u komunikaciji imaju dublje korene.

21.07 – 21.08. LAV

U svemu što vas okupira želite da imate odrešene ruke. Smetaju vam uplivi sa strane, posebno kad se svode na davanje saveta. Ono za čim žudite jeste konkretna pomoć. Ukoliko izostane, bar nek vas okolina ostavi na miru. Nervoza je pojačana, ali je i izlaz iz tunela na vidiku.

22.08 – 22.09. DEVICA

Saradnici miniraju neke vaše ideje, ali to vam neće smetati da ih ostvarite. Pošto ste nenametljivi, ali uporni, uspeh će biti na vašoj strani. Postavlja se pitanje da li je sve vredelo truda, jer kad bolje razmislite, može se dogoditi da bude mnogo buke ni oko čega.

23.09 – 22.10. VAGA

Napokon možete da odahnete. Brige i problemi su za vama. Svesni ste da ponovo vladate situacijom na svim poljima. Dokle će to da vas drži? Pa zna se: dok ima para, biće i muzike. U protivnom – nervoza, netolerantnost i sve negativne osobine ličnosti dolaze do izražaja.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zadovoljni ste postignutim rezultatima. Uspeh vas stimuliše da počnete sa planiranjem budućnosti. Na sugestivan način ubeđujete okolinu u svoje ideje. Niko sem onog do koga vam je stalo neće ostati imun na vaše kvalitete. Upravo to vas izluđuje! Morate se stalno dodatno dokazivati.

23.11 – 20.12. STRELAC

Pred vama je uspešan dan, pod uslovom da se usmerite na nove  poduhvate. Ne propuštajte prilike, posebno kad su ugovori i novčane transakcije u pitanju. Nalazite vremena za sve što volite, pa i za rekreaciju. Partner se oseća malo zapostavljeno. Izvedite ga na neko lepo mesto.

21.12 – 19.01. JARAC

Od nečega ste mnogo očekivali. Situacija se iskristalisala, pa je očigledno da ste precenili i sebe i druge. Potreba za ljubavlju je izražena, ali Vaša urođena stidljivost čini da to niko ne primećuje, posebno onaj do koga vam je najviše stalo. Krenite u direktan “napad”.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Nepovezano razmišljate i na sasvim ste pogrešnom putu kad je neprijatnost koju okolina nameće u pitanju. Hteli to ili ne, morate se prilagoditi novim životnim uslovima. Mnoge Vodolije kreću napred, ali, nažalost, ima i onih koje doživljavaju poraz. Usporite ritam i okrenite se ljubavi!

19.02 – 20.03. RIBE

Morate biti praktičniji i realniji. Pokušajte da nesporazume sa strane ne gušite u sebi. Svađajte se. Biće vam bar lakše, jer ćete izbeći psihosomatske tegobe kojima ste skloni. Zbog čega otvoreno ne porazgovarate sa partnerom o vašoj vezi? Bićete bar načisto.

OSTAVI KOMENTAR